Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za stomatologiju

Program za stomatologiju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za stomatologiju
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Kontrola stomatološkog centra ili stomatološke ordinacije je vrlo težak proces koji zahtijeva dosta vremena za pregovore. Potrebno mu je mnogo specijalnih znanja ne samo u sferi medicine, već iu oblastima kao što su finansije i marketing. Osim toga, potrebna vam je sposobnost da se brzo orijentirate u marketinškom okruženju koje se stalno mijenja kako bi organizacija ostala tražena i imala snažne konkurentske prednosti. Medicina je jedna od onih sfera koje uvijek idu u korak sa novim tehnologijama i žele ih implementirati u poslovanje, koristeći u svom radu najnovija dostignuća nauke. Stomatologija, kao dio medijalne sfere, također ima ovu karakteristiku da želi implementirati nove alate za poboljšanje upravljanja. Sve veći broj medicinskih organizacija okreće se automatizovanom operativnom računovodstvu. Ovo nije iznenađenje za mnoge ljude jer je to najbolji način da se radni tok učini nesmetanim, kao i da se osoblje disciplinuje. Ovo će sigurno učiniti efikasnost vaše stomatološke organizacije još boljom! Sada vaši zaposlenici neće morati trošiti puno vremena na analizu i strukturiranje informacija, jer USU-Soft stomatološki program automatski ispunjava ove teške zadatke.

Mnoge organizacije pokušavaju smanjiti svoje troškove instaliranjem ovih stomatoloških programa i biraju besplatne programe za preuzimanje s interneta. Upisivanjem nečeg poput 'Najbolji besplatni stomatološki program' u okvir za pretragu, izlažete svoje poslovanje riziku na mnogo načina. Moguće je besplatno preuzeti stomatološki program, ali ne preporučujemo da to učinite jer postoji rizik da dobijete zlonamjerni softver ili da dobijete stomatološki program koji morate platiti. Niko ne garantuje zaštitu vaših podataka i može se dogoditi da se pri prvom neuspjehu besplatnog programa stomatologije svi podaci izgube. Također, usluge tehničke podrške ne vrijede za besplatne stomatološke programe, što će vas također spriječiti da u njima kvalitetno vodite računovodstvo i dobijete pouzdane podatke. Kada birate besplatni stomatološki program, morate razumjeti rizike i da vaši podaci mogu biti ukradeni. Besplatan sir dolazi samo u mišolovci.

Danas tržište informacionih tehnologija nudi mnoge alate stomatoloških programa koji omogućavaju optimizaciju poslovnih aktivnosti u organizaciji. Razlika između njih leži u različitim karakteristikama. Naravno, nisu besplatni, ali garantuju sigurnost podataka. Pa, najbolji stomatološki program je USU-Soft program. Zašto je najbolji? Program stomatologije se koristi u različitim organizacijama u Kazahstanu i drugim zemljama ZND. Prvo, ono što ga čini najuspješnijim je to što je s njim vrlo lako raditi i što ga može razumjeti osoba bilo kojeg nivoa PC vještina. Osim toga, sigurno ćete biti zadovoljni ravnotežom između cijene i kvalitete stomatološkog programa. Stomatološki program USU-Soft nije besplatan, ali to samo govori o njegovoj pouzdanosti. Predlažemo da saznate više o karakteristikama stomatološkog programa kako biste bili sigurni da je naš program zaista najbolji.

Osiguranje optimalnog toka rada klinike je od suštinskog značaja, a najvažniji zadatak je smanjiti nedolazak pacijenata. Znamo koliko su zastoji skupi za klinike kao rezultat nedolaska. U današnjem urbanom okruženju, pacijenti sve više preskaču preglede zbog zauzetosti i zagušenosti. Mnoge klinike zovu svoje pacijente na mobilne telefone da potvrde termine. Međutim, ovo se ne sviđa svim pacijentima, a u velikoj klinici recepcioneri jednostavno nemaju vremena da pozovu sve. Najbolji način da podsjetite pacijente na njihove termine danas je da im pošaljete tekstualnu poruku. Analiza odgovora pacijenata na SMS poruke iz nekoliko klinika pokazala je da su oni na ove podsjetnike reagirali izuzetno povoljno. Među svim odgovorima nije bilo negativnih odgovora, a pacijenti često prijavljuju da će zakasniti ili traže da se posjet odgodi za neki drugi dan. U tom slučaju ambulanta ima mogućnost da u to vrijeme primi još jednog pacijenta i tako eliminiše zastoje kod stomatologa, asistenta i ordinacije.

Kasni dolasci neugodni su za svakog profesionalca, a ne samo za stomatologa. Može biti frustrirajuće kada se nekoliko pacijenata ne pojavi, čekanje je psihički neugodno, a dan može završiti besmislenim. Slanje tekstualne poruke podsjetnika za posjetu omogućava vam da efikasnije koristite resurse klinike i planirate raspored rada vašeg doktora.

Opterećenje bilo koje klinike ovisi o rasporedu rada koji dodjeljuje svaki liječnik. Važno je napraviti razliku između radnog vremena klinike i vremena koje doktori provode po rasporedu. Na primjer, u tipičnom kliničkom opterećenju, prosječno vrijeme za pregled kod stomatologa je 148 sati. Da biste izračunali ovaj broj za svoju praksu, možete koristiti drugu metodologiju koju možete pronaći na internetu. Ovo će vam pomoći da odredite maksimalni proizvodni kapacitet vaše organizacije. Prilikom izvođenja proračuna trebali biste koristiti podatke što bliže idealnim, umjesto da se ograničavate na trenutnu situaciju. USU-Soft može prikupiti ove informacije za vas, kao i obaviti mnoge druge zadatke.

Mogućnost kontrole procesa planiranja je također vrlo važna karakteristika. Dakle, kada se izvrše neke promjene (to se dešava prilično često), možete lako promijeniti raspored i dati sve od sebe da raspored ljekara bude što efikasniji.