Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za automatizaciju stomatologije

Program za automatizaciju stomatologije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za automatizaciju stomatologije
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Dentalna automatizacija se brzo razvija zbog dostupnosti tehnologija automatizacije. Koristi se i program stomatološke automatizacije, koji je jedna od tehničkih metoda automatizacije stomatologije kao vida poslovne sfere djelatnosti, ali rijetko. Na internetu možete pronaći rijetke primjerke programa za automatizaciju zuba, ali svi oni zahtijevaju redovne uplate samo da biste mogli raditi na njima, ili jednostavno nemaju opsežnu funkcionalnost koju bi neko želio vidjeti u ovakvoj aplikaciji. Izuzetak od navedenog je USU-Soft - napredni program za automatizaciju zuba nove generacije. USU-Soft je okupio sve funkcionalnosti koje bi poduzetnici željeli vidjeti u stomatološkoj automatizaciji. Program stomatološke automatizacije je jednostavan za korištenje i ne zahtijeva mjesečnu pretplatu za rad na njemu. Program stomatološke automatizacije radi čak i na jednostavnom kućnom računaru, a za to nije potrebna specijalna oprema. Funkcionalnost je velika razlika, jer program dentalne automatizacije može pronaći pristup radu svake stomatološke ordinacije i uvodi automatizaciju na svoj način. Uz pomoć programa stomatološke automatizacije možete kontrolisati radno vrijeme zaposlenih, zakazivati preglede sa pacijentima, kontrolisati lijekove, obračunavati troškove uz pružanje usluga, uz rad sa različitim cjenovnicima i različitim grupama klijenata odjednom.

Program za automatizaciju zuba USU-Soft nije prezahtjevan za vaše računalo i samo mu je potrebno malo prostora za uspješan rad. I možete sačuvati informacije kao rezervnu kopiju na običnom USB disku, tako da ako se nešto dogodi, možete lako oporaviti svoje podatke. Osim toga, program dentalne automatizacije komunicira s poreznim uredima, pisačima računa, što zauzvrat značajno olakšava agilnost u korisničkom servisu i omogućava izdavanje financijskog dokumenta kao dokaz o uplati usluga. Uz pomoć USU-Soft programa dentalne automatizacije uspostavljate uravnoteženu kontrolu organizacije i radnih procesa koji bukvalno rade u automatskom režimu. Istovremeno, rad sa pacijentima postaje mnogo brži, što vam omogućava da pružate usluge većem broju ljudi. To vam omogućava da postanete lider među rivalima i zaradite mnogo više prihoda.

Prilikom donošenja odluke o automatizaciji klinike, morate biti svjesni prednosti implementacije ovih tehnologija. Navešćemo, po našem mišljenju, glavne prednosti (ekonomske i druge) koje stomatološka ordinacija ili medicinski centar može ostvariti implementacijom automatizovanog programa upravljanja za stomatološku automatizaciju. Ove prednosti se mogu grupirati u sljedeće glavne blokove problema. Prije svega, to je isključivanje ili minimiziranje prijetnji kompaniji od strane nesavjesnog osoblja (upućivanje pacijenata na plaćeno liječenje u druge klinike, pružanje usluga u sjeni, rasipanje potrošnog materijala). Drugo, to je finansijska disciplina pacijenata (kao što praksa pokazuje, u nedostatku odgovarajuće kontrole administracije, neplaćanje pacijenata može uzrokovati značajne finansijske gubitke kompaniji). Treće, povećanje kliničke nege pacijenata kroz aktivan rad sa bazama podataka o korisnicima (preventivni pregledi, pozivi za nastavak lečenja); smanjenje broja nedolazaka pacijenata putem telefonskih i SMS podsjetnika

Često doktori u klinikama ne kontrolišu plaćanja pacijenata, ostavljajući to na savjesti menadžmenta. To se može opravdati, jer bi ljekar prvenstveno trebao biti zainteresiran za proces liječenja. Računalni program za automatizaciju dentalne medicine omogućava vam da jasno pratite dužnike, podsjetite ih na njihova dugovanja prilikom sljedećeg posjeta pacijentu i pratite rok trajanja njihovih programa osiguranja. Kako se zaštititi od gubitaka? Program stomatološke automatizacije može zapamtiti zaduženje ne samo prilikom registracije pruženih usluga, već i kada pacijent dođe ili čak i kada se pacijent registruje na dnevnom redu. To omogućava administratoru da na vrijeme podsjeti pacijenta na dug i eventualno odloži dodatne skupe usluge do otplate duga. Poseban modul ('Marketing') vam omogućava da napravite izbor dužnika kako biste radili s njima posebno na zatvaranju duga. USU-Soft program dentalne automatizacije pamti istekle programe osiguranja.

Nudimo kvalitetan sve-u-jednom program koji automatizira svaki aspekt stomatološke ordinacije i sve to po pristupačnoj cijeni. USU-Soft aplikacija se sastoji od visokokvalitetnih, jeftinih softverskih modula koji se mogu aktivirati selektivno ili prema potrebi. Moduli se kupuju jednom zauvijek i nema obavezne pretplate.

Aplikacija USU-Soft može se nazvati univerzalnom, jer se može prilagoditi svakom poslu. Analizirali smo mnoge slične programe, razmotrili greške koje većina programera pravi i došli do zaključka da naš sistem treba da bude što jednostavniji kako bi proces rada bio lakši, a ne komplikovaniji. Kao rezultat, dobijate sistem koji može da poboljša radne procese, uz novi kvalitet brzine i tačnosti. Značajke aplikacije ne mogu a da vas zadive snagom automatizacije modernih tehnologija. Samo napredne tehnologije mogu garantovati uspešan razvoj Vaše kompanije.