Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za automobilske prevoze

Program za automobilske prevoze • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za automobilske prevoze
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Biće vam potreban specijalizovani program upravljanja automobilskim transportom ako poslujete u oblasti pružanja logističkih usluga. Program upravljanja automobilskim transportom je neophodan. Bez ove vrste softvera nemoguće je nositi se sa protokom informacija koji ulaze u bazu podataka kompanije koja se profesionalno bavi transportom robe i putnika. Protok informacija je toliko obiman da su ručne metode obrade podataka vitalne za kompaniju.

Upotreba modernog računovodstvenog programa je neophodna. Ovaj program je razvila i skrenula vam pažnju kompanija specijalizovana za kreiranje softverskih rešenja za optimizaciju poslovnih procesa unutar kompanije. Ovaj razvojni tim koji stoji iza USU softvera nudi najbolju računovodstvenu aplikaciju na tržištu. Stručnjaci u timu za razvoj softvera USU-a imaju veliko iskustvo kada je u pitanju automatizacija različitih poslovnih procesa i mogu izvršiti potpunu optimizaciju toka posla u vašoj kompaniji. Osim toga, za svaku vrstu poslovanja kreiramo vlastiti specijalizovani program.

Svi naši programi zasnovani su na jedinstvenoj računovodstvenoj platformi koja je osnova za kreiranje profesionalnog programa. Optimizacija troškova će vam dati priliku da drastično smanjite cijene svojih usluga. Štaviše, veoma je prilagođen korisnicima jer je cena USU softvera fer i ne zahteva nikakve mesečne naknade. Nudimo najatraktivnije uslove i dobre popuste na naše proizvode. U zavisnosti od regiona distribucije, dostupni su pojedinačni cjenik i akcije.

Računovodstveni program autotransporta postat će pravi digitalni asistent koji će vam pomoći u obavljanju složene optimizacije i poslovnih procesa. Softver nudi odlične performanse s velikim količinama podataka. Nadalje, možete istaknuti veliki broj strukturnih elemenata, a softver će ih grupirati po tematskim dijelovima. Svaka kolona će prikazati svoju grupu proizvoda i rezultata. Ne morate trošiti puno vremena na učenje kako ga koristiti, što znači da će se procesi koje organizacija odredi u računovodstvenoj politici znatno ubrzati. Moći ćete obaviti više aktivnosti u datom periodu i tako uštedjeti na obavljanju više poslova u istom periodu. Naš program prikazuje svoj pojedinačni sažetak za svaku odabranu kolonu. Nećete se zbuniti sa informacijama i moći ćete pravilno i na vrijeme kontrolirati procese unutar korporacije.

Iskoristite prednosti našeg računovodstvenog programa za automobilski transport i razvijajte svoje poslovanje brže nego ikada prije. Osim toga, program za proračun autotransporta nudi mogućnost unosa informacija u bazu podataka putem specijaliziranog modula posebno dizajniranog za uvoz podataka. Omogućava vam ne samo da integrišete uvoz informacija u bazu podataka, već i da izvršite potrebna prilagođavanja. Ovo je vrlo zgodan alat koji vam omogućava da ispravite prethodno unesene informacije i dodate nove informacije u bazu podataka bez potrebe da prolazite kroz mnogo koraka. Nećete se izgubiti u ogromnoj količini informacija, jer su svi uneseni podaci sortirani po određenoj vrsti.

Koristite naš računovodstveni program za automobilski transport da izvršite svoju reviziju na najefikasniji način. Moći ćete izvršiti podešavanja i stare vrijednosti će biti sačuvane u datoteci. Prilagođeni indikatori će biti istaknuti ružičastom bojom, što znači da će trgovac moći na vrijeme uočiti ovakvu informaciju i postupati oprezno. Zadržavanje starih indikatora omogućava vam da ne izgubite logičan slijed radnji zaposlenika.

Prevoz automobila će biti blagovremeno praćen ukoliko se ovaj proces organizuje korišćenjem softvera USU. USU softver daje značajan doprinos optimizaciji poslovnih procesa u vašoj kompaniji. Moći ćete radikalno smanjiti troškove, što znači da će se profitabilnost poduzeća višestruko povećati.

Organiziranje autoprijevoza putem našeg programa postat će jednostavan i jednostavan proces. Ne morate ručno sortirati ogromnu količinu informativnog materijala i stalno se zbuniti oko njih. Umjetna inteligencija, integrirana u radni tok, omogućit će vam da izvršite različite radnje sa kompjuterskom preciznošću i bez grešaka. Vaši klijenti će cijeniti nivo kvaliteta usluge, jer ljudi vjeruju profesionalcima koji ne griješe i svoje usluge obavljaju efikasno i na vrijeme. Podignite nivo svojih proizvodnih procesa na dosad nedostižne nivoe i moći ćete da impresionirate svoje kupce. Zadovoljni klijenti su uvijek velika prednost svake kompanije.

