Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za zube

Program za zube • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za zube
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

USU-Soft napredni univerzalni program liječenja zuba je ono što će sigurno pomoći u poboljšanju kvalitete njege pacijenata! Kontrolišući proces stomatološkog tretmana, možete jednostavno prijaviti pacijenta za pregled kod zubara ili korektivni tretman. Program stomatološke zaštite podržava i upravljanje zalihama i računovodstvo. U programu tretmana zuba možete podesiti obračun, što znači da će se materijali automatski preuzimati tokom određene operacije ili operacije. Osim toga, možete kreirati elektronsku zubnu karticu za svakog pacijenta u programu stomatološke zaštite. Oslikava sve simptome, pritužbe, dijagnoze i propisane planove liječenja, kao i slike zuba i vizualni dijagram koji odražava stanje bolesnih i zdravih zuba. U programu stomatološkog tretmana možete ne samo napraviti potvrde i ambulantne kartone, već i napraviti izvještaje prema različitim pokazateljima. Sve ovo i još mnogo toga možete pronaći u našem kompjuterskom programu za stomatološku terapiju za udobnost rukovodioca organizacije, menadžera kao i medicinskog osoblja! Demo verzija programa zubi dostupna je na našoj web stranici!

Korisnici našeg programa za kontrolu dentalnih karata najbolji su svjedoci njegovih mogućnosti i karakteristika. Program USU-Soft je najprikladniji u smislu integriranog pristupa. Ako je riječ o timskom radu, sveobuhvatnim planovima liječenja, to je najbolji program kontrole dentalne karte. Program je prikladan u kontekstu najbrže opcije komunikacije među ljekarima. Ako govorimo o sveobuhvatnom planu i doktoru koji kreira ovaj plan za cijeli tim, onda morate dobiti brz odgovor. Da biste implementirali ovaj plan liječenja, morate uvijek biti u centru informacija. Jedan od doktora, hirurg, na primjer, može raditi šest ili čak devet mjeseci na ortodontskom liječenju. Drugom stomatologu je veoma teško da brzo shvati šta treba da se uradi i gde se nalazite u smislu vašeg plana lečenja. Sama strukturna organizacija ovog programa za kontrolu dentalne karte je u tom pogledu prednost, jer omogućava jasnu komunikaciju između specijalista. Stomatolozi mogu pisati jedni drugima bilješke koje postaju dio elektronske povijesti ili mogu dati potrebna objašnjenja i komentare i to je vrlo zgodno. Omogućava vam da brzo pregledate informacije za svakog pojedinačnog pacijenta.

Za medicinske centre postoji oko 100 izvora privlačenja kupaca. Stoga web stranica nije jedini kanal za privlačenje kupaca. Alternativa mogu biti društvene mreže kao što je Instagram nalog. Google ima oko 14 različitih alata uključujući video oglašavanje. Facebook i Instagram imaju 4 opcije promocije. Da biste poboljšali učinkovitost svojih oglasa, trebate pratiti rezultate svake promocije i brzo izvršiti prilagođavanja: promijeniti informacije, način prikaza itd. Ranije ste za to morali da angažujete zaposlene, ali sada postoje moderni programi za medicinske centre koji automatizuju sve ove procese. Na osnovu ovih podataka možete izračunati koliko sati klinika može primiti pacijente svih specijalnosti. Jedan od najvažnijih pokazatelja je protok radnih sati (prosječna cijena po satu prijema). Da biste ovo izračunali, trebate podijeliti sav bruto prihod iz prethodnog mjeseca sa brojem zakazanih sati (tj. zakazanim satima, a ne vremenom koje su pacijenti proveli u vašoj klinici ili tokom kojeg su doktori obavljali liječenje). Ako je ovaj broj nizak, to je znak loše ekonomske situacije u klinici. Radeći sve ove jednostavne kalkulacije, saznaćete koliko organizacija treba da zaradi, kao i svaki lekar ponaosob. Sve ove brojke moraju se uzeti u obzir prilikom planiranja broja primarnih upita i preuzimanja sa Interneta.

Tako internet može pokriti 50% potrebe za prvim pregledima kod stomatologa. Ako je nakon reklamne kampanje cijena po novom pacijentu viša od prosječnog standarda ljekara, smatra se neefikasnim. Kompetentno planiranje radnog dana ljekara povećat će kapacitet klinike i, shodno tome, broj novih klijenata. USU program mape mekih zuba za automatizaciju medicinskih ustanova pomoći će da se olakša proces razvoja racionalnog rasporeda. Mogućnosti programa su široke: računovodstvo i automatsko popunjavanje rasporeda rada doktora; izvještaji o učinku stručnjaka i popularnosti. Kalendari zakazivanja prikazuju sastanke pacijenata kod ljekara. Ovo ubrzava rad administratora za najmanje 3 puta i isključuje 'dvostruke' sastanke i gubitak podataka. Menadžer pozivnog centra sagledava opterećenje klinike ili medicinskog centra i inteligentno raspoređuje posao doktora. Sa današnjim softverom za zdravstvenu zaštitu, liječnici će moći provoditi više vremena u liječenju pacijenata. Javite se za konsultacije o automatizaciji poslovnih procesa u medicinskim centrima. Program za kontrolu dentalne karte jedna je od najboljih opcija! Ako imate pitanja, pročitajte neke od recenzija naših kupaca. Nalaze se na našoj web stranici, kao i mnogi drugi članci o aplikaciji. Kada vam zatreba, možete zakazati razgovor sa našim stručnjacima, kako bi vam oni dali više informacija o mogućnostima napredne aplikacije.