Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za stomatološki centar

Program za stomatološki centar • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za stomatološki centar
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Stomatološki centar je veoma važna medicinska organizacija koja takođe zahteva automatizaciju. Automatizacija rada sa stomatološkim centrom može se nazvati kompletnom sa mnogim značajkama koje vam omogućavaju da poboljšate upravljanje cijelim kontroliranim centrom u cjelini. Program stomatološkog centra može održavati elektronsku istoriju bolesti, uključivati grafikone, planirati raspored tretmana i odštampati ga za klijenta. Programu stomatološkog centra dodaje se veliki broj izvještajnih dokumenata: izvještaji klijenata, zaposlenih, zakazani pregledi, bolesti, planovi liječenja i drugo. Programom stomatološkog centra možete ne samo voditi registar klijenata, već i kontrolisati kretanje svih materijalnih i finansijskih sredstava, voditi registar lijekova i još mnogo toga. Možete preuzeti besplatni program dentalnog centra, koji je demo verzija i nalazi se na našoj službenoj web stranici. Preuzmite program dentalnog centra i podijelite svoje mišljenje! Automatizirajte svoj stomatološki centar i vidjet ćete napredak u radu vaše organizacije!

Sistem uslužnih službi u sjeni, gdje doktor liječi pacijenta vlastitim zalihama i dogovara s klijentom plaćanje, duboko je ukorijenjen, posebno u državnim i odsječnim poliklinikama, ali uz nedovoljnu kontrolu ovi incidenti mogu nastati i u privatnim klinikama. Šteta od usluga u sjeni za preduzeće je ogromna. Naime, kompanija snosi najveći dio troškova liječenja pacijenata u sjeni, a sve procedure za pružene usluge nisu u kasi kompanije. U prisustvu razvijenog sistema plaćanja u sjeni, razvoj klinike postaje praktički nemoguć, jer u ovom slučaju svaki pojedinačni ljekar postaje direktan konkurent bilo kakvim pokušajima u poliklinici da se organiziraju privatne konsultacije. U mnogim velikim poliklinikama, menadžeri nisu u mogućnosti da iskorijene ili čak minimiziraju plaćanja u sjeni, pa pokušavaju postaviti 'plan' za doktore, što zauzvrat znači iznajmljivanje stolice.

Ovaj oblik poslovanja postoji čak iu razvijenim zemljama (Norveška, Finska), ali je očigledno da je finansijska efikasnost zakupa prostora sa stomatološkim jedinicama svakako niža od one kod tradicionalnog oblika komercijalnog preduzeća. Kao što je već pomenuto, ako postoji nedostatak kontrole od strane menadžmenta, u privatnim kompanijama lako može doći do plaćanja u senci, čineći svaku investiciju vlasnika neefikasnom. Povećanje broja pacijenata u klinici može se postići zahvaljujući USU-Soft programu za upravljanje stomatološkim centrima. Na nesreću stomatologa, dani čekanja u redu u ordinaciji su davno prošli, a stomatolog, nakon uplate za sljedećeg pacijenta, više neće izgovarati cijenjenu riječ 'sljedeći'. Sada je takav red moguće vidjeti samo u općinskim ambulantama, gdje se starijoj populaciji besplatno obezbjeđuju zubne proteze. To ne znači da ima manje solventnih pacijenata, ali od 1990-ih godina stomatologija je napravila veliki skok u pogledu kvaliteta i obima pružene njege, a u posljednjih 5-10 godina konkurencija u stomatologiji je tolika da je ponuda očigledno premašuje potražnju, posebno u velikim gradovima.

S vremena na vrijeme, iz objektivnih razloga, može doći do situacije da doktor ne može primiti pacijente i ne može ispuniti svoj raspored u programu upravljanja stomatološkim centrom, te tada morate dio svog rasporeda zamijeniti rasporedom drugog doktora. . U takvim slučajevima koristite opciju za unos drugog rasporeda usluga u program stomatološkog centra. Samo postavite kursor na originalno vreme dežurstva lekara u željeno vreme i kliknite na ovu operaciju. U programu upravljanja stomatološkim centrom pojaviće se standardni prozor za dodavanje i unošenje novih dežurstava, u kojem je dovoljno tačno navesti period koji će se zamijeniti i novi zaposlenik. Važno je zapamtiti da period dopune mora biti unutar prvobitnog perioda rasporeda i ne smije podijeliti pacijentovu evidenciju na više liječnika.

Ako su ovi uslovi ispunjeni, originalni raspored će se nakon završetka operacije u računovodstvenom programu stomatološkog centra ispravno podijeliti na dva ili tri rasporeda, a ako već ima pacijenata na originalnom rasporedu tokom perioda zamjene, svi će otići zamjenskom ljekaru u skladu s tim. Operacija je dostupna u rasporedima po smjenama, sedmicama i rasporedu zaposlenih. Poziva se preko posebnog dugmeta - na donjem panelu operacija sa ćelijama za programiranje. Program samo jednim klikom pokazuje kakav profit ima stomatološka ordinacija i koliko je stabilna. Izvještaji će pomoći da se fino podesi strategija poslovanja za generiranje gotovine. Menadžer lako upravlja timom i zadržava talentovane zaposlenike! Program pomaže da se shvati ko ruši rekorde i donosi profit, ko frustrira rokove i odlaže rad klinike.

Više informacija možete pronaći na našoj web stranici ili kontaktirajte naše stručnjake. Imamo iskustvo u instalaciji programa koristeći mogućnosti modernih tehnologija. Uz to možete biti bilo gdje u svijetu, a mi i dalje možemo instalirati aplikaciju na daljinu s internetskom vezom. Program otvara vrata u svijet reda i visoke pokazatelje indikatora efektivnosti. Iskoristite program i podignite svoje poslovanje na novi nivo. Naše iskustvo i znanje su Vam na usluzi!