Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun vagona

Program za obračun vagona • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun vagona
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Za kompanije koje se bave željezničkim transportom uspješno upravljanje moguće je samo uz potpunu kontrolu teretnih vagona. Transportna preduzeća koja koriste usluge željezničkih stanica i uz njihovu pomoć prevoze robu često se susreću sa raznim poteškoćama, kao što su krađa robe, gubitak vagona na trasi, loša kontrola knjiženja robe u vagonima, loša komunikacija između stanica i željeznica uskoro. . Za rješavanje ovih i drugih problema obezbjeđenja robe u vagonima, neophodno je implementirati savremenu računovodstvenu tehnologiju u radni tok kompanije. Auto računovodstveni program je pravi izbor za povećanje efikasnosti poslovanja željezničke dostave. Sistem koji omogućava da se blagovremeno sagleda sastav voznog parka po njegovoj količini i količini i izvrši provera težine robe koja se prevozi.

Softver USU je pravi izbor za bilo koji željeznički posao, jer omogućava brzo i efikasno obračunavanje vagona. To je program koji će upravljati svim računovodstvenim zadacima kompanije, smanjujući vrijeme koje je prethodno bilo potrebno za takve procese. Računovodstveni program kreira bazu teretnih vagona na željezničkoj stanici, prikuplja podatke za kasniju provjeru inventara, kao i praćenje kretanja vagona duž šina. Softver USU vodi računa o snimanju tehničkog statusa vagona, demonstrirajući njihovu prikladnost za utovar teretom. Neće biti teško pronaći informacije o svakom paketu, njegovom vlasniku, mjestu registracije, tehničkim karakteristikama itd.

Lakše je procijeniti program upoređujući ga s tim koliko je problematično evidentirati sve procese utovara i istovara vagona na papir i koliko se često pojavljuju netačnosti i apsolutne greške u podacima, što u konačnici rezultira padom prihoda i reputacija željezničke stanice. Upravljanje procesom dokumenata za ručnu registraciju teretnih vagona nije najefikasniji način da se to uradi, posebno s obzirom na broj programa koji će to učiniti mnogo brže i efikasnije koji su trenutno dostupni na tržištu. Softver USU je upravo program koji može upravljati kontrolom voznih sredstava, praćenjem svih faza rada sa teretnim vagonima. Prije nego što vozna sredstva stignu na stanicu, prolaze kroz nekoliko koraka obrade, dok program prati stanje svakog automobila. Program se sastoji od tri menija koji će se baviti svim poslovima upravljanja teretnim vagonima. Sve informacije unesene u bazu podataka programa podijeljene su u posebne kategorije kako bi se izvršilo još više obračunskih radnji vagona. Aplikacija prati cijene cijena, može odrediti trenutnu lokaciju svakog vagona, kreirati rasporede popravki vagona i isključiti popravljene vagone iz rasporeda rada.

U USU Software se formira i analiza dobiti poslovanja željezničkih stanica za određeni period. Program registracije željezničkog sastava bit će koristan za sigurnosne službe velikih kompanija i brzo će utvrditi lokaciju nestalih automobila. Biće pogodan i za odjele za logistiku i automatizaciju, kao i za kompanije za transport tereta koje koriste teretne vagone. Rezultat implementacije programa za obračun broja vagona biće minimiziranje poteškoća kao što je gubitak robe, jer je faktor ljudske greške praktično izostavljen iz računovodstvenog rada uz korištenje kompjuterskog programa. Doba dana, vremenske prilike i brojni kontrolni procesi neće predstavljati problem za program, jer će nastaviti da radi brzo i efikasno u svim okolnostima.

Računovodstveni program željezničkih vagona omogućit će vam da evidentirate sve zahtjeve kupaca, kreirate tabelu baze podataka sa vašim podacima, a bit će moguće poslati svu potrebnu dokumentaciju svima kojima je to potrebno, pa čak i odštampati ih u samo nekoliko klikova. . U slučaju da vagoni ne prate javne puteve, naš program će, uzimajući u obzir broj vagona, moći pratiti lokaciju i prikazati sve potrebne informacije o njenoj lokaciji na ekranu. USU Software je jedan od rijetkih programa za obračun vagona koji može pomoći u organizaciji registracije vagona na centralnoj željezničkoj stanici.

Naš program za upravljanje vagonima također ima niz različitih karakteristika, kao što je mogućnost kreiranja baze podataka generalnih izvođača sa sveobuhvatnim informacijama o svakom kupcu, kao i zasebna stranica za svakog kupca koja će sadržavati njihove kontakt informacije, povijest narudžbi i zahtjeve ; također možete priložiti datoteke i slike ovoj stranici ako želite. Program se može instalirati na daljinu, što nam omogućava rad sa kompanijama širom svijeta. Da ne spominjemo da su sistemski zahtjevi programa toliko skromni da nećete morati da kupujete nikakav dodatni hardver da biste ga pokrenuli, već će vam biti više nego dovoljni lični računari koji su već dostupni.

Ostale karakteristike koje mogu biti korisne svakoj transportnoj kompaniji uključuju i funkcionalnost kao što je mogućnost optimizacije radnih procesa željezničkog centra kroz automatizaciju i računovodstvo vagona, obračun budućih troškova i prihoda, izvoz i uvoz informacija o teretnim vagonima, različiti računovodstveni programi, ažuriranje podataka i preuzimanje sa interneta za povezivanje raznih filijala kompanije, višekorisnički način rada koji omogućava da veliki broj zaposlenih istovremeno radi sa programom, praćenje dugova i plaćanja kupaca, obračun opreme u skladištu kompanije, određivanje lokacije trenutnog tereta automobile, rad sa kupcima na upravljanju njihovim narudžbama i plaćanjima i još mnogo toga! Pored svih gore navedenih funkcionalnosti, USU softver podržava pouzdan sistem pravljenja rezervnih kopija koji će spriječiti da izgubite svoje podatke u slučaju da se nešto desi sistemu. Osim toga, vrlo je lako naučiti kako koristiti naš program, nije potrebno više od nekoliko sati da se naviknete na korisničko sučelje programa. Softver USU vam omogućava da svakom korisniku dodijelite različite dozvole, što znači da će radnici vidjeti samo informacije namijenjene njima i ništa drugo.

Preuzmite demo verziju softvera USU sa naše web stranice kako biste sami provjerili funkcionalnost!