Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za transportno preduzeće

Program za transportno preduzeće • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za transportno preduzeće
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

USU Software je program za računovodstvo i upravljanje transportnim kompanijama koji pomaže u automatizaciji različitih dijelova logistike bilo kojeg poduzeća. Programeri su se trudili da u ovaj program uključe što više funkcionalnosti specifičnog tipa, direktno vezane za špediterske usluge i njihovo upravljanje.

Razvoju našeg programa upravljanja transportnim kompanijama prethodio je pregled drugih programa automatizacije za transportna preduzeća koji već postoje na tržištu IT industrije. Treba napomenuti da u procesu sagledavanja ovih programa nije analizirano mnogo aplikacija, budući da je većina upravljačkih i računovodstvenih programa na tržištu za opštu upotrebu, neprilagodljiva za bilo koju vrstu poslovanja, kao što je transportno preduzeće. Nije bilo lako pronaći specijalizovani program automatizacije za transportne kompanije na Internetu, posebno u javnom domenu. Pronađeni proizvodi su se, međutim, pokazali kao slabo funkcionalne aplikacije koje ne nude veliku vrijednost kada je u pitanju optimizacija rada kompanije poput ove. Tako je pregledom različitih programa upravljanja prijevoznicima zaključeno da je logističkoj industriji trenutno potrebna visokokvalitetna računovodstvena aplikacija koja automatizira upravljanje prijevoznikom, uzimajući u obzir specifičnosti njegovog rada. Naš najnoviji razvoj - USU softver je upravo takav program!

Naš razvoj je posebna vrsta kompjuterskog programa koji su naši stručnjaci napravili posebno za zaposlene u transportnim kompanijama. USU Software organizira kompletnu podršku za logističke i transportne aktivnosti za bilo koje poslovanje, kao i njegove računovodstvene i upravljačke procese na automatiziran način. Ispravnije bi bilo reći da je USU Software kompjuterski program koji automatizuje što veći broj radnih procesa i operacija u okviru pružanja usluga transportnoj kompaniji.

Glavna prednost USU softvera, koja ga razlikuje od ostalih logističkih aplikacija, je složenost automatizacije koju implementira. Naš proizvod automatizira procedure za vođenje dokumentacije i druge papirologije, pomaže u uspostavljanju pouzdanih komunikacijskih mreža među zaposlenima i još mnogo toga.

Apsolutno svi koji su radili s nama i koristili naše proizvode znaju da ne samo da svima prodajemo aplikacije glavne knjige, već ih dizajniramo za određenu vrstu poslovanja. Stoga, kada kupite naš specijalizovani softver za operatere, možete biti sigurni da ćete dobiti jedinstven proizvod. Odnosno, još jedna prednost našeg razvoja je to što kreiramo jednu ljusku aplikacije, ali za svaku kompaniju koja nabavi aplikaciju, mi je modificiramo, na osnovu specifičnih potreba svakog klijenta, uzimajući u obzir individualne zahtjeve svakog klijenta.

Transportna kompanija će moći da izgradi sopstveni jedinstveni sistem upravljanja i računovodstva sa USU softverom. Ovo je omogućeno zahvaljujući nizu jedinstvenih karakteristika koje nudi USU Software, kao što je mogućnost lakog rukovanja tekućim aktivnostima u kompaniji, praćenja istih kako bi se krajnji rezultat izvijestio u potpunim detaljima. Uz pomoć našeg programa moguće je uspostaviti sistem pregleda i stalnog praćenja kvaliteta transportnih usluga koje pruža vaša kompanija. Iz dobijenih informacija moguće je u potpunosti analizirati radni tok kompanije na dosad neviđenom nivou, što će uvelike pomoći u donošenju ispravnih poslovnih odluka, daljem širenju kompanije i poboljšanju kvaliteta njenog rada. jer će sve logističke i transportne usluge kompanije funkcionisati jasnije i nesmetanije kako za velike kompanije iza kojih stoji mnogo menadžerskog posla, tako i za male kompanije koje su nedavno započele poslovanje i treba im dobar računovodstveni program.

Kako će se kvalitet pruženih usluga povećavati, mnogo više ljudi će razmišljati o tome da postanu klijenti vaše kompanije. Novi korisnici će ostaviti pozitivne komentare o vašim uslugama što će zauzvrat rezultirati i novim korisnicima. Konkretno, u tu svrhu, USU softver ima poseban odjeljak za recenzije, u kojem možete vidjeti i kupca i uslugu koja im se pruža, kao i njihove recenzije i komentare. Imati recenzije kupaca je važno za potpuno razumijevanje snaga i slabosti vaše brodarske kompanije.

Mnogo pažnje je posvećeno računovodstvenoj strani USU Software-a. Uključuje mnoge funkcionalnosti koje vam omogućavaju da kontrolišete finansijski deo prevoznika, računajući sve važne aspekte koji utiču na preduzeće direktno i indirektno. Mogućnosti automatizacije softvera USU također ubrzavaju obradu dokumenata i drugih različitih vrsta papirologije, kao i minimiziraju faktor ljudske greške u radu s dokumentima, što će uvelike pomoći da se izbjegnu greške u organizaciji papirologije.

Kako bi vam uštedjeli vrijeme, naši stručnjaci mogu izvršiti instalaciju i konfiguraciju programa putem interneta, što znači da ne morate gubiti vrijeme radeći sami. Ovo, u kombinaciji sa činjenicom da je program zaista jednostavan za učenje i kratko vrijeme koje je potrebno za to, čini USU Software jednim od najlakših za implementaciju upravljačkih programa na tržištu.

Pored svega prethodno navedenog, naša aplikacija za automatizaciju može kreirati i modificirati praktičnu objedinjenu bazu podataka koja će pohraniti sve potrebne podatke koje svaka transportna kompanija proizvede tokom svog rada, kao i optimizirati rad s njima.

USU softver vam može pomoći da analizirate rad vašeg konkurenta, što će pomoći u donošenju boljih poslovnih odluka koje će omogućiti vašoj transportnoj kompaniji da ostane konkurentnija na transportnom tržištu.