Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za farmaciju

CRM za farmaciju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za farmaciju
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzmite CRM za ljekarne

Besplatno preuzmite CRM za ljekarne

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za apoteku

 • Univerzalni računovodstveni sistem stvara pogodne uslove za kvalitetno obavljanje ljekarničke djelatnosti;
 • oftver vam omogućava da obrađujete bilo koju količinu informacija;
 • reko sistema možete raditi sa bilo kojim asortimanom;
 • rogram će pomoći u upravljanju bilo kojim brojem filijala;
 • softveru možete raditi u različitim formatima: na jednom računaru, preko servera ili oblaka;
 • vaki korisnik u programu može imati individualna prava za rad sa bazom podataka;
 • a implementaciju možete koristiti posebnu opremu;
 • vakoj poziciji u softveru može se dodijeliti bar kod;
 • rogram je opremljen različitim izvještajima za detaljnu analizu;
 • oftverski radni prostor se može prilagoditi: dodavanjem dugmadi za brzi pristup, radom u višekanalnom režimu, transformisanjem prozora, promenom dizajna i tako dalje;
 • istem se može koristiti za implementaciju programa lojalnosti;
 • oftver će vam pomoći da izgradite efikasan rad sa asortimanom proizvoda;
 • ožete držati inventar pod kontrolom;
 • premni smo dodati dodatne karakteristike po narudžbi;
 • a više informacija, kontaktirajte nas sa zahtjevom.

CRM za farmaciju

Moderne ljekarne prelaze na automatizaciju procesa. CRM-ovi za ljekarne su posebno popularni, zašto je to tako?

CRM za apoteku je moderno softversko rješenje za prodaju i upravljanje odnosima s kupcima. Takvi sistemi pomažu u fokusiranju na efikasnost u prodaji. U savremenim uslovima to je veoma važno, jer je konkurencija velika. Kompanija USU je spremna da Vam ponudi gotovo rešenje u ovoj oblasti. U ovom pregledu ćemo govoriti o glavnim karakteristikama CRM-a za upravljanje ljekarnama.

CRM sistem za farmaciju

Dakle, CRM sistem za apoteke, koji je razvio USU, ima najsavremenije mogućnosti za prodaju apotekarskih proizvoda i usluga. U programu možete raditi koristeći različite načine rada. Ako tek započinjete posao i imate jednu filijalu, tada softver možete instalirati na jednom računaru. Ako imate mrežu ljekarni širom grada ili čak država, tada će vam format rada u oblaku, kao i korištenje servera, biti zgodan.

CRM sistem za apoteku USU se može koristiti tokom prodaje uz pomoć opreme, a možete i bez nje. Za rad možete koristiti gotovo bilo koji jezik, ovo je još jedan plus u korist korištenja softvera za upravljanje poslovnicama.

Sve dostupne CRM funkcionalnosti postaju dostupne pod glavnom ulogom. Svakom zaposleniku se može dodijeliti vlastita uloga i prava pristupa na osnovu izvršenih zadataka.

USU sučelje je intuitivno, sve je jednostavno i jasno. Možete koristiti klasičan pristup radu sa podacima kroz kontekstni meni ili možete koristiti dugmad u centru programa. Najznačajniji timovi će biti u većem formatu. Skrećemo vam pažnju na interaktivne instrukcije ugrađene u sistem, koje korisniku uvijek mogu biti pri ruci.

Prodaja je veoma važna u apoteci. Pogledajmo glavne karakteristike. Možete koristiti bar kodove u CRM-u. U tom slučaju možete povezati integraciju sa skenerom bar kodova. Uz veliki asortiman robe to uvelike olakšava i ubrzava aktivnost. Ako proizvod nema etiketu, možete koristiti komad papira sa odštampanim bar kodom.

Također, prilikom prodaje možete koristiti svoje jedinstvene brojeve za brzu prodaju. Možete raditi bez bar kodova, samo kliknite na karticu proizvoda.

SRM za apoteku

SRM-ovi za ljekarne prvenstveno su usmjereni na održavanje dugoročne saradnje sa klijentima. U SRM za apoteku iz USU možete detaljno raditi sa svakim klijentom, posebno sa veleprodajnim kupcima.

Bonusi se mogu koristiti za zadržavanje i dodatni poticaj. U tu svrhu stvorene su dodatne mogućnosti u sistemu. Pogledajmo sada kako možete organizirati pravilan rad s asortimanom proizvoda. Da biste to učinili, na panelu za brzo pokretanje odaberite prijem akcijske robe, a zatim navedite naziv operacije: prijem, otpis ili kretanje između odjela.

Da biste kreirali fakturu za račun, potrebno je da izaberete skladište ili prodavnicu, takođe morate da izaberete dobavljača, možete koristiti valutu u proračunima. Možete odabrati domaćeg ili stranog dobavljača. Nakon što smo sačuvali fakturu, dodajemo nazive robe koja se može naći po bar kodu ili nazivu.

Možete odmah dodati novi artikl u slučaju kada je proizvod prvi put primljen. Kada je proizvod odabran, navedite kupovnu cijenu. Zatim morate provjeriti cijenu proizvoda. Prodajna cijena se može unijeti ručno ili automatski (ako navedete faktor marže).

Pogodnost sistema u USU je što možete raditi sa senzorima i određenim grafikonima koji mogu prikazati promjene nabavnih i prodajnih cijena, promjene obima prodaje. Ove kategorije vam omogućavaju kontrolu prodaje.

Na osnovu količine primljene robe možete odmah vidjeti koliko artikala se već nalazi u ljekarni. Drugi senzor će pokazati koliko će robe biti dovoljno za prodaju. SRM će vas obavijestiti o mogućem izgubljenom profitu. Nakon završnog rada na fakturi, možete promijeniti njen izgled. Na primjer, možete raditi sa poznatim formatom ili koristiti slike proizvoda. Sve zavisi od vaših preferencija.

Naša kompanija je spremna da Vam ponudi i mnoge druge mogućnosti: rad sa klijentima, odeljenjima, kasama, tekućim računima, integracijom sa opremom, sa web sajtom i drugo. Pozivamo vas da odmah preuzmete demo verziju i testirate CRM u akciji.