Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za pregled kod doktora

Program za pregled kod doktora • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za pregled kod doktora
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U velikim zdravstvenim ustanovama i bolnicama zaposleni se suočavaju sa brojnim problemima kada veliki broj odjeljenja ne može ujednačeno koristiti sve informacije, jer je količina podataka velika i ima grešaka i nesporazuma. Ponekad ima i trenutaka kada se posjete ljekaru preklapaju zbog nedostatka potrebnih podataka. To je zato što se medicinski pregledi tradicionalno kontroliraju metodama ručnog zakazivanja koje su zastarjele i više ne rade tako efikasno kao nekada. Kako bi svi podaci bili pohranjeni na jednom mjestu, potrebno je implementirati jedinstveni program konsultacija sa ljekarima koji bi olakšao rad zaposlenih i objedinjeno prikupio sve podatke. Medicinski program za zakazivanje termina kod doktora je USU-Soft, koji vam omogućava da zakažete pregled kod doktora sa svih računara odjednom, bez da se vrijeme preklapa i ometa u radu ljekara. USU-Soft program zakazivanja medicinskih pregleda je poseban program koji vam pomaže u svakodnevnoj birokratskoj radnoj rutini. Program je jedinstveni program medicinskih konsultacija koji kontroliše doktore i obavlja svoj posao na najbolji način. Program za zakazivanje pregleda prikuplja podatke u jedinstvenu bazu podataka koja pohranjuje informacije o terminima, medicinske šablone i dokumente, te druge važne informacije koje će svakako pomoći u optimizaciji organizacije. Osim toga, program zakazivanja medicinskih pregleda ima niz analitičkih alata koji vam pomažu da pristupite radu kompanije. Svi su pohranjeni na svakom računaru povezanom s bazom podataka. Uz to, u programu je moguće registrovati pacijente za ljekarske konsultacije, posjete ljekaru radi pregleda ili ljekarske konsultacije, a ovi podaci će također biti pohranjeni u jedinstvenu bazu podataka! Istovremeno, preklapanje sati ne dolazi u obzir, jer program zakazivanja ljekara o tome obavještava zaposlene.

Apsolutno sve medicinske dijagnoze, simptomi i drugi aspekti mogu se agregirati u poseban direktorij u programu za zakazivanje liječničkih pregleda, tako da kasnije vaši zaposlenici mogu brzo popuniti ove šablone medicinskim kartonima, kartonima pacijenata i drugim medicinskim dokumentima. Automatsko popunjavanje kartica klijenata i njihove medicinske istorije pomaže vašim zaposlenima da obavljaju svoje zadatke mnogo brže i eliminiše gubitak ličnih podataka vaših klijenata. Osim toga, program zakazivanja termina kod doktora može koristiti i opciju prosljeđivanja prilikom kreiranja posjete klijentu kako bi se obračunao postotak za svoje partnere. Program USU-Soft za zakazivanje pregleda je najbolji izbor za medicinsku organizaciju, jer ima široku funkcionalnost koja vam omogućava da uspostavite jedinstvenu bazu podataka ustanove i radite višestruko bolje!

Da bi zaposleni bili dobro obučeni i motivisani, nije dovoljno pronaći zaposlene (jako je teško, pa ih je mnogo efikasnije 'razvijati'). Osoblje mora biti pod stalnim nadzorom. Usmjerite ih na pravi put, bez svakodnevnog prisustva na 'bojištu'. Nemojte umanjiti motivaciju tima nemilosrdnim 'nadzorom'. To se najbolje može uraditi praćenjem KPI-ja zaposlenih. Bilo da se radi o dnevnim prihodima, ili dnevnim profitima, ili manje trivijalnim stvarima kao što je stopa marže recepcionara ili stopa konverzije kupaca (procenat ponovljenih posjeta) ili praćenje mišljenja redovnih kupaca. I kako to možete učiniti? Najlakši način je korištenje USU-Soft programa za praćenje termina. Uzmite u obzir osnovne podatke sadržane u njima (posjete, pružene usluge, baza podataka o kupcima). Dobijte prave indikatore bilo kada na svom telefonu. Fokusirajući se na ove podatke, možete pratiti efikasnost vašeg tima. Razumijete koji stručnjak se bolje nosi sa zadacima, koji zaposlenik donosi više prihoda, a koji donosi više profita. Razumijete koga treba ohrabriti, a koga potaknuti. Možete svom timu dati jasne smjernice za razvoj.

Najbolji način da privučete klijente je javni nastup. Potražite prilike da liječnici govore o svom području stručnosti. Govorite na lokalnim sajmovima zdravlja, ženskim grupama i poslovnim klubovima. Doktori imaju mnogo toga za pričati i podijeliti jer svakodnevno vide rezultat svog rada - zahvalni pacijenti. Odgovaraju na ista pitanja, objašnjavaju pravila nege i prevencije, principe svog rada i rada klinike, prednosti opreme, korak po korak tok lečenja, kao i principe obračuna troškova lečenja. Prednost automatizacije radnih procesa (npr. pisanje dokumenata, obračun plata zaposlenih, podsjećanje kupaca na posjetu, preispitivanje kvaliteta usluga, itd.) je očigledna, jer smanjuje vrijeme osoblja i ljudske greške u ovim operacijama.

Hajde da razgovaramo o tome kako da pružimo vrstu usluge kojoj se klijenti vraćaju iznova i iznova. Nikada ne zaboravite da svojim kupcima čestitate praznike: Novu godinu, 8. mart, rođendane itd. Vaši klijenti će biti prijatno iznenađeni kada će primiti vaše čestitke. Funkcija programa USU-Soft, kao što su rođendanske obavijesti, pomaže u tome. Sada ne morate da pretražujete celu bazu podataka da biste pronašli osobu čiji je rođendan ili da čuvate poseban fajl; program pamti sam dan rođenja. Ovo pomaže u uštedi vremena i izgradnji lojalnosti kupaca.