Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za stomatologe

Program za stomatologe • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za stomatologe
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Stomatolozi čine osmehe svetlijim. Sama djelatnost, kao i cjelokupna struktura pružanja medicinskih usluga, povezana je sa velikom odgovornošću. Nije iznenađujuće, jer ljudsko zdravlje zavisi od rezultata stomatologa. Vođenje kartona u stomatologiji takođe ima svoje specifičnosti i karakteristike, što nameće određene obaveze njegovoj pravilnoj organizaciji. Sve više i više stomatologa treba prikladan program stomatologa koji će uzeti u obzir njihove aktivnosti. Tempo našeg života ubrzano se ubrzava, a sve češće se javljaju situacije kada stare računovodstvene metode postaju beskorisne i destruktivne. Ignoriranje ovog problema može dovesti do kolapsa kompanije. Da ne samo da ostanete na površini, već i da povećate profit stomatološke ustanove, potrebno je radikalno preispitati svoj stav prema metodama i alatima organizacije računovodstva. Kako bi pomogli onima koji su u svom radu krenuli da koriste najnovija dostignuća nauke i tehnologije, postoje opcije koje nude IT kompanije – programi za automatizaciju rada stomatologa. Neke organizacije, sa ograničenim budžetima, pokušavaju da uštede novac i instaliraju programe za praćenje zubara koje su uspeli da preuzmu sa interneta.

Ovo je, opet, primjer pogrešnog pristupa problemu. Ovakvi programi ne podrazumijevaju stalnu tehničku podršku, što stvara poteškoće kada je potrebno prilagoditi program, čime se olakšava rad stomatologa prema njegovim potrebama. Osim toga, prilikom uvođenja besplatnog programa u stomatologiju uvijek postoji rizik od gubitka važnih informacija i pri najmanjoj grešci. Osim toga, nije uvijek moguće vratiti ga. Bez izuzetka, svi tehnički stručnjaci savjetuju instaliranje kvalitetnih programa od provjerenih programera u stomatološke ustanove. Sve više stomatologa bira program USU-Soft koji stomatolozima olakšava rad. Izbor nije slučajan, jer naš program nije samo vrlo pouzdan, već je i vrlo jednostavan za korištenje, što omogućava da u njemu rade i napredni korisnici i početnici.

Organizovanje integrisanog pristupa liječenju pacijenata, kao i praćenje realizacije planova liječenja i unapređenje kvaliteta nege stvari su koje rukovodilac organizacije mora da obezbedi. Šta je integrirani pristup njezi pacijenata? Radi se o učešću različitih specijalista u liječenju pacijenta. Mnogi stručnjaci tvrde da ako nema interakcije između različitih stomatoloških disciplina i svaki doktor radi sam, neće biti koristi za pacijenta. Ovaj koncept interdisciplinarnog pristupa u stomatologiji je sinergija napora doktora različitih specijalnosti za postizanje uspješnog i efikasnijeg ishoda liječenja. Kada je u pitanju kompleksan tretman pacijenta koji uključuje nekoliko specijalista - hirurga, terapeuta, ortopeda, ortodonta - automatizovani kompjuterski program postaje nezaobilazan pomoćnik. Omogućava vam da napravite plan liječenja i da ga pratite u bilo kojoj fazi. Prilikom otvaranja elektronske istorije bolesti, specijalista odmah vidi šta je prethodno uradio on i drugi lekari, u kojoj ste fazi i šta dalje treba da se uradi. Sve medicinske informacije su ovdje i u elektronskom formatu – fotografije pacijenata i rendgenski snimci, podaci sa pregleda, zubne formule i istorija njihovih promjena, itd.

Morate odabrati najjeftiniju i najjednostavniju uslugu u vašoj klinici koja je veoma tražena. Nema smisla navesti usluge poput zubnih implantata ili tretmana genetskih bolesti na internetu. Konsultacije su najpopularnija i univerzalna usluga za sve klinike. Napravite promociju za ovu uslugu i počnite slati informacije na webu. Za prvo trčanje trebali biste izdvojiti oko 10% vašeg budžeta za takav plasman. Na primjer, ako je vaš ukupni budžet za oglašavanje 10.000 USD, idealan iznos za mrežu je 1.000 USD. Ako budžet nije dovoljan, možete smanjiti druge izvore publiciteta (na primjer, objavljivanje informacija o klinici u novinama i časopisima). Ali nije mudro smanjiti potrošnju na izvore kao što su preporuke. Nakon prvog testiranja, dobićete konkretne podatke o klijentima koji su se prijavili za konsultacije u Vašoj klinici i moći ćete da izračunate svoje troškove i prihode.

Potrebno je da za svakog lekara odredite broj sati za primarne konsultacije. Da bi na kvalifikovan i sistematičan način zadovoljio tok primarnih konsultacija, lekar bilo koje specijalnosti mora da im posveti 35% svog radnog vremena. Dakle, broj primarnih konsultacija je u direktnoj vezi sa vremenom koje im je dodeljeno i vremenom koje je stomatolog potrošio na zakazivanje.

Program USU-Soft vam pomaže da kontrolišete broj upita kao i efikasnost vaše marketinške strategije. Individualni pozivi mogu pomoći podsjećanju kupaca na posjete. Dakle, stomatolog ili administrator ima pravo da pozove pacijenta, predstavi se navodeći svoj položaj, ime (patronim) i objasni pacijentu problem. Važno je to učiniti u pravo vrijeme. Što više znate o aplikaciji, to ćete biti sigurniji da želite imati ovaj sistem u svojoj stomatološkoj organizaciji. Pozivamo vas da to učinite!