Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun tovarnih listova

Program za obračun tovarnih listova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun tovarnih listova
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U mnogim organizacijama, nafta, automobilsko ulje i drugi automobilski dijelovi su sastavni i važan dio transportnog poslovanja. Obračun goriva, ulja i autodijelova u preduzeću može se obaviti korišćenjem otpremnica za vozila. Praćenje tovarnih listova pomoći će organiziranju i praćenju goriva i dijelova za vozila koja se koriste u kompaniji. Naš napredni računovodstveni sistem će lako izvršiti kontrolu prema različitim standardima, kao što je potrošnja goriva svakog vozila, i sveobuhvatno pratiti vozače tereta u bilo kom periodu. Naš program se zove USU Software. Njegova funkcija izračunavanja zračnog tovarnog lista ima sveobuhvatne i impresivne karakteristike. Jedna od dostupnih karakteristika USU softvera je automatska registracija otpremnica. Prema podacima i informacijama o transportu, sudeći po vrsti goriva i ulja u automobilu, sistem automatski prati potrošnju gasa, kako za svaki pojedinačni automobil tako i za kompaniju u celini.

Digitalno praćenje potrošnje gasa pomaže da se prati količina goriva u rezervoaru i drži pod kontrolom upravljanje rezervoarom za gorivo, posebno automobilskim uljem i rezervnim delovima. Program registracije tovarnog lista omogućava i praćenje radnog vremena vozača, što omogućava organizovanje neophodne kontrole saobraćaja, racionalnije korišćenje radnih vozila i drugih resursa. Digitalna kontrola potrošnje goriva i tovarnih listova ima širok spektar vizuelnih analitičkih izveštaja o obrađenim podacima, koji se mogu koristiti za uspostavljanje kontrole proizvodnje kompanije, kao i tovarnih listova i skladišnog knjigovodstva. Ovako moćan program automatizacije upravljanja omogućit će vam da odgovorite na kritične situacije u proizvodnji i na vrijeme održite poslovanje kompanije na odgovarajućem profesionalnom nivou. Demo verzija programa registracije tovarnog lista je besplatna uz probni period od dvije sedmice. Program kontrole tovarnog lista možete preuzeti kao demo verziju na našoj web stranici.

Dodatne funkcije našeg programa registracije i upravljanja tovarnim listom uključuju funkcionalnosti kao što su: obračun potrošnje benzina, praćenje stanja goriva i rezervnih dijelova u skladištima, sistem kontrole goriva koji organizira obračun plina i rezervnih automobila za svaku jedinicu vozila, funkcija papirne organizacije za popunjavanje tovarnih listova i automatski obračun potrošnje goriva bilo kojeg vozila u toku radnog dana, obračun goriva i rezervnih delova evidencije goriva koja se zasniva na karakteristikama svakog pojedinog vozila, formiranje imidža organizacije, upravljanje i potpuna kontrola nad kompaniju, regulatorni sistem koji ima širok spektar različitih alata koji će garantovati uspešno upravljanje procesima u organizaciji, sistem finansijskog planiranja koji će uspešno raspoređivati dobit i obračunavati kratkoročne troškove, računovodstvenu sigurnost koja omogućava samo osobama sa ovlašćenjem pristupa da pogledajte važne informacije o, kontrolu toka rada svakog zaposlenog osim što ga pojednostavljuje, čini rezultat bržim i efikasnijim, registraciju transporta koja pomaže u uspostavljanju evidencije o obavljenom poslu vozača tereta, automatsko popunjavanje tovarnih listova što olakšava formiranje vodiča od strane operatera i pojednostavljuje tok rada, poboljšavajući opšti kvalitet rada, automatizaciju obračuna goriva i rezervnih delova što znatno olakšava uspostavljanje kontrole robe u skladištu, posebno kontrole potrošnje benzina u službenim vozilima, praćenje ulja, automatizacija tovarnih listova i generisanje evidencije potrošnje gasa i još mnogo toga , mnoge druge funkcije dostupne su u našem najsavremenijem računovodstvenom programu za transportne organizacije.

Kao što vidite, softver USU ima veoma raznoliku i opsežnu računovodstvenu funkcionalnost, pa se možda pitate koliko je teško naučiti i koristiti ovaj računovodstveni program u vašoj kompaniji i koliko će vremena vašim zaposlenima trebati da nauče kako da izvuku maksimum od svih karakteristika koje naš program nudi i odgovor će vas ugodno iznenaditi, jer je zahvaljujući modernom i pametno dizajniranom korisničkom interfejsu zaista lako naučiti koristiti program. Zapravo, bilo kojem zaposleniku, čak i početniku, trebat će oko nekoliko sati da nauči kako ga koristiti i početi raditi s njim kroz punu računovodstvenu širinu programa. To znači da vam neće trebati puno vremena i resursa da obučite vaše osoblje za korištenje USU softvera. Prelazak sa drugog opšteg računovodstvenog programa na specijalizovani softver USU takođe je veoma jednostavan i lak jer naš program podržava uvoz podataka iz raznih drugih programa uključujući Excel tabele i Word dokumente.

USU Software ima politiku cijena koja je vrlo prilagođena potrošačima, što znači da nema obaveznog plaćanja mjesečne naknade, kao ni bilo koje druge vrste naknade - program je predviđen kao pogodna jednokratna kupovina. Nakon kupovine USU softvera, naši programeri mogu lično instalirati i konfigurirati program preko Interneta, bez da morate gubiti vrijeme i trud radeći to ručno. Dodatna funkcionalnost se može dodati i kupiti zasebno ako želite da prilagodite program specifičnim potrebama i zahtjevima vaše kompanije. Isprobajte USU softver već danas i uvjerite se koliko je efikasan u optimizaciji svih računovodstvenih procesa.