Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Apotekarski program

Apotekarski program • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Apotekarski program
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje programa za ljekarne

Besplatno preuzimanje programa za ljekarne

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti apotekarskog CRM sistema

 • Apotekarski program USU sakupio je sve najvažnije funkcionalnosti za ljekarnički posao;
 • ad sa programom nije težak, ima intuitivan interfejs;
 • vakom korisniku u ljekarničkom programu može se dodijeliti uloga;
 • istem je dizajniran za potpunu analitiku procesa;
 • rodaja robe kroz sistem nije teška;
 • ožete raditi sa skenerom bar kodova;
 • sistemu možete generisati račune za prijem, kretanje ili otpis artikala;
 • rilikom dopune robe ili prodaje možete koristiti podatke za druge valute;
 • oftver otvara odlične mogućnosti za duboku analitiku;
 • romjene nabavnih cijena lijekova mogu se procijeniti;
 • bavještenja o datumu isteka mogu se postaviti za relevantne proizvode;
 • ožete definirati postavke za minimalni inventar po inventaru;
 • oftver se može koristiti za upravljanje odjelima;
 • istem će proceniti profitabilnost svake filijale;
 • iše informacija možete dobiti u ličnoj prezentaciji, pošaljite svoj zahtjev sada.

Apotekarski program

Zašto vam je potreban ljekarnički program? U savremenim uslovima potrebno je optimizovati radne procese. Kroz specijalizovano softversko rešenje, na primer, kao što je program USU, moguće je izgraditi korektno upravljanje, praćenje, računovodstvo aktivnosti, kao i njihovu dubinsku analizu.

Također, apotekarski program USU može se koristiti za pružanje bolje usluge korisnicima. U ovom pregledu otkrit ćemo neke karakteristike sistema.

Farmaceutski programi

Moderni ljekarnički programi dizajnirani su za automatsku obradu transakcija, a USU to odlično radi. Korisnicima je vrlo lako raditi u radnom prostoru, a intuitivni interfejs pruža udobnost.

Korisnik takođe ima priliku da prilagodi radni prostor kako mu odgovara, odabere udoban režim za primanje informacija, promeni šeme boja radne površine, brze komande se mogu postaviti tačno u centar programa. Savjet za rad u ljekarničkom programu uvijek se može naći u uputama postavljenim na platformu. Također uvijek možete kontaktirati našu tehničku podršku.

Apotekarski program se prvenstveno koristi za obradu trgovinskih transakcija. U USU možete upravljati bilo kojim brojem skladišta, možete raditi sa različitim dobavljačima (domaćim ili stranim), održavati kasu, račune za obračun i raditi sa raznim vrstama faktura.

Fakture mogu prikazati informacije o nazivima artikala, dobavljaču, količini, jediničnoj cijeni i ukupnom iznosu fakture. Prilikom rada sa stranim dobavljačima, valuta se može koristiti kao novčane jedinice. Fakture mogu ilustrirati artikle proizvoda ili možete koristiti klasičnu verziju dokumenta.

Prilikom prodaje medicinskih proizvoda može se koristiti barkodiranje. Kodovi se mogu primijeniti na proizvode, ali ako nisu dostupni, mogu se koristiti kodovi odštampani na listu papira. Pojednostavljena verzija se također može koristiti za implementaciju pozicija. Na primjer, možete kreirati svoje jedinstvene brojeve u sistemu i aktivno ih koristiti tokom prodaje za brzo traženje pozicija.

Prilikom dopunjavanja apotekarskog skladišta možete koristiti poseban senzor koji će pokazati različite indikatore koji se odnose na dopunu. Na primjer, koliko se promijenila nabavna cijena, potražnja potrošača, kakva su stanja na dan, da li su u stanju da pokriju tekuću potražnju. Podaci se mogu odrediti iz senzora, kao i iz odgovarajućih grafikona. Na ovaj način možete pratiti različite indikatore.

Apotekarski CRM sistemi

Farmaceutski CRM sistemi iz USU kreirani su s ciljem praktičnosti korisnika. U programu svi osnovni indikatori mogu biti pri ruci. Ako je vaša institucija posvećena bliskoj saradnji sa klijentima, onda ovaj sistem to može osigurati.

CRM sistem ljekarne USU može pohraniti sve detalje saradnje sa klijentima. Ove informacije se mogu dalje koristiti za jačanje interakcija. Programi lojalnosti mogu se lako pokrenuti putem softvera mogu biti povezani s bonusima, poklon poenima, popustima i još mnogo toga. Možemo čak razviti i prilagođene mehanizme obračunavanja za vas.

Analitika može pomoći u donošenju strateških odluka, na primjer u vezi sa proširenjem poslovanja. Ako odaberete apotekarski sistem USU, moći ćete strukturno i sa svih strana ocijeniti svoje poslovanje. Analitika može zahvatiti gotovo svako područje: od analize prihoda i rashoda do procjene produktivnosti svakog zaposlenika. U našem arsenalu imamo mnogo izvještaja koji se mogu koristiti za dubinsku analizu.

Kada se integriše sa mapama, možete proceniti koncentraciju kupaca u određenom delu grada i potrebu za otvaranjem nove poslovnice. Isti principi analize mogu se koristiti iu odnosu na strane filijale. Mogućnosti automatizacije USU ljekarne nisu ograničene na ove funkcije, ovo su samo neke od mogućnosti.

Spremni smo da vas detaljnije upoznamo sa apotekarskim programom USU. Da biste to učinili, morate poslati zahtjev na način koji vam odgovara, najpovoljniji je direktno iz chata na web stranici. Održat ćemo Vam prezentaciju potpuno besplatno. Možete sami preuzeti demo verziju i pogledati dostupnu video recenziju.