Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Automatizacija ljekarne

Automatizacija ljekarne • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Automatizacija ljekarne
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje softvera za automatizaciju ljekarne

Besplatno preuzimanje softvera za automatizaciju ljekarne

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za automatizaciju ljekarne

 • USU nudi najsavremenije mogućnosti za automatizaciju ljekarne;
 • rogram se može koristiti za upravljanje jednom institucijom ili neograničenim brojem filijala;
 • rogram može obavljati prodajne operacije koristeći bar kodove i odgovarajuću opremu;
 • akture mogu odražavati trošak čak iu stranoj valuti;
 • adni prostor korisnika se može prilagoditi na osnovu njegovih preferencija;
 • fakturama za prodaju možete koristiti sliku proizvoda, možete koristiti i klasični format dokumenta;
 • roz softver možete izgraditi kvalitetan rad sa klijentima;
 • roz program možete u potpunosti upravljati zalihama;
 • SU će pokazati na kom nivou je količina robe proporcionalna potražnji;
 • oći ćete kontrolisati zalihe skladišta;
 • rogram se može koristiti na 96 jezika;
 • ada radite sa filijalama, možete proceniti doprinos svake institucije ukupnom prihodu;
 • orisnicima se mogu dodijeliti prava u sistemu;
 • udimo lojalne uslove saradnje;
 • esplatna probna verzija dostupna je za preuzimanje.

Automatizacija ljekarne

Automatizacija ljekarni danas je jedan od prioritetnih zadataka menadžera. To je zato što donosi velike koristi za poslovanje. Hajde da ih navedemo.

Zahvaljujući automatizaciji ljekarne, možete povećati brzinu usluge. U ovoj recenziji ćemo vam reći kako automatizacija USU može poboljšati vaše poslovanje ljekarni. Zahvaljujući sistemu, možete koristiti različite formate za prodaju robe.

Na primjer, sa malim asortimanom, možete koristiti standardni prodajni format odabirom naziva sa opće liste i dodavanjem cijene za svaku jedinicu, konačna nabavna cijena će se automatski izračunati, dokumenti će se generirati trenutno, sve što trebate uradite je da ih odštampate.

Za velike količine danas se aktivno koriste skeneri bar kodova. Naš sistem je konfigurisan za integraciju i omogućava vam da obrađujete transakcije onlajn koristeći opremu. Također možete raditi u sistemu bez bar kodova, na primjer, koristeći vlastite identifikatore proizvoda. Sve je individualno i lako možemo prilagoditi naš sistem specifičnostima vaše djelatnosti.

Automatizacija ljekarne

Automatizacija ljekarne značajno smanjuje greške korisnika. U USU se to može primijetiti prilikom unosa indikatora ili kalkulacija. Proračuni se izvode automatski pomoću utvrđenih algoritama. Obrada informacija se odvija u realnom vremenu. Na primjer, artikal proizvoda se proda, ovaj artikal se odmah uklanja iz skladišta i kao rezultat toga korisnik ima ažurne informacije o dostupnosti.

Kroz automatizaciju ljekarni iz USU, možete čak automatski pratiti koliko su se nabavne i prodajne cijene promijenile, kako to utiče na potražnju i koliko će robe biti dovoljno za prodaju na osnovu trenutne potražnje. Ovo se može automatski pratiti pomoću posebnog senzora i grafikona.

Automatizovana apoteka

Automatizirana apoteka USU će biti propisnije opskrbljena. Zahvaljujući programu možete pratiti nivoe zaliha i spriječiti viškove ili nestašice.

Automatska apoteka može biti opremljena mogućnošću automatskog kreiranja narudžbi na osnovu trenutnog nivoa zaliha i očekivane potražnje.

Automatizacija ljekarne

Automatizacija rada ljekarne omogućava praćenje ispravnosti skladištenja i roka trajanja farmaceutskih proizvoda. Na primjer, možete registrirati datum isteka u programu i postaviti softver da pruža podsjetnike o isteku. Na taj način možete izbjeći gubitke i prodati robu na vrijeme.

Automatizacija rada ljekarne sa CMS-om može se konfigurirati tako da zadovolji određene standarde vezane za računovodstveno zakonodavstvo. Na primjer, ovo se može odnositi na dokumente.

Automatizacija ljekarničke mreže

Automatizacija apotekarske mreže može se provesti i putem USU. Softver možete koristiti za upravljanje jednom institucijom ili njenom mrežom. Nije bitno gdje se nalazi vaša filijala, u kojoj državi ili gradu. USU se može instalirati na server i koristiti u oblaku.

Zahvaljujući automatizaciji apotekarske mreže, moguće je dobiti podatke o prodaji i procijeniti obim prodaje za svaku instituciju. Prilikom povezivanja integracije sa karticama, možete procijeniti broj klijenata i potrebu za otvaranjem novog odjela.

Programi za automatizaciju ljekarni

Softver za automatizaciju ljekarne može pružiti druge važne prednosti. Na primjer, to bi mogla biti poboljšana usluga za korisnike, brža obrada narudžbi, personalizirane ponude, programi lojalnosti. Na primjer, USU program može analizirati povijest kupovina i preferencija.

Softver za automatizaciju ljekarne iz USU će vam pomoći da uštedite svoje resurse; to se može postići smanjenjem broja osoblja. Zaposleni mogu efikasnije upravljati svojim radnim vremenom i ne troše ga na rutinske procese.

Ostale prednosti automatizacije od USU uključuju duboku analitiku i pristup ažuriranim podacima. Sve ovo zajedno omogućava vam da donosite informiranije upravljačke odluke.

Analitika indikatora vam omogućava da procenite aktivnosti iz različitih uglova i identifikujete slabosti. Također ćete dobiti veću konkurentsku prednost korištenjem novih tehnologija i pružanjem boljih usluga korisnicima.

Još uvijek možete nabrojati prednosti, ali je bolje da ih iskusite iz prve ruke. Preuzmite svoju besplatnu probnu verziju sada.