Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za bolnice

Program za bolnice • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za bolnice
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za bolnice USU-Soft automatizira registraciju pacijenata, registraciju lijekova, registraciju procedura, registraciju medicinskog osoblja itd. Osim toga, program uključuje sve troškove vezane za održavanje pacijenata i njihovo liječenje. Naš bolnički program je funkcionalni informativni program strukturiran u tri glavna dijela. Prvi odjeljak sadrži početne podatke o zdravstvenoj ustanovi, uključujući popis procedura, niz lijekova i medicinskih potrepština primljenih i izdatih medicinskom osoblju za liječenje i njegu pacijenata, instaliranu opremu i potrošni materijal itd. Bolnički program čini asortiman medicinskog materijala koji se koristi u bolnici. U drugoj sekciji rade zaposlenici bolnice koji u njega unose podatke koje su dobili u toku obavljanja svojih tekućih dužnosti. Informacije su neophodne bolničkom programu USU-Softa za obradu i prikaz zbirnih podataka kako bi se na osnovu dobijenih rezultata pružio objektivan opis aktivnosti bolnice u cjelini. U trećem dijelu su predstavljeni sami rezultati i njihova analiza, što doprinosi kritičkom vrednovanju procesa i efikasnom planiranju rada bolnice. Bolnički program vodi evidenciju pacijenata u CRM sistemu, koji omogućava njihovo razvrstavanje prema različitim kriterijumima i omogućava čuvanje istorije svakog od njih zajedno sa dokumentima, fotografijama i dijagramima koji su mu priloženi.

USU-Soft bolnički program pomaže u stvaranju prikladnog rasporeda rada liječnika u skladu sa njihovim rasporedom osoblja i rasporedom rada, a također prati rad soba za liječenje i dijagnostiku. Za svakog specijalistu i ordinaciju, raspored je prikazan u posebnim prozorima, gdje su naznačeni termini i zakazani termini pacijenata ili pregleda.

Pacijenti se unose u raspored iz CRM baze pomeranjem miša. Planiranje bolničkog programa daje vizualnu sliku opterećenja soba i broja pacijenata, bilježeći sve njihove posjete, uključujući sobe za tretman. Svi elektronski obrasci bolničkih programa imaju praktičan izgled i dojam i opremljeni su mobilnim unosom podataka - katalogom liste odgovora programiranim za svaku situaciju. Iste referentne liste bolnički program pruža ljekarima, omogućavajući ljekarima da brzo kompletiraju dokumentaciju o pacijentu. Više ne morate sami pamtiti i pisati sve - sve moguće opcije su dostupne u bolničkom programu, samo odaberite onu koju želite i kliknite na nju mišem. Informacije koje unesu specijalisti u bolnički program mogu konsultovati glavni lekar i drugi donosioci odluka, kao i lekarski konzilij, što je zgodno, jer se podaci o pacijentu objedinjuju u jednom izveštaju, a iz njih moguće je napraviti opštu procjenu vašeg stanja.

Bolnice obično imaju svoje ugostiteljske objekte i dogovaraju promjenu posteljine prema broju slobodnih kreveta. U ovaj bolnički program mogu se evidentirati i pomoćni poslovi koje bolnice obavljaju u liječenju pacijenata, dajući medicinskom osoblju elektronske dnevnike za svoje bilješke. Na primjer, kada dođe do sljedećeg presvlačenja pacijenta, program obavještava zaposlenika čije dužnosti uključuju ovu funkciju. Program vodi evidenciju o zalihama, pa vas odmah obavještava koliko artikala je još u skladištu i koliko će dana trajati. Program generiše sve vrste izveštaja - finansijske, obavezne medicinske, interne itd.

Intervjuiranje klijenata je vrlo korisna procedura ako želite da saznate svoju reputaciju i želite da vaši pacijenti razmišljaju o vašim uslugama. Formulirajte nedvosmislena pitanja; postavljati razna pitanja. Na primjer, pitanje 'Ocijenite kvalitet usluge' jedna osoba može shvatiti kao zahtjev da se ocijeni učinak određenog zaposlenog, a druga osoba da ocijeni ured u cjelini. Nema potrebe da odaberete samo jedno pitanje i postavite samo to. Povremeno mijenjajte pitanja kako biste sveobuhvatno ispitali svoje utiske o vašoj usluzi. Na primjer, možete postaviti mjesečnu rotaciju od 3 pitanja: 'Molim vas, ocijenite moj rad' (procjena određenog stručnjaka); - Da li ti se svidelo ovde danas? (procjena ureda u cjelini); 'Da li biste nas preporučili svojim prijateljima?' (ovo pitanje je najindikativnije u procjeni zadovoljstva kupaca, u vodećim kompanijama broj pozitivnih odgovora na njega ponekad premašuje rezultate njihovih zaostalih konkurenata).

Vjerovatno biste se složili s nama da je u vrijeme krize, nestabilnosti i ekonomskih previranja sve teže doći do kupaca. Jeste li znali da je 5 puta skuplje privući kupca nego zadržati postojećeg kupca, pa smo otkrili da je naš glavni zadatak zadržati kupca i učiniti ga lojalnim, da stalno osiguravamo da je kupac zadovoljan i da želi vraćati ti se iznova i iznova. USU-Soft program za bolničku kontrolu će olakšati proces poboljšanja kvaliteta vaše usluge.