Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za stomatološku ordinaciju

Program za stomatološku ordinaciju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za stomatološku ordinaciju
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Uvođenje programa automatizacije u stomatološku ordinaciju je najvažnija stvar za svakog rukovodioca organizacije! A mi vam pomažemo profesionalno u ovom zadatku! USU-Soft stomatološka ordinacija, univerzalni program upravljanja, može se koristiti za implementaciju automatizacije u svim aspektima djelatnosti. Uz program stomatološke kliničke kontrole, svaki stomatolog može kontrolirati liječenje svojih pacijenata, njihovu posjetu i plaćanje. Knjigovodstvo stomatološke ordinacije u programu USU-Soft vrši se uz mogućnost pregleda u fajlu svih radiografskih snimaka bilo kojeg klijenta. Naš program upravljanja stomatološkom ordinacijom, koji ima intuitivan meni, definitivno će postati pravi pomoćnik u Vašoj ustanovi! Perspektivu prozora programa svaki korisnik može individualno podesiti pomoću prekrasnih predložaka dizajna. Računalni program stomatološke ordinacije automatski sprema sva korisnička podešavanja. Program stomatološke ordinacije možete besplatno preuzeti sa naše web stranice! Jedina razlika je u tome što u demo verziji programa ne možete unositi nove podatke u imenike. Razvili smo ovakav program stomatološke ordinacije sa kojim ćete biti oduševljeni da obavljate svoje operacije! Automatizirajte svoj rad sa programom stomatološke ordinacije USU-Soft i tako možete automatizirati cijelu organizaciju!

U USU-Soft programu upravljanja stomatološkom klinikom možete aktivno raditi s bazom podataka klijenata. Danas je važno da stomatolog i klinika učine sve da zadrže pacijente i učine ih lojalnim klinici i doktoru. Za to je uvijek potrebno održavati kvalitetnu njegu i liječenje pacijenata, kako bi pacijent bio zadovoljan i ugodan kako se liječi, tako i samim boravkom u klinici. Mnoge klinike grade odnose sa pacijentima prema modernim marketinškim principima. Obratite pažnju na to kako se marketing aktivno koristi u odnosima sa korisnicima mobilnih operatera, maloprodajnih lanaca i brendiranih prodavnica. Stalno ih podsjećaju, nude učešće u promocijama, obavještavaju o novim proizvodima, popustima, čestitaju rođendane i praznike. Mnoge stomatološke klinike aktivno koriste kompjuterski program USU-Soft. Svakodnevno svojim pacijentima šalju SMS poruke s podsjetnicima na posjete, rođendanskim čestitkama i posebnom prepiskom kako bi svima čestitali praznike i najavili nove usluge i promocije klinike.

Upotreba novih tehnologija od strane kompanije koja se integriše omogućila je smanjenje troškova SMS poruka. Obično je mnogo jeftiniji od mobilnih operatera. SMS se može poslati direktno iz kontrolnog programa stomatološke ordinacije jednim klikom. Predlošci se mogu koristiti za kreiranje personaliziranih SMS poruka. Sistem pruža mogućnost dobijanja povratnih informacija; SMS odgovor od pacijenta stiže na navedenu email adresu. Marketinški modul programa USU-Soft omogućava vam da odaberete pacijente iz baze podataka, da ih angažujete za sljedeće korake u liječenju i preventivnoj njezi. Ovo je izuzetno korisno pri izvođenju sveobuhvatne restauracije zuba protezama na implantatima, u liječenju parodontalnih bolesti, kao i u pedijatrijskim stomatološkim centrima. Aktivan rad sa bazom klijenata omogućava klinikama da ne izgube pacijente, donosi dodatne prihode i finansijsku stabilnost, a pacijentima omogućava bolje očuvanje zdravlja kroz preventivno liječenje postojećih problema.

Postoji mnogo zadataka koji se mogu obaviti u našem sistemu. Postoji samo nekoliko njih: pratite rezultate kliničke promocije pomoću jednostavnih izvještaja koji vam omogućavaju da bolje razumijete put kupca i odaberete pravu prodajnu taktiku; koristiti informacije o klijentima za analizu historije posjeta; segmentirati kupce prema spolu, starosti, posljednjoj posjeti, itd; generirati prave liste za pozive, tekstove i e-poštu; slati ciljana automatska obavještenja umjesto neželjene pošte; kreirati bonus sisteme za klijente kako bi ih stalno zanimali; primijeniti različite šeme cijena.

Da bi se procenila efikasnost politike oglašavanja, neophodno je da administratori tačno odrede izvor oglašavanja tako što će pitati svakog primarnog pacijenta. Kako ste saznali za nas? Stomatološki program USU-Soft vam omogućava da ovu proceduru učinite obaveznom. Adekvatni izvještaji o efikasnosti oglašavanja pružaju načelniku klinike objektivne i pouzdane informacije o efikasnosti reklamnih ulaganja za bilo koji vremenski period, omogućavaju odjelu marketinga i oglašavanja da efikasno radi i ne troši budžet za oglašavanje. Stomatološki sistem USU-Soft je moderan i efikasan alat za upravljanje stomatološkom kompanijom bilo koje veličine. Iskustvo u efikasnom korišćenju stomatološkog programa možete steći u službi podrške razvojne kompanije, kao i na specijalizovanim seminarima koje organizuju stručnjaci za implementaciju ovog sistema.

Napredni program upravljanja stomatološkim ordinacijama može generirati mnoge izvještaje, koji nisu isti po svojoj strukturi. Sistem koristi različite algoritme kako bi funkciju izvještavanja učinio raznolikijom i korisnijom. Kao rezultat, dobijate detaljnu sliku o tome kako organizacija funkcioniše kao celina, kao iu odnosu na svakog pojedinačnog zaposlenog, računovodstvo pacijenata, kao i praćenje opreme i lekova. Takođe, vidite raspodjelu vaših finansija i možete koristiti budžet na najefikasniji način.