Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo u stomatologiji

Računovodstvo u stomatologiji • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo u stomatologiji
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Stomatološke ordinacije su oduvijek bile veoma popularne. Ako su se prije usluge stomatologa pružale u poliklinikama, sada postoji tendencija pojave mnogih medicinskih ustanova ograničenog profila, uključujući i stomatologiju. Nudi širok spektar usluga, od dijagnostike do protetike. Računovodstvo u stomatologiji ima svoje specifičnosti, jer je to sama vrsta djelatnosti liječenja ljudi. Ovdje važnu ulogu imaju skladišno računovodstvo, računovodstvo lijekova, računovodstvo zaposlenih, obračun troškova usluga, plata osoblja, generiranje različitih vrsta internih izvještaja i druge procedure. Mnoge stomatološke organizacije suočene su s potrebom uvođenja automatizacije u računovodstveni proces. Obično zadaci računovođe uključuju potpuno praćenje situacije, sposobnost kontrole vremena ne samo svog rada, već i ostalih članova tima. Kako bi stomatološki računovođa obavljao svoje dužnosti što efikasnije, automatizacija računovodstvenog procesa postaje neophodna. Danas tržište informacionih tehnologija nudi niz softvera za stomatološko računovodstvo koji posao stomatološkog računovođe čini lakšim. Najboljim stomatološkim računovodstvenim programom s pravom se može smatrati USU-Soft aplikacija. Mnogo je profesionalaca koji su nam pomogli da pobijedimo na tržišnoj utakmici u mnogim zemljama. Stomatološki računovodstveni program odlikuje se jednostavnošću korištenja, pouzdanošću i vizualnom prezentacijom informacija. Osim toga, tehnička podrška za USU-Soft aplikaciju se obavlja na visokom profesionalnom nivou. Cijena softvera za stomatološko računovodstvo sigurno će vas oduševiti. Pogledajmo neke od karakteristika USU-Softa koji se koristi kao stomatološki računovodstveni program.

Isprobajte naš novi softver. To je jedna od najprofitabilnijih i tehnički najnaprednijih aplikacija na tržištu. Uštedite vrijeme i unaprijedite svoje poslovanje uz pomoć sveobuhvatnog softvera za upravljanje zubima koji je jednostavan za korištenje. Otkrijte moćne funkcije kombinovane u jednostavnom toku rada i intuitivnom korisničkom interfejsu. Uradite više sa manje klikova i za manje novca. Aplikacija USU-Soft idealna je za doktore jer štede do 70% svog vremena ispunjavajući medicinske kartone, rasporede i račune u samo nekoliko minuta pomoću softvera za upravljanje zubima. Raspored pregleda je uvijek pri ruci, a podsjetnici omogućavaju doktoru i pacijentima da zaborave na termin. Automatski izračun plana liječenja skraćuje vrijeme konsultacija pacijenata. Transparentno izvještavanje o obavljenom poslu je osigurano zahvaljujući sistemu stomatološkog knjigovodstva, kao i brzom obračunu bonusa vezanih za rad zaposlenih. Integracija sa širokim spektrom opreme daje vam još više alata kako bi vaša stomatologija bila još učinkovitija. Program stomatološkog računovodstva podržava online kase i rendgenske sisteme.

Rutinske zadatke i rutinske radnje izvršava aplikacija. Izračunajte koliko vremena liječnici i recepcioneri troše na popunjavanje kartona pacijenata, računa, izvještaja, ugovora, poslovnih ponuda i drugih dokumenata? I koliko sati se provede podučavajući pridošlicu ovim mudrostima? Automatizacija standardnih i rutinskih procesa daje zaposlenima dragocjeno vrijeme za osnovni posao. Složeni proračuni se izvode u sekundama. Greška jednog zaposlenog u složenim proračunima ili u popunjavanju netipičnih izvještaja može kompaniji uskratiti značajan dio prihoda. Administrator ne pravi zlonamerne greške; to je uobičajena ljudska greška. Softver nije ljudski, on ne pravi greške. Dakle, iskoristite ovu priliku i riješite se grešaka zauvijek. Radno vrijeme zaposlenih je također vrlo korisna karakteristika programa stomatološkog računovodstva. Važno je planirati raspored svakog zaposlenog. Na primjer, kreirajte lanac termina za pacijenta tako da doktor odvoji vrijeme na svakom pregledu. Na taj način lanac neće imati rupe u rasporedu niti izgubljene sate rada.

Šta je sistem za praćenje prometa droge? Jedinstveni računovodstveni sistem je dizajniran da zaštiti potrošače od ilegalnih droga i pruži građanima i organizacijama uslugu brze provjere legalnosti droga. Osim toga, uvođenje sistema stomatološkog knjigovodstva pruža detaljne informacije o kretanju paketa, kao i informacije koje onemogućuju njegovu daljnju cirkulaciju (npr. informacije da je paket već prodat ili povučen iz prometa iz drugih razloga) .

Preporučljivo je ne oslanjati se na programe stomatološkog knjigovodstva koji se nude besplatno na internetu. Pametan menadžer razumije da je za dobro poslovanje potrebna kvalitetna aplikacija. Međutim, u besplatnoj aplikaciji nema ni trunke kvalitete. Nudimo vam nešto posebno i korisno u vašem stomatološkom radu. Stekli smo iskustvo i možemo vam osigurati najviši kvalitet stomatološkog knjigovodstvenog programa, kao i tima tehničke pomoći. Naši profesionalci su uvijek spremni pomoći vam u rješavanju vaših problema, kao i ponuditi neke nove napredne funkcionalnosti već stečenom paketu funkcija USU-Soft aplikacije. Jedina stvar koja razlikuje vašu praksu od ovog programa je odluka koju morate donijeti. Mi vam pokazujemo šta možete postići sa sistemom, ostalo je na vama!