Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za stomatološku ordinaciju

Program za stomatološku ordinaciju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za stomatološku ordinaciju
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

USU-Soft program za stomatološke ordinacije je program koji pomaže u automatizaciji i kontroli stomatološke ordinacije. Osim toga, uspostavlja brzu i kvalitetnu saradnju sa kupcima. Možete potražiti program stomatološke ordinacije na Internetu, ali većina ovih programa za kontrolu stomatološke ordinacije treba redovno plaćanje pretplate da biste mogli raditi u njemu ili možda neće zadovoljiti zahtjeve organizacije. Vođenje stomatološke ordinacije, naravno, zahtijeva puno vremena i energije, a kao rezultat toga, oslanjanje na tako nekvalitetnu aplikaciju prijeti potkopati vašu organizaciju. Želimo da vas upoznamo sa jedinstvenom aplikacijom - programom stomatološke ordinacije USU-Soft, koji će vam se sigurno svidjeti, jer su njegove mogućnosti široke, a mogućnosti za unapređenje vaše prakse beskrajne, jer se aplikacija može koristiti za individualne potrebe. A ovaj program upravljanja stomatološkim ordinacijama naziva se univerzalnim zahvaljujući svojoj fleksibilnosti. Program USU-Soft je posebna aplikacija, spisak njegovih funkcionalnosti uključuje zakazivanje termina u stomatološkoj ordinaciji, obračun osoblja i plaćanja, praćenje klijenata, njihovo plaćanje, automatsko popunjavanje historijskih kartica, stomatoloških kartica itd., što bismo mi volim da pričam o detaljima. Ako gledamo generalno, onda se upravljanje stomatološkom ordinacijom može u potpunosti povjeriti aplikaciji USU-Soft, jer ona nikada ne prestaje s radom i omogućava vam inventarizaciju opreme, lijekova i evidentiranje rada liječnika. Aplikacija USU-Soft stomatološke ordinacije nije zahtjevna za vaš računar i može se koristiti na jednostavnom laptopu.

Računovodstveni program stomatološke ordinacije svakako će ubrzati vašu interakciju sa pacijentima, a istovremeno ima ugrađen CRM sistem koji vam omogućava da jasno shvatite kako se s njima nosite. Osim toga, moguće je unaprijed zakazati pacijente u našem računovodstvenom sistemu stomatološke ordinacije. Istovremeno, jasno kontrolišete rad određenog stomatologa, jer imate pun raspored pred očima, kao i promene koje stomatolozi ili pacijenti mogu napraviti. Program stomatološke ordinacije nikada nije bio tako zgodan i pristupačan! Proces učenja rada u programu je lak i brz, a aplikacija koja će uz njega biti dostupna omogućava vam da značajno povećate produktivnost svog rada. Računovodstveni proces sa programom nije nimalo komplikovan. Snalazite se za nekoliko minuta nakon pokretanja programa, jer nije teško razumjeti! Stomatološki termini, dijagnoze, žalbe se također postavljaju u obliku šablona. Međutim, možete ručno napraviti dokumente ako je potrebno ili kreirati vlastite obrasce u programu. Cijeli proces praćenja osoblja može se organizirati uz USU-Soft program, jer se sve aktivnosti bilježe u posebnom dnevniku, koji možete i kontrolirati. Dodatno, vaša kontrola se može proširiti da dobijete pristup određenom dijelu programa, što igra važnu ulogu ako postoje neki članovi tima koji ne bi trebali vidjeti određene informacije ili ako su njihova ovlaštenja ograničena na određeni zadatak. Možete jednostavno ograničiti pristup informacijama ili cijelim dijelovima programa.

Pored gore navedenog, naš program ima mogućnost obračuna materijala koji se utroši u procesu pružanja usluga. Kontrolu uspostavljate prilagođavanjem procjene troškova i vođenjem evidencije o svim materijalima ili robama koji su relevantni za organizaciju. Osim toga, moguće je pratiti plaćanja ljekarima, kako u okviru pojedinih usluga, tako i za cjelokupni spektar usluga. Sve se to konfigurira u našem programu jednostavnim radnjama. Naš program također ima funkciju praćenja radnog dana. Po ulasku u program pohranjuje se datum i vrijeme ulaska i ostale aktivnosti, a sve ove kontrolne funkcije dostupne su u dijelu revizije programa. Kontroli su podložne i sve aktivnosti koje se odvijaju kroz program, jer sistem čuva datum, vrijeme, korisnika koji je kreirao ili izvršio izmjene podataka, tako da možete vidjeti sve radnje vašeg tima. Daljinska veza sa programom omogućava vam da vršite kontrolu čak i kada niste u ordinaciji, kao i da dodeljujete pacijente doktorima i vidite njihovu efikasnost. Koristeći USU-Soft aplikaciju, moći ćete da kontrolišete svoju organizaciju na najbolji način, a sve funkcije kontrole će vam biti veoma zgodne i odmah ćete dobiti rezultate. Osim toga, aplikacija USU-Soft vam omogućava da radite s pacijentima mnogo brže, kao i da svojim zaposlenima date poštene nagrade, vizualno uvjerite se u kvalitetu rada. Aplikacija vam omogućava da postanete lider među rivalima i dobijete više pogodnosti.

Ništa nije važnije od sposobnosti da ostanete tržišni i kompetentni. Međutim, to nije lak zadatak. Danas je potrebno mnogo rada i kretanja da se izgradi sistem u stomatološkoj ordinaciji koji radi kao sat. USU-Soft pojednostavljuje ovaj izazov i olakšava uspješan razvoj vaše organizacije. Nivo zaštite podataka je zagarantovan na 100%. Nemaju svi zaposlenici pristup svim odjeljcima aplikacije. Samo oni koji treba da posmatraju sve unutrašnje funkcionisanje lekarske ordinacije smeju da ga vide. Dakle, možete biti sigurni da neće doći do gubitka podataka ili incidenata krađe podataka o pacijentima.