Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za prevoz tereta

Program za prevoz tereta • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za prevoz tereta
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Logistička industrija je jedna od najkonkurentnijih oblasti poslovanja. Oštra konkurencija i tržište, koje stalno diktira svoje uslove, tjeraju i one najodvažnije da se povuku. Bez pouzdanog vodiča, ljudi su u velikoj opasnosti da protrate godine svog života u beznadežnom cilju. Moderna tehnologija omogućava autsajderu od juče da postane tržišni lider sutrašnjice. Čuda digitalizacije mogu biti izvor uspjeha i uzrok neuspjeha. Izboru softvera treba pristupiti što racionalnije, jer pogrešan program u jednom trenutku može zatrpati sav posao na kojem su vlasnici preduzeća godinama radili. Srećom, postoje pouzdane kompanije za razvoj softvera koje su dokazivale svoju stručnost iznova i iznova. Dugi niz godina USU Software je zasluženo najbolji program koji špediterskim kompanijama pruža dobar računovodstveni softver, koji je u stanju da postigne izuzetne rezultate kada je u pitanju automatizacija špedicije. Razvili smo program koji u najkraćem mogućem roku transformira beznadežnu kompaniju u perspektivnog igrača u segmentu transporta tereta. Naš program upravljanja teretnim transportom ima kombinovano iskustvo hiljada kompanija za transportnu logistiku i može se smatrati jednim od najboljih te vrste. Velika radna efikasnost, zajedno sa našim programom, recept je za dominaciju na tržištu.

U računovodstvu tereta najvažniji faktor je striktno poštovanje sistema. Izgradnja strukture svake kompanije je individualna, stoga je jedino moguće pronaći jedinstveni put koji ispunjava različita iskustva. Ali da li je moguće sve ovo izbjeći skakanjem nekoliko nivoa više odjednom? Samo ako imate alate i poslovno znanje za to. Prilikom razvoja softvera konsultovali smo najveće igrače u industriji transportne logistike, a algoritmi ugrađeni u program pretvoreni su iz čistog iskustva najuspješnijih igrača na njihovom cijenjenom tržištu.

Program obračuna teretnog saobraćaja beleži kretanje svih delova kompanije, a ovakva totalna kontrola obezbediće maksimalnu efikasnost na svim frontovima rada. Zaposleni u kompaniji imaće više prostora za aktivan rad, jer program automatizuje skoro sve rutinske poslove, što znači da će se smanjiti nivo stresa i povećati stepen efikasnosti zaposlenih. Posebnost softvera je u tome što ga je neverovatno lako naučiti. Ali nemojte se zavaravati, jer se iza prividne jednostavnosti krije ogroman broj svih funkcionalnosti koje rade danonoćno kako bi optimizirali uobičajene procese. Naši dizajneri korisničkog interfejsa uspeli su da kreiraju navigacioni meni koji vam omogućava da radite sa prozorima na intuitivan način koji čak ni početnicima neće trebati previše vremena da savladaju. Svakodnevni problemi se rješavaju pucnjem prsta, samo treba preraspodijeliti fokus na ono najzanimljivije u razvoju poslovanja – strategiju. Ali i ovdje će primijenjene softverske metode naći svoju primjenu. Algoritmi predviđanja vam omogućavaju da vidite moguće ishode odabranih radnji, što znači da će vjerovatnoća greške biti svedena na minimum.

Nijedna druga aplikacija nije sposobna dati sve bonuse koje imamo i na koje je tim u USU Software ponosan. Također kreiramo aplikacije pojedinačno, a ova usluga će ubrzati vaš uspjeh još brže. Modul za transport tereta će pružiti potpune informacije o kontrolisanim vozilima i teretu. Ovdje ćete pronaći podatke o rezervnim dijelovima, kontakt broj vlasnika, troškove goriva, nosivost i druge informacije. Ovdje također možete zakačiti logo mašine na raspored proizvodnje kako biste praćenje i navigaciju učinili još praktičnijim.

Modul magacinskog knjigovodstva će automatski napraviti statistiku robe na kraju odabranog perioda, a zatim generisati izvještaj u kojem će biti roba koja će ostati u malim količinama kako biste imali vremena za kupovinu prije nego što dođe do nestašice. Ukupni troškovi goriva i same kartice za gorivo evidentiraju se u istoimenoj kartici.

Program upravljanja teretnim transportom ima fleksibilno upravljanje sa mogućnošću kontrole organizacije na mikro i makro nivou, ne gubeći iz vida niti jedan važan finansijski detalj. Prozor kontrole leta ima postavke za obračun troškova, upravljanje pojedinačnim letovima, obračun letova i tako dalje. Softver će vam omogućiti da masovno šaljete e-poštu klijentima i partnerima koristeći e-poštu, Viber Messenger, SMS i govornu poštu koja govori u ime vašeg poslovanja. Specijalizovani modul za obradu čuva dokumente bez papira, što štedi vaš radni prostor od brda papirologije. Ovdje također možete staviti digitalni potpis i priložiti dokumente pojedinačnim teretnim vozilima.

Kartica organizacije će vam omogućiti da kombinujete više filijala u jedinstvenu mrežu predstavnika, kao i da pratite aktivnosti pojedinačnog zaposlenika ili grupe zaposlenih. Mogućnost podjele kupaca u opcione kategorije također će mnogo pomoći vašem poslovanju. Za početak, dobićete tri kategorije: regularna, VIP i problematična. Svaka će također biti istaknuta drugom bojom.

Evo nekih prednosti koje USU Software ima u odnosu na svoje konkurente: Sve finansijske transakcije se pohranjuju u finansijski modul programa. Ovdje se evidentiraju podaci o uplatama, čekovima, dokumentima o finansijskom računovodstvu. Svaki zaposleni u transportnoj kompaniji će dobiti individualni račun i individualna prava pristupa različitim dijelovima programa. Isti meni će imati različite funkcije za menadžera i, na primjer, koordinatora rada. Zahtjevi se registruju za drumski, željeznički, zračni i multimodalni transport. Delovi rute su prikazani u posebnom delu interfejsa. Ako je ruta podijeljena na nekoliko lanaca različitih vrsta teretnog transporta, ruta će biti spojena u jednu cestu radi pogodnosti.

Program špedicije će otključati istinski potencijal Vaše kompanije. Počnite raditi s našim softverom već danas da vidite koliko je efikasan za vas!