Naš sveobuhvatni program vam omogućava da minimizirate troškove i povećate prihod vaše kompanije. To je zbog radikalnog povećanja produktivnosti tima. Biće moguće smanjiti broj zaposlenih u kompaniji, a samim tim i troškove. Sve se to može postići zahvaljujući uvođenju programa automobilskog transporta u radni tok kompanije.

Napredni računovodstveni program za automobilski transport uklanja teret rutinskih zadataka. Izvršeni proračuni će biti izvedeni ispravno i efikasno. Neće biti grešaka zbog nemara ili nekompetentnosti zaposlenih u kompaniji.

Softver USU ima i druge različite prednosti, na primjer, ova aplikacija ne samo da sama obavlja mnoge radnje, već i prati aktivnosti ugovorenih menadžera i operatera. Naš program organizacije automobilskog transporta uštedjet će vrijeme na svakoj operaciji. Ušteđeno vrijeme uvijek će osloboditi više vremena vašim zaposlenima. Zaposleni će ovo vrijeme moći posvetiti svom profesionalnom razvoju i implementaciji drugih poboljšanja u svojoj kompaniji koja su od koristi preduzeću. Takva radna efikasnost omogućava ne samo oslobađanje radnika od rutinskih aktivnosti, već i povećanje njihovog nivoa produktivnosti u drugim oblastima aktivnosti. Softver USU vam omogućava da snimite najčešće korištene dijelove, što će vam olakšati povratak na njih kasnije. Ova funkcija će vam pomoći da lako pronađete informacije i gdje ih želite vidjeti.

Naš program za prijevoz automobila iz organizacije omogućava vam da podijelite kupce u različite grupe. Ovo će ubrzati obradu informativnog materijala. Osim isticanja različitih tipova kupaca u različitim bojama, svoje račune možete označiti na listama ikonama. Na primjer, elitni klijenti mogu biti brendirani tako da je njihov status uvijek očigledan ljudima koji s njima rade. Odgovarajuće označeni ili brendirani kupci vaših usluga i robe će biti usluženi prvi i na odgovarajućem nivou.

Općenito, za svaku grupu računa biće moguće dodijeliti vlastite pojedinačne ikone. Svaki od njih može nositi određeno semantičko opterećenje. Na primjer, možete staviti ne samo VIP klijente, već i ljude koji vašoj kompaniji duguju mnogo novca. Na listama kupaca i dobavljača kompanije i pojedinci sa velikim dugovima biće označeni crvenom bojom. Prilikom kontaktiranja ovog fizičkog ili pravnog lica, njegov tim može pružiti adekvatnu pomoć ili u potpunosti odbiti pružanje usluga ukoliko je nivo duga kritičan ili politika kompanije ne dozvoljava opsluživanje ove vrste preduzetnika i kupaca.

Naš program rada za organizovanje drumskog prevoza može slati obaveštenja kupcima putem Vibera. Viber je moderan messenger za mobilne uređaje. Mobilno upozorenje vam omogućava da dosegnete široku publiku. Kupci će moći primiti vašu poruku u bilo kojem trenutku. Biće moguće prodavati povezane proizvode kada krene naš napredni program. Softver ima funkciju prepoznavanja komercijalne opreme. Barkod skener se može koristiti za skeniranje označenih proizvoda. Prodajom ovih proizvoda možete postići značajne rezultate u povećanju profita kompanije.

USU softver podržava implementaciju skenera i drugog hardvera koji će mnogo pomoći u optimizaciji kompanije. Možete registrirati pristupnu karticu zaposlenika. Osim toga, operacija evidencije prisutnosti će se provoditi putem računarske inteligencije bez uključivanja tima. To znači da ne morate voditi dodatnu osobu koja bilježi dolazak i odlazak osoblja na radilišta.

Iskorištavanje našeg najsavremenijeg programa upravljanja automobilskim transportom je da ćete moći registrovati aktivnosti menadžera, prikupljati finansijsku statistiku, grupirati informacije po vrsti. Menadžeri organizacije koja upravlja programom organizacije automobilskog transporta moći će vidjeti akumuliranu statistiku i donijeti ispravne upravljačke odluke.

USU softver će vas obavijestiti o prednostima i slabostima vaše kompanije. Menadžment će biti u mogućnosti da izvrši potrebne finansijske kalkulacije na vrijeme.