Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstveni dnevnik stomatologije

Računovodstveni dnevnik stomatologije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstveni dnevnik stomatologije
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svaka osoba se barem jednom u životu obratila stomatologu. Svugdje se otvaraju nove medicinske ustanove - kako multidisciplinarne sa velikom listom medicinskih usluga koje se pružaju, tako i visoko specijalizirane. Na primjer, stomatološke i stomatološke ordinacije. Ispostavlja se da takve institucije na početku svog djelovanja ne razmišljaju posebno o vođenju evidencije. Smatra se da je dovoljno registrirati dokumentaciju i voditi stomatološki karton. Nažalost, ovo nije sasvim tačno. Možda je u početnoj fazi ovaj pristup računovodstvu zaista zgodan. Mali broj kupaca, mali obim - svi ovi faktori utiču na metode poslovanja kompanije (ručna registracija pacijenata u stomatologiji). Međutim, sa povećanjem obima posla i sve većom popularnošću stomatologije ili druge medicinske ustanove, kao i rastom broja klijenata, menadžment stomatologije suočava se sa akutnim pitanjem potrebe optimizacije poslovnih procesa.

Razlog tome je nedostatak vremena za obradu sve veće količine informacija, jer stomatolozi, navikli da ručno vode evidenciju, vremenom s iznenađenjem otkriju da umjesto da ispunjavaju svoje direktne dužnosti, žure s popunjavanjem dokumentacije. . Na primjer, popunite dnevnik klijenta ili dentalni rendgenski dnevnik i organizirajte ove slike prema unosima u dnevnik. Pokušaji menadžera da prikupi informacije o rezultatima stomatoloških aktivnosti postaju prava glavobolja za njegove obične zaposlenike. Izlaz iz ove situacije je prelazak klinike na automatizirani dnevnik. Najboljom knjigovodstvenom knjigovodstvenom knjigom za optimizaciju poslovnih procesa vođenja elektronskih knjiga kupaca i rentgenskih zapisa u preduzeću smatra se računovodstvena aplikacija USU-Soft.

Naš razvoj je softver za upravljačko računovodstvo i uspešno ga koriste preduzeća svih vrsta uključujući stomatološke klinike i stomatološke ordinacije za vođenje elektronskih knjiga računovodstva klijenata i evidenciju rendgenskih snimaka u stomatologiji. USU-Soft je poznat ne samo u Republici Kazahstan, već iu inostranstvu. Funkcionalnost USU-Soft Accounting Record Book za vođenje evidencije pacijenata je veoma raznolika, a interfejs je zgodan. Dnevnik stomatološkog knjigovodstva može koristiti osoba sa bilo kojim nivoom poznavanja personalnog računara. Računovodstvena aplikacija USU-Soft pomaže u vođenju elektronskog dnevnika stomatoloških pacijenata i oslobađa stomatologe od potrebe pohranjivanja velike količine papirnatih dokumenata, kao i obavlja sve dosadne i rutinske svakodnevne poslove za njih, oslobađajući im vremena za rješavanje važnijih probleme. U nastavku vam skrećemo pažnju na samo nekoliko karakteristika računovodstvenog dnevnika na primjeru softvera za elektronsko vođenje evidencije pacijenata i evidenciju rendgenskih snimaka u stomatologiji.

USU-Soft stomatološki računovodstveni dnevnik je obavezan za menadžere. Sa njim imate potpunu kontrolu nad radom stomatologa. Znate šta je svaki lekarski recept, kao i efikasnost administratora. Imate priliku da potražite prednosti i slabosti u radu specijalista: čije konsultacije se ne pretvaraju u liječenje itd. Analiza svih zaposlenih sa veštačkom inteligencijom i obaveštavanje o sumnjivim promenama neće vam dozvoliti da izgubite kontrolu nad aktivnostima koje se dešavaju u vašoj stomatologiji. Više ne morate sami da obračunavate plate svojih zaposlenih. Aplikacija je savršeno prilagođena zadatku zahvaljujući svojoj sposobnosti da ne pravi greške. Osim toga, možete predvidjeti opterećenje stomatologije i prema tome rasporediti pacijente i osoblje kako biste osigurali najefikasniju stomatologiju.

USU-Soft knjiga stomatološke kontrole je najbolji prijatelj administratora. Ako lako i povoljno upravljate rasporedom vaših stomatologa, sigurni ste u ono što se dešava u vašoj stomatologiji, a to je znak kontrole i reda. Osim toga, slobodno vrijeme možete pretraživati u knjižici upravljanja stomatološkim organizacijama i registrovati pacijente na najpovoljniji način. Naravno, aplikacija ubrzava papirologiju. Posjedovanje gotovih šablona smanjuje vrijeme njege pacijenata i smanjuje potencijalne greške. Štampanje računa i prihvatanje plaćanja za pružene tretmane može se izvršiti direktno u knjigovodstvenoj knjizi. Nakon nekog vremena rada, sigurno ćete primijetiti povećanje vaših prihoda. Svjesni smo da vi i vaš marketinški stručnjak znate na desetine načina da povećate prihod vaše kompanije putem marketinških alata i operativnih promjena. Računovodstvena knjiga dopunjuje ove obrasce. Na primjer, online registracija štedi pacijentima vrijeme i živce.

Ovo povećava vašu stomatološku karmu i broj operacija u dnevniku. Push obavijesti mobilne aplikacije i bilteni putem e-pošte održavaju vas u kontaktu s doktorima i pacijentima: podsjećajte ih na promocije i popuste, dostavljajte vijesti kao i procedure. Bonus program povećava lojalnost kupaca i potiče ih da poduzmu ciljanije akcije. Sistem upućivanja vam omogućava da privučete nove pacijente u velikom broju uz minimalne troškove. Dajemo vam priliku da ispunite svoju želju da organizaciju koju kontrolišete podignete na novi nivo uspjeha!