Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo stomatološke ordinacije

Računovodstvo stomatološke ordinacije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo stomatološke ordinacije
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Rad stomatološke ordinacije zahteva dobro računovodstvo i pravovremeno vođenje klijenata, stomatologa i administratora. Računovodstveni softver stomatološke ordinacije je funkcionalni računovodstveni sistem koji pomaže administratorima i glavnom stomatologu. Da biste ušli u kontrolnu računovodstvenu aplikaciju stomatološke ordinacije, jednostavno unesite svoje korisničko ime, zaštićeno ličnom lozinkom, i pritisnite ikonu na radnoj površini računara. Osim toga, svaki korisnik računovodstvenog softvera stomatološke ordinacije ima određena prava pristupa, koja ograničavaju količinu podataka koje korisnik vidi i koristi. Automatizacija stomatološke ordinacije počinje tako što klijent zakaže termin. Ovdje članovi vašeg tima koriste računovodstveni program stomatološke ordinacije kako bi rezervirali termin kod klijenta. Za registraciju pacijenta potrebno je dvaput kliknuti na željeno vrijeme na kartici traženog doktora u prozoru za registraciju stomatološke ordinacije i naznačiti usluge koje se mogu izabrati iz unaprijed konfiguriranog cjenika.

Sve informacije se čuvaju i mogu se uređivati u aplikaciji stomatološke ordinacije, uzimajući u obzir specifičnosti vaše organizacije. Računovodstveni softver za kontrolu stomatološke ambulante ima odjeljak 'Izvještaji' koji je veoma koristan za šefa ustanove. U ovom dijelu kontrole stomatološke ordinacije pravite različite izvještaje u kontekstu bilo kojeg vremenskog perioda. Na primjer, izvještaj o obimu prodaje pokazuje koliko je potrošeno na datu proceduru. Marketinški izvještaj odražava rezultate oglašavanja. Izvještaj o kontroli zaliha pokazuje koje artikle će uskoro trebati ponovo naručiti kako bi popunili vaše skladište. Aplikacija stomatološke klinike nije prikladna samo za svo medicinsko osoblje, već vam omogućava i uspostavljanje odnosa sa dobavljačima nekretnina, stanodavcima i osiguravajućim društvima. Možete preuzeti besplatnu verziju računovodstvenog softvera za stomatološku ordinaciju sa naše web stranice. Automatizirajte svoju organizaciju uz pomoć računovodstvenog programa stomatološke ordinacije!

Kontrola rezultata i praćenje svih procesa su neophodni za uspostavljanje reda u stomatološkoj ordinaciji. Rast prihoda i smanjenje troškova postat će slučajni događaj ako ne pratite rezultate. Računovodstveni program hvata indikatore na svim kontrolnim tačkama, gradi dinamiku promjena i uzročno-posledičnih veza, a zatim prikazuje obrađene informacije u obliku izvještaja i preporuka. Ovo osigurava konzistentnost rezultata. Što se tiče skaliranja poslovanja - to je nešto o čemu sanja svaki menadžer stomatološke klinike. Zamislite da ste došli do tačke u kojoj je vaše preduzeće premalo u trenutnim uslovima. A proširenje vašeg poslovanja ima smisla samo u vidu dodatnih servisnih bodova. Riješili ste problem zakupa, opreme i osoblja. Ali ostaje mnoga druga pitanja: Kako obučiti zaposlenike, dati im sve informacije i iskustvo koje ste već stekli? Kako kontrolišete njihov rad? Kako uspostavljate planove i provjeravate rezultate? Komercijalna automatizacija rješava sve ove probleme.

Računovodstveni program USU-Soft izgrađen je na principu razdvajanja dužnosti - ovisno o ulozi pod kojom je zaposlenik prijavljen. Postoje osnovne uloge ('Direktor', 'Administrator', 'Stomatolog'), ali pored toga možete kreirati uloge i račune za drugo osoblje klinike, kao što su 'Računovodja', 'Specijalista za marketing', 'Specijalist za lanac nabave' itd. on. Funkciju prijave u računovodstveni program određuje profesija, koja se definiše prilikom kreiranja kartice i naloga (lozinke za pristup računovodstvenom programu) za svakog zaposlenog. Stoga je potrebno popuniti podatke o zaposleniku. Minimalni potrebni podaci su ime, prezime i zanimanje. Da biste naveli profesiju, kliknite desnim tasterom miša na polje 'Odaberi profesiju' i dodajte opciju sa predložene liste (direktorijum 'Profesija' je već popunjen od strane nas tokom faze instalacije računovodstvenog programa, ali ga možete urediti) . Ako zaposleni ima više zanimanja, nema potrebe za kreiranjem više kartica. Samo navedite sve svoje profesije u jednom. Da biste to učinili, kliknite desnim tasterom miša na polje profesije i dodajte opciju sa predložene liste.

Aplikacija ima veliki broj izvještaja koji odražavaju stanje razvoja stomatološke ordinacije. Izvještaj 'Cash Flow' prikazuje prilive i odlive gotovine i omogućava vam da ih pratite. Ako se dnevni izvještaj o gotovini poklapa sa izvještajem generiranim u računovodstvenom programu, možete sa sigurnošću reći da su svi nalozi i plaćanja izvršeni računovodstvenim programom i da su finansijski podaci pouzdani.

Izvještaj 'Prihod po područjima prakse' omogućava vam da vidite koliko novca svaka ordinacija i stomatolog donose. Možete ga koristiti i za praćenje troškova i predujmova pacijenata, broj povrata, povlačenja garancije, broj naplaćenih usluga, plaćeni iznos i druge ključne finansijske metrike. Izvještaji o terminima vam pomažu da pratite vrijeme koje pacijent provodi u klinici. Ovo je veoma važna grupa izvještaja. Aktivan rad sa njima omogućava vam da dosegnete novi nivo usluge i poboljšate rad lekara i administratora, čime se povećava profit klinike. Izvještaj 'Physician Load' pokazuje koliko je efikasan raspored kreiran, koliko je svaki ljekar koristan za kliniku i koji ljekar ostvaruje najveći prihod.