Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za knjigovodstvo autotransporta

Program za knjigovodstvo autotransporta • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za knjigovodstvo autotransporta
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program autotransporta koristi se u preduzećima koja imaju na raspolaganju barem jedno vozilo. Štaviše, to može biti proizvodna kompanija koja ima na raspolaganju čitav niz vozila i zahtijeva implementaciju specijalizovanog softvera za računovodstvo autotransporta. U transportnim kompanijama prisustvo automatizovanog sistema je neophodno, jer je transport glavno sredstvo pružanja usluga kompanije svojim klijentima. Specijalizovani i automatizovani program za automatsko transportno knjigovodstvo obavlja poslove upravljanja, obezbeđujući adekvatnost i tačnost prikaza podataka na računima i finansijskim izveštajima.

Održavanje i korištenje knjigovodstvene evidencije autotransporta od velike je važnosti za svaku uslužnu kompaniju autotransporta, jer troškovi vezani za usluge transporta zauzimaju značajan dio troškova kompanije. Računovodstveni program autotransporta u kompaniji takođe vrši upravljanje, posebno neophodno za celokupnu logistiku kompanije, kvalitetom usluga koje pruža kompanija, kao i kršenje rokova isporuke itd.

Pored opšteg računovodstva autotransporta, tehničkog stanja i održavanja, neophodna je kontrola organizacije korišćenja autotransporta. Za obračun ulaska i izlaska automobilskog transporta iz prostorija kompanije, implementiran je sistem propusta. Program za registraciju propusnica za automobile prati ulazak i izlazak bilo kojeg vozila, provjerava podatke iz otpremnica i pokazuje različite nedostatke koji mogu nastati, na primjer, u situaciji kada podaci ne odgovaraju različitim izvorima informacija. Neke organizacije koriste ne samo automatizovane računovodstvene sisteme, već i opšte aplikacije kao što je Excel. Važno je shvatiti da se softver glavne knjige u velikoj mjeri oslanja na ručni unos i ako se, na primjer, odlučite za upravljanje 300 automatiziranih transportnih jedinica. Ovo se može uraditi u Excelu, ali efikasnost će biti toliko niska da neće biti održiv način da se bilo šta uradi. Nadalje, aplikacije za proračunske tablice nisu u stanju riješiti složenije probleme i olakšati papirologiju i upravljanje. Stoga poseban program obračuna djelatnosti autoprijevoza u potpunosti opravdava ulaganje u nju.

Unatoč tome što im je glavna funkcija računovodstvo autotransporta, različite aplikacije imaju različite pristupe tome, kao i različite funkcionalnosti općenito. S obzirom na veliki broj različitih računovodstvenih alata dostupnih na tržištu, odabir jednog posebno je prilično težak izbor, budući da budući razvoj kompanije zavisi od idealnog programa koji će se implementirati. Veliki plus će biti aplikacija koja će moći ne samo da radi sve gore opisano, već i da obavlja mnogo više različitih zadataka koji će biti usmjereni na automatizaciju računovodstva u kompaniji.

USU Software je specijalizovani program razvijen za automatizaciju radnih procesa, čime se postiže potpuna optimizacija aktivnosti bilo koje kompanije. Program je razvijen uzimajući u obzir potrebe i zahtjeve kupaca, što karakteriše USU Software kao specijalizovani program pogodan za upotrebu u bilo kojoj kompaniji. Metoda automatizacije integrisana u softver USU obezbeđuje optimizaciju svih računovodstvenih i upravljačkih zadataka za sve sektore finansijskih i ekonomskih aktivnosti organizacije.

Uz pomoć USU softvera, optimizacija logistike neće biti teška. Svi logistički procesi i kontrola nad njima će se odvijati automatski, kao i ostali poslovi. Dakle, naš program može automatizovati sledeće zadatke: računovodstvo, računovodstvene operacije za automobilski transport, praćenje autotransporta, upravljanje autotransportom i praćenje, kontrolu tačnosti logistike vozila kompanije, upravljanje dokumentacijom i papirologijom, sistem autorizacije i pristup , greška u snimanju i tako dalje.

Automatizirajte svoju kompaniju uz brojne prednosti softvera USU, kao što su: multifunkcionalan, jasan i jednostavan za korištenje meni koji omogućava brzo prilagođavanje novom formatu rada, način daljinskog upravljanja u programu koji vam omogućava upravljanje i praćenje svih radnih procesa, održavanje automatizovane organizacije papirologije koja takođe smanjuje troškove i štedi resurse, regulaciju metoda kontrole za postizanje maksimalne efikasnosti procesa upravljanja, optimizaciju putanja ruta korišćenjem sistema mapa ugrađenog u program, podršku za različite formate za papirologija, kontrola utovara i istovara robe ili tereta, izvođenje svih potrebnih operacija za uspostavljanje efikasnog skladištenja bez grešaka, obrada velikih količina informacija iz baze podataka u roku od nekoliko sekundi, formiranje finansijskih analiza bilo koje složenosti i mogućnosti izvođenje revizijskih postupaka bez uključivanja stručnjaka, skladištenje neograničene količine podataka, obradu jedne i kasnije korištenje informacija u radnom toku kompanije i još mnogo, mnogo više.