Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kreiranje letova

Program za kreiranje letova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kreiranje letova
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Moderno poslovanje uključuje blizak odnos sa kompjuterskom tehnologijom. Starije metode organizovanja papirnih dokumenata postale su manje efikasne jer oduzimaju mnogo vremena. Takozvani faktor ljudske greške predstavlja posebnu opasnost za računovodstvo leta, kada čak i najiskusniji profesionalac može nehotice napraviti početničku grešku. Sektor logistike nije izuzetak. Digitalizacija igra posebno važnu ulogu u logističkom poslovanju, jer se apsolutno svi ključni procesi mogu pripisati kompjuterskom programu. Praćenje leta je veoma dugotrajno zbog činjenice da kvalitet rada u velikoj meri zavisi od dobro koordinisanog sistema kontakta između koordinatora leta i pilota. Postoji li način da se ovaj proces pojednostavi? Želimo da vam predstavimo USU Software, program koji će računovodstvo letova podići na novi nivo, čineći ga pojednostavljenim i visoko efikasnim. Procesi kontrole transporta i praćenja letova bit će značajno ubrzani, a vjerovatnoća ljudske greške će biti gotovo potpuno poništena. Naš razvojni tim je kreirao jedinstvene algoritme zasnovane na najboljim savremenim tehnologijama zapadnih analoga, koji su više puta dokazali svoju kompetentnost. Ali kako ovaj softver radi?

Vođenje evidencije o letu zasniva se na redovnom, često indirektnom odnosu između pilota i koordinatora. Najveći gubitak vremena proizlazi iz loše koordinacije. Kada se to dogodi, previše je lako uništiti odnos sa kupcem koji čeka. Ovaj problem je moguće lako riješiti uz pomoć digitalnih programa za praćenje. Sa ovim programom biće veoma lako pratiti bilo koje prevozno sredstvo. Efikasnost goriva će se poboljšati jer će program sam izračunati potrebnu količinu i o tome napraviti odgovarajući izveštaj. Odstupanje od rute odmah će biti vidljivo na ekranima računara. Program se veoma pažljivo odnosi prema svakom letećem vozilu, pohranjuje sve male informacije o njemu u pristupačnom obliku, stvarajući posebne unose u bazi podataka. A dokumentaciju o letu možete uređivati upravo tamo, štedeći se nepotrebne rutine rada sa papirnim dokumentima.

Program upravljanja letom fokusira se na jednostavnost korištenja. Vrlo složeni proračuni i različiti procesi se odvijaju kako bi se poboljšao kvalitet usluga u kompaniji, ali na njegovom ekranu ćete vidjeti jednostavan i koncizan interfejs koji svaki početnik može razumjeti. Za početak morate unijeti podatke koje će program pažljivo sortirati i rasporediti u različite dijelove programa kako biste u svakom trenutku mogli lako pronaći podatke koji su vam potrebni. Čak i uz veliku količinu informacija, programom je vrlo lako navigirati zahvaljujući ugrađenom pretraživaču. Ogroman broj postavki pružit će najpotrebnije funkcije za uspješno poslovanje. Program osvaja svojom lakoćom, postižući savršenu ravnotežu između jednostavnosti i efikasnosti.

Široki horizont potencijala otvara se vašoj organizaciji kada počnete koristiti USU softver. Svaki korak će vas dovesti sve bliže i bliže vrhu, ostavljajući za sobom trag sretnih kupaca i velikih profitabilnih poslova. Takođe, naši programeri kreiraju programske module individualno za vašu kompaniju što stvara dodatne prednosti za vaše poslovanje. Neka USU softver bude vaš vodič za uspjeh!

Dodatne karakteristike našeg programa koje stvaraju najjednostavniji tok rada na tržištu uključuju funkcije kao što su jednostavnost upotrebe, kreiranje obračuna leta na osnovu bilo koje vrste transporta, kreiranje objedinjene liste tereta koji ide na istu destinaciju istim letom, kreiranje odličan objedinjeni sistem za sve filijale vaše kompanije i još mnogo toga. Iz tog razloga naš program efikasno funkcioniše kako sa računarom u kancelariji tako i sa čitavim kancelarijskim odeljenjem koje se može nalaziti u različitim delovima sveta. Najsavremenija tehnologija u potpunosti olakšava poslovanje. Individualni pristup za svakog zaposlenog omogućava vam da prilagodite prava pristupa različitim zaposlenima prema njihovoj poziciji u kompaniji. Na primjer, račun za redovnog zaposlenika ima potpuno drugačije opcije od računa za menadžera prodaje. Ovaj sistem jasno kontroliše organizaciju na mikro i makro nivou.

Interfejs našeg programa je lijep za pogled, dizajn programa se može prilagoditi ukusu svakog zaposlenika. USU softver takođe omogućava kreiranje jedinstvenog korporativnog stila za više aplikacija na različitim računarima. Glavni meni je dizajniran na intuitivnom nivou, što ljudima bez profesionalnih veština olakšava navigaciju.

Naš program za kreiranje redova letova je univerzalan, tako da vremenom neće izgubiti svoju efikasnost. Pretraživač će vam uvijek omogućiti da brzo pronađete informacije koje su vam potrebne u bazi podataka. Čuvanje dokumenata i papirologije u digitalnom formatu olakšava praćenje svega, bez potrebe da se svakodnevno bavite gomilom papira. Program je također sposoban slati masovnu e-poštu kupcima ili partnerima u ime kompanije vlastitim glasom. To se može uraditi i putem SMS-a, e-pošte ili „Vibera“.

Savremene i kompletne tehnologije implementirane su u ovaj program sa maksimalnom efikasnošću, stvarajući fokus na razvoj kompanije. Čak i sa promjenom poslovanja ili brzim širenjem, program neće izgubiti na važnosti. Letovi će se pratiti sa svih stajališta i neće biti izgubljeni nikakvi detalji o njima. Možete čak dodati digitalne potpise u svu proizvedenu dokumentaciju, štedeći vrijeme i kreirajući bolje raspoređivanje koje dodatno povećava produktivnost.

Da bi se stvari još više pojednostavile, USU Software je ugradio mogućnost da zaposlenima daje zadatke direktno kroz program. Na ekranu uređaja će dobiti iskačući prozor s odgovarajućim obavještenjem. Dobro vođenje knjigovodstva će takođe imati veliki doprinos u automatizaciji letova, tako da se finansijska analiza prošlih fiskalnih kvartala i automatizacija obračuna računovodstvenog tipa mogu izvršiti u softveru USU. Nakon izvršene ove analize, podaci će biti prikazani u grafikonima ili generisani u izveštajima, u zavisnosti od toga koji vam način najviše odgovara. Odeljenje za transport će pohraniti sve potrebne informacije o svakom letu.

Nemoguće je ovdje opisati sve prednosti koje ćete dobiti kada počnete koristiti USU softver. Brinemo o našim klijentima i činimo sve da se njihovo poslovanje širi i napreduje. Riješite sve svoje probleme, optimizirajte svoje poslovanje, postanite najbolji u svom polju uz USU Software!