Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za terete

Program za terete • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za terete
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Najvažniji proces u logistici je kontrola i praćenje transporta tereta; Pažljivo praćenje svake pošiljke osigurava blagovremeno ispunjenje svake narudžbe tereta i pozitivne povratne informacije kupaca. U cilju efikasne regulacije transporta i transporta tereta neophodan je automatizovani kompjuterizovani sistem, koji će omogućiti vođenje detaljne evidencije svih oblasti prevoznika uz minimalne troškove rada. Program pod nazivom USU Software odlikuje se jednostavnošću korištenja u radu, kao i prisustvom mnogih alata i mogućnosti. Intuitivno sučelje programa prikazuje status i lokaciju tereta, a proces koordinacije isporuke uključuje praćenje svake faze rute, upoređivanje dionica rute koje se dnevno pređe sa planiranim indikatorima i promjenu rute ako je potrebno. Kontrola svakog vozila omogućava praćenje tehničkog stanja, što garantuje neprekidan proces transporta tereta. Zahvaljujući automatizaciji kalkulacija, svi mogući troškovi će biti uzeti u obzir u ceni transporta kako bi se garantovao profit. Osim toga, program cargo nudi mogućnost organiziranja rasporeda otpreme za kupce, doprinoseći kvalitetnom planiranju isporuke tereta. Dakle, naš kompjuterski program ima sve potrebne funkcije za efikasno upravljanje transportnom kompanijom.

Program se odlikuje raznovrsnošću i oblikom objedinjenog informacionog i radnog okruženja za organizovanje koordinisanog i međusobno povezanog rada svih oblasti. To je olakšano jasnom strukturom kompjuterskog programa, koji je podijeljen u tri bloka, od kojih svaki rješava određeni skup problema. Odjeljak 'Direktori' djeluje kao baza podataka u koju korisnici unose informacije o logističkim uslugama, rutama tereta, letovima, vozačima tereta, dobavljačima, vozilima, zalihama, finansijskim stavkama i tako dalje. Radi jasnoće, sva nomenklatura je predstavljena u katalozima i kategorizirana. U odeljku Moduli se registruju nalozi za transport tereta, obračunavaju troškovi i definišu cene, dogovore sve uključene strane, određivanje transporta i izvršioca, praćenje isporuke i organizacija plaćanja. Ovaj blok vam omogućava da vodite evidenciju o zalihama i blagovremeno dopunjujete zalihe potrebnim materijalima, regulišete kupce i pratite njihove nadoknade, analizirate kretanje sredstava na bankovnim računima kompanije, procenjujete finansijski učinak svakog dana i radite na odnosu sa klijentima. U softveru USU moći ćete mjeriti stope konverzije, analizirati razloge za odustajanje, koristiti alat za prodaju i marketing i procijeniti učinkovitost promotivnih alata. Odjeljak 'Izvještaji' je izvor za preuzimanje različitih oblika finansijskih i upravljačkih izvještaja za analizu indikatora kao što su prihodi, rashodi, dobit i profitabilnost; na taj način, program doprinosi upravljanju i kontroli finansija na stalnoj osnovi.

Računalni program za upravljanje teretom pod nazivom USU Software podjednako je efikasan za prijevoznike, logističke kompanije, kurirske i komercijalne kompanije, jer ima fleksibilne konfiguracije koje omogućavaju razvoj različitih konfiguracija programa i uzimajući u obzir posebnosti aktivnosti i zahtjeve svakog od njih. individualna kompanija. Uz mogućnosti USU Software-a, rad Vaše kompanije biće organizovan na najbolji mogući način!

Uz ostale karakteristike, softver USU nudi i različite prednosti kao što su mogućnost da korisnici učitaju bilo koje digitalne datoteke u kompjuterski program i pošalju ih putem e-pošte, kao i uvoz i izvoz podataka iz MS Excel tabela i formata iz MS Worda. Račun menadžeri će moći da analiziraju kupovne mogućnosti kupaca koristeći izvještaj o prosječnom prometu i generišu odgovarajuće cjenovnike logističkih usluga.Utovar će postati jednostavniji i brži. Sa USU softverom moći ćete da organizujete sistem upravljanja transportnom dokumentacijom koji će doprineti boljem računovodstvu. Moći ćete procijeniti učinkovitost vaših metoda oglašavanja, kako privlače kupce i investirati u najefikasnija marketinška sredstva.

Uprava kompanije će moći kontrolirati usklađenost stvarnih vrijednosti finansijskih pokazatelja sa planiranim. Zbog mogućnosti optimizacije i konsolidacije ruta, sav teret će biti isporučen na vrijeme. Softver USU korisnicima pruža usluge kao što su telefoniranje, slanje SMS poruka i pisama putem e-pošte, kao i kreiranje svih dokumenata i njihovo štampanje na službenom memorandumu kompanije. Kompjuterizovani sistem upravljanja logistikom odlikuje se transparentnošću podataka, što pojednostavljuje proces kontrole i omogućava vam da brzo identifikujete koje su greške učinjene na poslu. Rukovodstvo će moći da vrši reviziju osoblja, procjenjujući efektivnost zaposlenih i korištenje radnog vremena za ispunjavanje planiranih zadataka.

Ostale korisne značajke programa pomoći će vam da skladišne zalihe održavate na potrebnom nivou, odgovorni stručnjaci mogu postaviti minimalne vrijednosti stanja za svaku stavku u skladišnoj listi. Zahtjevi za plaćanje dobavljača sadrže informacije o iznosu i datumu plaćanja, primaocu plaćanja, osnovicu i inicijatoru. Da bi kontrolisali troškove goriva, zaposleni u organizaciji mogu registrovati kartice za gorivo i postaviti ograničenja potrošnje na njih. Statistički i finansijski pokazatelji obrađeni u našem programu mogu se koristiti u izradi poslovnih planova za strateški razvoj kompanije.

USU softver će osloboditi vrijeme koje se koristi za rutinske operacije i staviti ga u posao koji će pomoći da se svaki posao širi i raste!