Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za doktore zuba

Program za doktore zuba • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za doktore zuba
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U savremenom svetu sve zavisi od vremena. Savremeni svijet nam govori koje karakteristike treba imati poslovna organizacija. Privrednici koji vode stomatološke organizacije moraju u svakom trenutku biti svjesni savremenog razvoja u oblasti tehnologije kako bi ih mogli na vrijeme implementirati i ne izgubiti u gomili običnih stomatoloških ustanova. Uzgred, vrijedi spomenuti da je sektor medicinskih usluga uvijek bio prvi koji je uvodio nove promjene i ostao produktivan u svom poslovanju. Nije iznenađenje, jer ono najvažnije što čovjek ima - zdravlje - ovisi o profesionalnosti osoblja ovakvih stomatoloških organizacija. Tržište IT tehnologija često ima nešto novo za medicinske ustanove. Jedna od najvažnijih stvari koje IT tržište može ponuditi kako bi stomatolozima olakšali posao je uvođenje posebne medicinske kontrole i programa stomatološkog liječenja, podataka, opreme i analize osoblja. Kao rezultat rada ovakvih programa upravljanja medicinskim stomatološkim tretmanima, proces upravljanja kompanijom postaje brži, precizniji i transparentniji. Dodatno tome, programi upravljanja stomatologom daju menadžmentu priliku da uvede kontrolu ne samo nad rezultatima organizacije, već i da bude pažljiv prema radu članova tima.

Kao što znamo, konkurencija na tržištu je veoma jaka. Da biste preživjeli, potrebno je koristiti najbolji program kontrole stomatologa. Onaj koji ima mnogo funkcija, koji je pouzdan i može garantovati zaštitu internih podataka. U svemu tome možete uživati u USU-Soft naprednom programu upravljanja stomatologom. Program stomatološkog tretmana doktora pokazao se efikasnim u klinikama u Kazahstanu, ali iu drugim državama. Osim toga, program stomatološke zaštite i dalje zauzima vodeće pozicije. Program medicinske pomoći za liječenje zuba ima brojne prednosti. Najvažnije je pristupačan interfejs koji pomaže čak i onima koji su daleko od svakodnevnog korišćenja tehnologije. Možemo vas uvjeriti da više ne morate brinuti o sigurnosti podataka koje unosite, jer je zaštita osigurana u najvećoj mjeri.

Veoma je važna organizacija efikasnog rada recepcionara i arhive. Kada govorimo o poboljšanju efikasnosti prijema, uglavnom se radi o brzini i kvaliteti zbrinjavanja pacijenata. Kompjuterski program za stomatološku asistenciju omogućava vam da brzo pronađete slobodno vrijeme za ljekarske preglede, čime se osigurava brži pristup pacijenata liječenju (povećavajući financijski promet klinike), u vrijeme koje mu odgovara. Osim toga, elektronska agenda je nezamjenjiv alat za ujednačenu i efikasnu distribuciju pacijenata specijalistima istog profila. Često se dešava da recepcionari, iz ovih ili onih razloga, neravnomjerno registruju pacijente, prenaplaćujući neke ljekare, a potcjenjujući druge, uskraćujući im prihod. Računalni program za upravljanje stomatologom USU-Soft omogućava da se ovo izbjegne i nudi mogućnost operativne kontrole od strane administracije. Većina privatnih klinika odavno ne može zamisliti svoj rad bez elektronskog programiranja, što je najpopularniji modul bilo kojeg kompjuterskog programa za kontrolu liječenja zuba koji se koristi u klinici. Elektronsko arhiviranje vam omogućava brzo preuzimanje medicinske dokumentacije pacijenata. Nadalje, budući da se sva potrebna medicinska dokumentacija nalazi u knjigovodstvenom programu stomatologa (digitalni snimci, ultrazvučni i CT podaci, uputnice i rezultati pregleda u elektronskom ili skeniranom formatu), sve ove informacije su dostupne stomatologu odgovornom za liječenje. Uostalom, ranije je često bilo potrebno ponavljati preglede pacijenata (rendgenski snimci i sl.) ako je pacijent propustio preglede ili, što je još gore, preglede je „izgubio“ registar.

Uslovi na radnom mestu, posebno osvetljenje u prostoriji, veoma su važni. Vidni organi se umaraju od naprezanja jakog vještačkog svjetla, pa da bi se olakšalo naprezanje, sve lokacije treba da imaju zadovoljavajuću prirodnu svjetlost tokom dana i ne smiju izgledati previše mračno ujutro i uveče. Možete izračunati jednostavan faktor osvjetljenja: podijelite indeks površine prozora s indeksom površine poda. Rezultat bi trebao biti omjer 1:4 ili 1:5. Ormari i dodatne prostorije, ne računajući opće svjetlo od fluorescentnih sijalica, trebaju imati svjetla. Nema odsjaja i jako vidljivih senki, svetlost je raspoređena ravnomerno i ne prejako. Još nešto – pazite da svjetlost iz lokalnih izvora ne bude više od deset puta svjetlija od općih izvora, kako se doktorove oči ne bi umorile od stalnog prilagođavanja kako bi na drugačiji način fokusirale pogled na osvijetljene površine. Ako želite, možemo čak i prilagoditi program i on će također kontrolirati raspored svjetla.

Napredna i ažurna aplikacija koju nudimo korisna je ne samo u velikim kompanijama, već iu malim stomatološkim ordinacijama. Čak i mala organizacija treba da uspostavi kontrolu. Zato naš program postaje nezaobilazan asistent za svakoga! Demo verzija je prilika da vidite karakteristike programa bez kupovine aplikacije. Uvjerite se da je to ono što vam je potrebno isprobavanjem na vlastitom računaru!