Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za stomatologiju

Softver za stomatologiju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za stomatologiju
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Stomatološke organizacije su mjesta gdje uvijek ima puno ljudi. Ovaj trend je isti iu velikim organizacijama i u malim stomatološkim ordinacijama. Potreba za kontrolom velikog protoka pacijenata, vođenje računovodstva velike količine internih i eksternih podataka, kontrola potrošnje lijekova koji se koriste u procesu pružanja usluga i mnogi drugi aspekti tjeraju stomatološke organizacije da obrate pažnju i posvete vrijeme ispuni ove zadatke. Potreba za kontrolom velikog broja posjetitelja stomatologije ili stomatološke ordinacije, vođenje velike količine obavezne i interne dokumentacije, praćenje kretanja materijala koji se koriste u pružanju usluga - sve to ostavlja traga, oduzima puno vremena i zahtijeva radikalnu reviziju metoda vođenja evidencije u stomatologiji. Srećom, IT tržište ne miruje i nudi nova rješenja za rješavanje ovih problema. Uz pomoć stomatološkog računovodstvenog softvera moguće je što duže i preciznije pohraniti podatke, kao i riješiti se stalnih grešaka i problema. Jedan od najnaprednijih sistema automatizacije je aplikacija USU-Soft. Softver za upravljanje zubima daje zaposlenicima više slobodnog vremena koje mogu provesti na svojim direktnim dužnostima bez potrebe za popunjavanjem beskrajne papirologije. Stomatološki računovodstveni program USU-Soft već dugo drži vodeću poziciju u odnosu na slične proizvode. Popularan je među stomatološkim klinikama u Kazahstanu, ali iu drugim dijelovima svijeta. Njegova prednost je jednostavnost korištenja, kao i mogućnost odabira individualnih postavki.

Korisničko i intuitivno sučelje je nešto na što trošimo mnogo vremena i truda! Znamo koliko je vremena potrebno da se naviknemo na nešto novo. Zato su se naši programeri potrudili da naš softver naprave tako da ga možete koristiti bez instrukcija nakon samo nekoliko dana. Nećete morati da tražite gde da generišete izveštaj ili da zakažete pregled sa pacijentom - svako to može da uradi sa našim softverom! Podjela prava osigurava da članovi vašeg tima vide samo ono što trebaju vidjeti. Ne brinite da će zaposleni imati pristup povjerljivim informacijama kompanije. Možete definirati nivoe pristupa za svakog zaposlenika i promijeniti ih u bilo kojem trenutku. Promoviranje zaposlenog neće stvoriti novog korisnika. Integracija je funkcija dostupna u softveru. Ovdje je riječ o njegovom globalnom značenju: CRM sistem, klijent banka, SMS-informisanje, analitika i nabavka opreme. Naš softver je sposoban da se integriše sa gotovo bilo kojim proizvodom kako bi vam pružio potpunu automatizaciju poslovanja u vašoj praksi. Zar se ne slažete, zgodno je kada možete naučiti apsolutno sve o svom poslu iz jednog softvera? Analiza se također prenosi na odgovornost aplikacije.

Posao su brojevi. I treba ih prebrojati. Sigurni smo da se slažete sa nama. Radi vaše udobnosti, naš softver može generirati veliki broj izvještaja prema parametrima koje ste odabrali: plate, broj sati u smjeni, obim prihoda i obim posla doktora. Sve se to može vidjeti u nekoliko klikova! Napredna analiza vam omogućava da vidite najslabije tačke klinike i poboljšate efikasnost osoblja. Analitički alati će pokazati dinamiku profita i protoka kupaca, a da ne spominjemo provjeru prosjeka. Praćenje vaših stomatoloških pacijenata je mnogo lakše uz pomoć pametnih softverskih proizvoda. Jednostavan unos podataka o pacijentima i porodici, automatska sistematizacija i filtriranje informacija, mogućnost kontrole plaćanja i druge pogodnosti osiguravaju uvođenje USU-Soft aplikacije u klinici. Sljedeći koraci za registraciju osobe u sistemu stomatologije biće otvaranje računa. Da biste to učinili, idite na prethodno popunjenu stranicu pacijenta i dodajte račun, definirajući ime i popunjavajući druge informacije odabirom opcija u iskačućem prozoru. Opcije vam omogućavaju da budete fleksibilni u plaćanju i promocijama. Ne zaboravite da kliknete na dugme Sačuvaj.

Kupci automatski primaju poruku nakon posjete i ostavljaju komentar. Vi formirate profil specijaliste i svoju procjenu. Promovirajte svoju ordinaciju kroz profile specijalista na svim dostupnim resursima - kupci vide fotografije doktora, njihove recenzije, čitaju recenzije i dolaze u vašu ordinaciju. Tu je i mobilna aplikacija za kupce. Oni mogu vidjeti svoj status, historiju posjeta i sastanke. Sistem automatski pravi podsjetnike i korespondenciju; kupci dobijaju bonuse i poklone. Zbog svega toga raste povjerenje u kliniku i doktore i klijenti češće misle na vas. Zbog toga češće traže specijaliste u vašoj klinici. Ovi i drugi alati za privlačenje i zadržavanje klijenata dostupni su u našem naprednom softveru za kontrolu stomatološke organizacije. U slučaju da imate pitanja ili samo želite da saznate više o aplikaciji, pogledajte naš video koji detaljno govori o softveru. Možete nas kontaktirati i sve ćemo Vam lično reći!

Struktura aplikacije je dizajnirana na način da svaka promjena u jednom dijelu neizbježno utiče na sve ostale. Tako dobijate besprekoran sistem koji automatski proverava i ponovo proverava sve informacije koje unesete. Osim toga, možete otkriti ko je odgovoran za unos neželjenih ili pogrešnih informacija, tako da možete razgovarati s tim zaposlenikom i izbjeći slične greške.