Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo transporta tereta

Program za računovodstvo transporta tereta • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo transporta tereta
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program računovodstva transporta tereta ima za cilj automatizaciju procesa vođenja računovodstvenih aktivnosti usluga transporta tereta. Računovodstveni program transporta tereta uveliko koriste prevoznici širom sveta, sa ciljem optimizacije logistike i eliminisanja nepotrebnih troškova koji proizilaze iz potrebe za upravljanjem odeljenjem u kompanijama koje nemaju automatizovan sistem upravljanja.

Važan dio logistike transporta tereta je upravljanje skladištem, program također mora optimizirati rad ovog dijela kompanije jer sigurnost tereta zavisi od dobre organizacije skladišta. U doba novih tehnologija, sistemi poslovnog upravljanja se ubrzano modernizuju, nudeći poboljšane i napredne funkcije. Dakle, programi koji su nekada trošili mnogo hardverske energije da bi efikasno radili sada mogu da rade čak i na mobilnim telefonima. Računovodstveni programi teretnog prometa nisu izuzetak, mnogi programi se mogu instalirati na IOS ili Android, ovisno o vrsti uređaja. Računovodstveni program teretnog prometa na iPhone-u, ili bilo kojem drugom mobilnom uređaju, kompletna je aplikacija sa svim potrebnim funkcijama, koja se zahvaljujući svojoj prenosivosti može koristiti bilo gdje. Koristeći mobilnu verziju programa, moguće je voditi posao čak i s bilo kojeg mjesta u svijetu.

Mobilna aplikacija za iPhone i druge mobilne uređaje doprinosi stalnoj kontroli poslovanja, kao i upravljanju zaposlenima, na primjer vozačima dostave. Na taj način će vozači dostave imati pristup svim potrebnim informacijama o tovaru kako bi garantovali sigurnost robe tokom transporta. Operacije upravljanja transportom tereta su veoma važne, tako da će vozač uvek biti u kontaktu sa knjigovodstvom, moći će da vidi promene podataka koje se dešavaju u realnom vremenu i da beleži tačne informacije o isporuci u procesu. Na primjer, vozač teretnog vozila može obavijestiti kompaniju o promjenama u potrebi za dopunom goriva i svemu u vezi s tim. Takođe u programu mogu navesti razlog odstupanja od rute isporuke, što će direktno uticati na vreme isporuke tereta.

Mobilne aplikacije će pružiti pouzdanu podršku ne samo zaposlenima kompanije, već i menadžmentu. Tako rukovodstvo kompanije uvijek može pristupiti informacijskoj bazi podataka, pratiti tok transporta tereta, pratiti razne greške, izvršiti prilagođavanja baze podataka, ograničiti pristup funkcijama ili podacima određenih zaposlenika, i sve to raditi na daljinu. Ovakva tehnologija pruža odličnu priliku za širenje tržišta, jer apsolutno svaki zaposleni može koristiti program na daljinu.

USU Software je program za upravljanje dizajniran posebno za računovodstvo tereta i druge komercijalne transportne aktivnosti. Funkcionalnost softvera USU omogućava potpunu optimizaciju svih postojećih radnih procesa, što pozitivno utiče na efikasnost svakog preduzeća. Naš sistem je razvijen uzimajući u obzir potrebe i zahtjeve klijenta, te na taj način obezbjeđuje program koji uzima u obzir sve specifičnosti finansijskih i ekonomskih aktivnosti koje datom klijentu mogu biti potrebne. USU softver u potpunosti optimizira sve procese održavanja poslovnih aktivnosti u logistici, uključujući računovodstvene operacije koje prate transport tereta. Softver USU također ima mobilnu verziju za Android operativni sistem.

Vođenje računovodstvene evidencije za teretni transport će uz pomoć našeg programa postati automatizovan proces. Svi radni zadaci će se obavljati automatski, na primjer, kao što su održavanje računovodstvenih operacija, skladištenje, cirkulacija dokumenata, prijenos operativnih podataka, proračuni, rutiranje, praćenje tereta i vozila, praćenje i evidentiranje radnog vremena vozača i još mnogo toga . Daljinsko upravljanje radom sa Android telefona omogućiće Vam da ostanete u kontaktu sa svim Vašim poslovnim procesima sa bilo kog mesta u svetu, a glavni faktor je dostupnost internet konekcije, što znači da je uz USU Software Vaš posao uvek dostupan za Vas, bez obzira gde se nalazite.

Naš računovodstveni program ima jednostavan, ali intuitivan interfejs, svako može koristiti ovu računovodstvenu aplikaciju, čak i bez iskustva sa kompjuterskim programima. Android mobilna aplikacija je potpuno automatizirani sistem u kojem možete razlikovati pristup informacijama i opcijama koje podržavaju sve osnovne funkcionalnosti desktop verzije našeg računovodstvenog programa, čak i višekorisnički način rada koji omogućava mnogim radnicima da obavljaju vaš posao istovremeno. Vođenje evidencije pomoću mobilne verzije našeg računovodstvenog programa omogućava povećanje efikasnosti i blagovremenosti u obavljanju posla.

Naš računovodstveni program podržava skladišno računovodstvo, što znači da će zaposleni u svakom trenutku biti potpuno svjesni prisustva tereta ili robe u skladištu. Druge korisne karakteristike, kao što je mogućnost popunjavanja naloga za špediterske usluge bez posete kancelariji kompanije, eliminisaće svu nepotrebnu papirologiju i uveliko će doprineti povećanju efikasnosti u službi za korisnike vaše špediterske kompanije. Moguće je čak i priložiti sliku tokom transporta tereta da dokaže i potvrdi uspješnu isporuku i još mnogo toga.

Uz pomoć USU Software-a, sve operacije upravljanja strogo su kontrolirane i evidentirane, što će pomoći da se tačnije i preciznije rasporedi budžet, izračunaju troškovi i prihodi, formira baza podataka s mogućnošću izmjene vaših podataka. Još jedan važan aspekt koji naš računovodstveni program može da obradi je organizacija papirologije tokom knjigovodstva tereta. Čak i na mobilnom uređaju, zgodno je i brzo, kao da koristite desktop verziju aplikacije. Možete čak i izvršiti automatsko izvještavanje, na primjer, vozač dostave tereta može odrediti status narudžbe kao 'završena' unošenjem svih podataka koji će automatski poslati izvještaj o obavljenom poslu menadžmentu kompanije. Ova i mnoge druge korisne karakteristike USU softvera će vam pomoći da u velikoj meri automatizujete svoje transportno poslovanje.