Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za autotransportno preduzeće

Program za autotransportno preduzeće • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za autotransportno preduzeće
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svaka savremena transportna i špedicija posluje u oblasti logistike i transporta tereta, što zahteva pažljivu kontrolu nad izvođenjem svih procesa vezanih za transport robe, garantujući njenu sigurnost i tačno ispunjavanje svih postavljenih zadataka. Implementacija efektivnog upravljanja je moguća samo uz uspostavljanje sveobuhvatnog i dobro dizajniranog softverskog alata koji objedinjuje sve transportne operativne jedinice kompanije i svu logistiku koja stoji iza kompanije u jedan, harmonično funkcionalan sistem. Program upravljanja automobilskim poslovanjem danas je ključni dio uspješnog poslovanja.

Optimizacija sistema upravljanja kompanijom usko je povezana sa implementacijom specijalizovanog programa koji će automatizovati sve važne računovodstvene procese u autotransportnoj kompaniji. Program za autotransportnu kompaniju će u najkraćem mogućem roku doprinijeti povećanju produktivnosti i efikasnosti tekućih upravljačkih odluka i odgovornih radnika. Dobro odabran program će svakoj automobilskoj transportnoj kompaniji ili špediciji pružiti neograničene mogućnosti za optimizaciju, što će povećati profit i smanjiti sve troškove koji mogu nastati. Ovaj program za autotransportnu kompaniju uspostaviće sistem za planiranje tekućih isporuka koji će u potpunosti eliminisati potencijalne smetnje i nedostatke povezane sa faktorom ljudske greške. Često je teško pronaći program koji u potpunosti zadovoljava potrebe kompanije. Visokokvalitetna aplikacija za autotransportnu kompaniju ne samo da mora zadovoljiti praktične zahtjeve, već i zadovoljiti kupca po pristupačnoj cijeni. Uz pristojan program, organizacije više neće morati tražiti skupe savjete od trećih strana. Nabavka pravog softvera za autotransportnu kompaniju znači jednokratnu kupovinu koja će jednom zauvijek riješiti pitanje optimizacije svih područja rada.

Softver USU je programski proizvod koji će, bez uključivanja ljudi, pružiti sveobuhvatan pristup poboljšanju postojećeg računovodstvenog sistema. Program će samodovoljno održavati bazu klijenata sa listom svih relevantnih kontakt informacija i bankovnih podataka. Sa ovim programom za autotransportnu kompaniju, menadžment će moći efikasnije upravljati i pratiti program kako bi osigurao punu finansijsku i ekonomsku aktivnost. U takvom programu, zaposleni će biti u mogućnosti da precizno vode potrebne ekonomsko računovodstvene operacije u bilo kojoj odabranoj međunarodnoj valuti. Detaljna ocjena koju je program sastavio za kompaniju za prijevoz automobila sadržavat će najnovije podatke o prijevoznicima, sortirane prema pogodnim kriterijima pouzdanosti, kao i njihovoj lokaciji. Program će samostalno popuniti odgovarajuću dokumentaciju, bez grešaka i pravopisnih pogrešaka, u potpunosti u skladu sa međunarodnim i nacionalnim standardima kvaliteta, ne zaboravljajući pritom koristiti logo kompanije. Sa ovim programom za autotransportnu kompaniju, šefu organizacije će biti mnogo lakše da donosi važne i informisane odluke na osnovu automatski generisanih izveštaja menadžmenta. Kompetentna tehnička podrška za cijelo vrijeme instalacije i rada sa softverom USU omogućit će vam da izbjegnete uobičajene greške i produktivnije koristite svu opsežnu funkcionalnost softvera. Probnu verziju programa možete preuzeti apsolutno besplatno sa službene web stranice, a nakon provjere mogućnosti softvera USU možete se odlučiti za trajnu kupovinu.

Ostale prednosti korištenja našeg programa uključuju: potpunu automatizaciju svih procesa koji se odnose na transport robe u aplikaciji, osiguravanje transparentnih finansijskih transakcija koje se provode u više ekspozitura i bankovnih računa, trenutnu pretragu svih potrebnih dijelova korištenjem opsežnog sistema imenika i softverski moduli, detaljno sortiranje podataka dostupnih od strane prevoznika, pružajući zgodan pregled za kompaniju, izračunavanje bez grešaka i računovodstvo bilo kojih finansijskih varijabli za autotransportnu kompaniju, efektivnu konsolidaciju više tereta koji idu u istom pravcu za putovanje, korištenje različitih transportnih sredstava za određeni proizvod, kao što su avion i voz, kompletna baza klijenata sa listom kontakt podataka i bankovnih podataka, brz uvoz i izvoz dokumentacije u bilo kojem uobičajenom digitalnom formatu, besprijekorna softverska kontrola rada u svakoj fazi procesa izvršenja i plaćanja, automatizovano generisanje rasporeda i praćenje njihove implementacije u toku rada, uključivanje odeljenja automehaničara u program, uzimajući u obzir izvršene popravke i cenu rezervnih delova, automatsko popunjavanje formulara, izveštaja i ugovore o radu koji su u skladu sa najnovijim normama i standardima kvaliteta, koji pružaju kompletnu kompjuterizovanu analizu aktuelnih aplikacija sa datumima utovara i istovara tereta u instalaciji, tačan proračun potrebnih resursa za goriva i delove vozila, kao i dnevnice za vozače za navedene stvari, identifikacija najprofitabilnijih oblasti poslovanja uz generisanje vizuelnih grafikona i dijagrama, praćenje statusa plaćanja i otplate duga svakog kupca u realnom vremenu, automatsko generisanje plana naplate za odabrani datum i vrstu transporta, blagovremeno dostavljanje obavještenja kupcima i dobavljačima putem e-maila i popularnih softverskih aplikacija, razdvajanje autorizacijskih prava pristupa za zaposlene i menadžment, obezbjeđivanje dugoročne baze podataka i brz rad sa njom, efikasno backup i arhiviranje, potpuna sigurnost osjetljivih zaštita podataka pomoću lozinke, prilagođavanje sučelja s mnogo unaprijed definiranih dizajna i mogućnost kreiranja vlastitog dizajna, jednostavnost korištenja omogućavajući praktično svakome da nauči koristiti program za nekoliko sati, kao i još mnogo toga.