Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu zuba

Program za kontrolu zuba • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu zuba
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mnoge stomatološke organizacije biraju savremeni oblik razvoja – automatizaciju procesa. To nije enigma, jer svaki program stomatološke kontrole ima širok spektar poslovnih mogućnosti. Primjer takvog programa stomatološke kontrole lako se može pronaći na internetu. Svaki kontrolni program u stomatološkim organizacijama sadrži niz funkcija koje vam omogućavaju da brzo i efikasno dodate i analizirate sve podatke. Kao što je već spomenuto, primjer takvog programa za kontrolu zuba dostupan je na svjetskoj mreži, ali ne biste ih trebali tražiti i pokušavati besplatno instalirati takve aplikacije za kontrolu zuba. Sumnjivo je da se radi o naprednom programu kontrole u stomatološkim ustanovama. Kako biste procijenili mogućnosti aplikacija koje nude kontrolu nad svim procesima u stomatološkoj ustanovi, možete besplatno preuzeti samo njenu demo verziju. Drugi mogući izlaz je nabavka najmanje naprednog softvera koji vam uzrokuje mnogo problema. Zato stručnjaci smatraju da program kontrole upravljanja stomatološkim ustanovama treba kupovati samo od provjerenih programera. Ne dolazi u obzir: ne možete uzeti besplatan sistem i dobiti aplikaciju visokog kvaliteta. Svi vrhunski programi stomatološke kontrole imaju strukturirane metode zaštite od vanjskih intervencija. Pokušaji da se to dobije sigurno će uzrokovati neželjene rezultate. Postoji posebna aplikacija koja može dovesti do efektivne kontrole u stomatološkoj ustanovi. Primjer najboljeg pomagača u upravljanju vašom kompanijom i alata za upravljanje vašim vremenom je USU-Soft sistem.

Naš program stomatološke kontrole nema resurse koji nisu neophodni u organizaciji radnog naloga. Da biste vidjeli da je moć našeg programa za kontrolu zuba gotovo neograničena, samo instalirajte našu demo verziju. Po potrebi možete dobiti i ekskluzivni program s potpunom prilagodbom prema vašim željama. Pa, ovo se ne nudi besplatno, kao bilo koja druga visokokvalitetna aplikacija koja vam omogućava da uspješno kontrolirate rad stomatoloških ustanova. Uz prednost koju imamo, možemo vam ponuditi samo da platite funkcije i pomoć koja će vam zaista biti potrebna u toku korištenja aplikacije. Ovo je veoma dobar program likvidacije za one privrednike koji su navikli da razumno koriste finansijska sredstva organizacija. USU-Soft program stomatološke kontrole je efikasan i praktičan program stomatološke kompanije, čije informacije može preuzeti samo korisnik s pravom pristupa.

USU-Soft nudi poznat pristup liječenju. Primenjuju se porodični kumulativni popusti. Ovaj pristup ima za cilj privlačenje svih članova porodice na liječenje kod porodičnog ljekara ili specijalista odgovarajućeg profila. Liječenje cijele porodice može se usvojiti kao moto klinike. Kako možete nadzirati rad doktora u stomatološkoj ordinaciji bez kompjuterskog programa za stomatološku kontrolu? Samo program stomatološke kontrole omogućava šefu klinike da ima uvid u bilo koji presjek: koliko novca pacijenti duguju klinici za liječenje i ko su ti pacijenti, kako doktori rade sa primarnim pacijentima, koliko novih pacijenata dolazi na kliniku, koje su planove liječenja sačinili ljekari koji prisustvuju i koliko se oni u potpunosti sprovode. Program Dental Control USU-Soft ne samo da vam omogućava pohranjivanje potpunih informacija o pacijentima i njihovom liječenju, već i automatski pronalazi pacijente koje je potrebno pozvati na daljnje liječenje ili preventivne preglede.

Najvažniji uslov za promociju usluga na Internetu je brz početak. Bilo koja reklamna kampanja može se pokrenuti za dva ili tri dana. Kako brzo i jednostavno započeti s internetom? Prije svega, potrebno je pripremiti svoju web stranicu na kojoj možete predstaviti svoje usluge. Da biste započeli brojanje konverzija i mjerenje učinkovitosti vaše stranice, morate koristiti usluge poboljšanja konverzija na vašoj web lokaciji. Ovo su servisi koji vam omogućavaju da vidite koliko referenci stranica donosi. Svaka kompanija može ih instalirati bez stručne pomoći. Ovi servisi imaju uputstva za njihovu instalaciju. Najpopularniji i najefikasniji među njima je widget Callback Hunter. Ima veoma jednostavan i jasan lični nalog, u kojem korisnik može da vidi broj i evidenciju poziva. Prikuplja bazu podataka o kupcima koji su ostavili broj telefona na svojoj web stranici kako bi bili pozvani nazad. Potrebno je oko 10-15 minuta da se widget instalira. Međutim, postoji mnogo drugih sličnih usluga koje mogu izvršiti zadatak na isti učinak. Za pravilno postavljanje internet marketinga u klinici, marketinški stručnjak mora jasno razumjeti odgovore na sljedeća pitanja: Kako planirati broj konsultacija potrebnih za kvalitetno kliničko opterećenje? Koliko upita se može dobiti sa Interneta i koji plan treba implementirati? Program za njegu zuba USU-Soft je alat i ključ za sve ove odgovore. Sa ovako naprednim stomatološkim programom pod vašom poslovnom kontrolom, sigurno ćete uspjeti u procesu razvoja, ali i marketinške strategije. Interfejs programa će svakako olakšati proces učenja korištenja aplikacije. Činimo sve da Vaš stomatološki posao bude bolji! Isprobajte demo verziju aplikacije i donesite pravu odluku u kontekstu pravog skupa alata za automatizaciju!