Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo u stomatologiji

Program za računovodstvo u stomatologiji • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo u stomatologiji
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Stomatološki računovodstveni program mora sakupiti niz važnih posebnosti i karakteristika. Lista zahtjeva za napredne stomatološke računovodstvene programe svake je godine sve duža, a proces izrade programa nije tako lak i brz. Na ovaj način samo organizacije sa širokim pogledom i spremne da prihvate novo, sa iskustvom i znanjem, mogu ispuniti ove zahtjeve za kreiranje adekvatnih programa stomatološkog računovodstva. Osim toga, reputacija mora biti besprijekorna. USU-Soft Dental Management Accounting Program je upravo savršena aplikacija u svakoj organizaciji. Stoga vam savjetujemo da odmah saznate više o funkcijama stomatološkog računovodstvenog programa. Osim toga, također možete preuzeti sistem u demo verziji direktno sa naše službene web stranice i neko vrijeme koristiti računovodstveni program za upravljanje stomatološkim ustanovama kako biste ga bolje upoznali.

USU-Soft stomatološki računovodstveni program može pomoći ne samo u registraciji klijenata, već iu generiranju rasporeda. Koristeći računovodstveni program kontrolišete depozite, vodite finansijsko računovodstvo i obračunavate plate stomatologa, pravite izveštaje itd. Zapravo, razumijemo da nije potreban samo jedan zaposlenik da ispuni sve ove zadatke. Zbog toga postoji mogućnost da u program stomatološkog knjigovodstva prijavite onoliko zaposlenih koliko vam je potrebno. Svi članovi osoblja u vašoj stomatološkoj organizaciji mogu raditi na šalteru za informacije, brzo razmjenjivati informacije, ažurirati kartone pacijenata i učinkovito komunicirati jedni s drugima. Međutim, da bi se postigla efektivnost programa stomatološkog knjigovodstva, nije potrebna kupovina dodatnog hardvera, jer naš stomatološki knjigovodstveni program može uspješno raditi i na običnim računarima. Windows operativni sistem je jedino što tražimo da imate. Uz program stomatološkog knjigovodstva radite u jedinstvenoj mreži i imate zaštićene podatke antivirusnim softverom. Nakon kupovine aplikacije, naši programeri vam pomažu u procesu instalacije.

Instalacija stomatološkog računovodstvenog programa vrši se u najkraćem mogućem roku, jer smo profesionalni programeri i imamo veliko iskustvo u ovoj oblasti delatnosti. Program stomatološkog knjigovodstva mogu koristiti i zaposleni koji su daleko od informacionih tehnologija. Sigurni smo da korištenje naše aplikacije ne može a da ne poboljša brzinu rada i pouzdanost prikupljenih podataka. Održavanje kvaliteta medicinske dokumentacije je nešto što svaki menadžer zdravstvene ustanove želi uspostaviti. Upotreba kompjuterske tehnologije značajno smanjuje vjerovatnoću grešaka pri popunjavanju medicinske dokumentacije. USU-Soft stomatološki računovodstveni program vam omogućava da kreirate standardne fraze i fraze za svakog pojedinačnog lekara (na primer, „površina ima duboku šupljinu“, „sluzokoža usta je otečena i hiperemična“); dakle, proces kompletiranja medicinskog kartona sastoji se od odabira standardnih fraza sa liste. To donekle disciplinuje čak i stomatologa, jer ga sam računovodstveni program podsjeća na ono što treba zabilježiti u istoriji bolesti. Čuvanje elektronske istorije slučajeva ne znači potpuno prelazak na tehnologiju bez papira. Sve potrebne informacije se ispisuju, potpisuju od strane ljekara i zalijepe u redovni zdravstveni karton pacijenta. Najvažnije je, međutim, da su sve informacije bezbedno pohranjene na računaru, pa čak i ako se papirna medicinska dokumentacija izgubi, može se lako povratiti.

Ortopedska stomatologija je oblast medicine koja se stalno razvija. Zbog toga je izuzetno važno ispuniti sve uslove za uređenje radnog prostora u laboratoriji. U ovom članku saznali ste o uvjetima rada ortopedskih ordinacija, zahtjevima opreme u stomatološkim ordinacijama, zahtjevima za dentalne tehničare i stomatologe. Ortopedska stomatološka ordinacija je organizacija sa jasnom strukturom odjeljenja. Proteze se izrađuju u tehničkim prostorijama, radovi koji mogu zagađivati atmosferu prašinom, čađom, štetnim gasovima, tečnostima i parama izvode se u pomoćnim prostorijama. Pomoćni prostori obuhvataju laboratorije za poliranje, polimerizaciju, livenje, gips, između ostalog. Prilikom organizovanja ovih radnih prostora potrebno je voditi računa o uticaju štetnih faktora na zdravlje radnika.

Dugo su samo veliki međunarodni centri pribjegavali strateškom planu. Međutim, situacija se sada promijenila. Svake godine se sve više kompanija uključuje u proces strateškog planiranja. Strateško planiranje je relevantna metoda rada za mnoge kompanije, koje rade u oštroj konkurenciji sa domaćim i stranim korporacijama. USU-Soft Dental Accounting Program može vam pomoći da izvršite strateško planiranje, kao i da ostvarite mnoge druge zadatke. Mogućnosti aplikacije su nešto što će vas sigurno impresionirati i unijeti red i ravnotežu u rad vaše organizacije. Kada ima vremena za djelovanje, nikada ne oklijevajte! USU-Soft je proizvod koji je dokazao svoju pouzdanost. Stoga ga možete iskoristiti u svoju korist! Provjerite učinkovitost aplikacije i iskusite cijeli niz prednosti softvera.