Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za logistiku

Program za logistiku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za logistiku
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Logistički program je obavezan za sve kompanije koje se bave transportom raznih vrsta robe. USU Software je program koji su razvili naši stručnjaci kao pouzdan i dokazan računovodstveni program koji će značajno doprinijeti provođenju svih potrebnih procesa u logistici vašeg poduzeća. Baza USU Software-a ima jedinstvenu listu mogućnosti koje će biti korisne za obavljanje osnovnih zadataka, ali ima i veliku listu dodatnih mogućnosti, koje će još više pomoći u procesu organizacije logistike. Logistika omogućava upravljanje materijalima, optimizaciju informacija i rasporeda osoblja, kako bi se mnogo optimizovalo, povećavajući njegovu efikasnost.

Popularnost transportnih kompanija raste svakim danom, a istovremeno se povećava i potreba za kvalitetnom isporukom logističkog sistema. Da biste odabrali dobar logistički program, razmislite o isprobavanju probne demo verzije softvera USU, koju možete preuzeti bez trošenja novca s naše web stranice. Uz jednostavan i jednostavan interfejs, kao i uključeno dva sata tutorijala, možete se upoznati sa korisničkim interfejsom programa i započeti. U našem programu postoji mnogo funkcija, priručnika i tutorijala, od kojih svaka ima svoju funkciju i doprinijet će rješavanju zadataka.

Glavna karika u logističkom procesu je racionalizacija transportnog procesa između glavnih transportnih tačaka. Ljudi su najčešće navikli da koriste drumski transport za prevoz, a tek onda razmišljaju o tome da ga rade željeznicom, morem i zrakom. USU softver je softver razvijen i optimizovan za svakog konkretnog klijenta, sa naprednim funkcionalnostima koje se prilagođavaju bilo kojoj vrsti finansijske aktivnosti. Odjel logistike će aktivno komunicirati sa ostalim odjelima prijevoznika, razvijajući svoje aktivnosti kroz naš program. Sve potrebne informacije o logističkim procesima možete dobiti iz baze podataka. Informacije kao što su status raznih plaćanja u vezi tereta, prema carinskim transferima, često zbog hitnosti prijema proizvoda, mogu se pronaći u bazi podataka programa.

Ako je potrebno, koristite bazu podataka USU softvera da vidite stanje uvezene robe i sve troškove koji su morali nastati dok roba ne stigne na odredište. Softver USU će obaviti sve potrebne proračune, pružajući dokumentaciju visokog kvaliteta uz brzinu i mogućnost štampanja. Postoji mnogo baza za vođenje logističkih procesa, ali upravo USU softver dolazi opremljen funkcijama koje su sastavljene sa velikom pažnjom i pažnjom kako bi zaposlenima u kompaniji doneli korist i udobnost. Mobilna aplikacija će pomoći da radni procesi budu na značajnoj udaljenosti od glavne desktop verzije programa pružanjem potrebnih informacija. Napravićete pravi izbor odabirom našeg računovodstvenog programa, koji će Vam mnogo pomoći u vođenju logističkih tokova u Vašoj transportnoj kompaniji.

Dodatne funkcije dostupne su u našem programu za lakšu logistiku. Koristeći ove funkcije, možete dobiti prednosti kao što su:

Pristup vašoj bazi podataka sa kupcima će biti otvoren popunjavanjem traženih podataka. Nakon što završite narudžbu, svoje kupce možete obavijestiti slanjem poruka. Što je najbolje moguće, podaci će se čuvati u posebnim uputstvima za sve transporte i njihove vlasnike. Biće uključene različite vrste transporta, kao što su vazdušni, železnički i morski transport robe. Konsolidacija tereta će se vršiti jednosmjernim letom. Sve narudžbe i uplate za prijevoz bit će pod vašom punom kontrolom u svakom trenutku.

Osnovna konfiguracija programa pružiće mogućnost automatskog generisanja sve potrebne dokumentacije za preduzeće. U programu se postojeće važne datoteke mogu priložiti za učitavanje drajvera i sortirati po narudžbi. Moći ćete organizirati plan punjenja svaki dan ako je potrebno. U programu ćete moći naručiti bilo koju narudžbu sa detaljnim obračunom novčanih dnevnica.

Postojeća kadrovska služba će biti u potpunosti programirana, uz uvođenje svih potrebnih i detaljnih informacija o tome, kao i pripremu narudžbi za rezervne dijelove. Svi procesi otpreme i utovara na zahtjev će se provoditi strogo na datume s podacima o fondu.

U bazi podataka ćete moći pregledati dostupnu analitiku i statistiku narudžbi za sve kupce. U našem programu možete označiti završene radove, kao i buduće narudžbe. U programu ćete moći lako da sprovedete analize o najvažnijim poslovnim oblastima. U bazi podataka našeg programa možete analizirati podatke o transportu i putnicima u kvantitativnom i finansijskom smislu. Softver USU prima podatke u vrijeme koje vam odgovara o svim uplatama za odabrani vremenski period. Uvijek će biti informacija o radnim blagajnama i tekućim računima kompanije.

Podaci u generiranom izvještaju će prikazati kupce koji nisu u potpunosti platili svoje komunalne račune. Finansijski resursi vaše kompanije biće predmet redovnih pregleda radi analize informacija o najskupljim delovima poslovanja. Određeni izvještaj će formirati podatke o kontroli službenih vozila, što će znatno smanjiti obim potrebne papirologije. Koristeći plan distribucije robe u logistici, imaćete podatke o otpremi tereta za svaki dan uz kontrolu svake mašine.

U USU softveru možete pohraniti ugovore, svoje uvjete utovara u logistici, plaćanja i uvjete usluge i mnoge druge stvari. Poboljšajte radni tok vaše kompanije uz USU softver!