Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za doktore

Program za doktore • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za doktore
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za doktore je nezamjenjiv asistent u radu ljekara i kadrovskom menadžmentu! USU-Soft program upravljanja liječnikom je riznica menadžerskih mogućnosti za glavnog liječnika zdravstvene ustanove. Svaki korisnik liječničkog programa ima vlastitu prijavu i ulogu za pristup bazi podataka liječničkog programa. Glavni liječnik ima glavnu pristupnu ulogu („main“), što mu omogućava rad sa svim funkcionalnostima programa upravljanja liječnikom. Uglavnom za menadžera, program za ljekare pruža širok spektar izvještaja zasnovanih na različitim kriterijumima. Program koji upravlja aktivnostima lekara radi sa analitičkim izveštajima, bilansom uspeha, kupcima, magacinom, finansijama i drugim varijantama. Računovodstveni program doktora vam omogućava da registrujete konkretnu dijagnozu pacijenta, bilo da ima hroničnu bolest ili alergijsku reakciju na neki lek. Program ljekara je ono što pomaže da se sva odjeljenja u bolnici ujedine i njihov rad poveže u jedinstvenu mrežu. Uz pomoć medicinskog programa, doktori su u mogućnosti da brzo upućuju pacijente svojim kolegama (npr. kada pacijent treba da se podvrgne nekom dodatnom istraživanju ili dijagnoza još nije postavljena). Ljekar koji prisustvuje može kontrolisati sve termine kod različitih specijalista za bilo kog pacijenta u liječničkom računovodstvenom programu, bez napuštanja ordinacije i bez ometanja glavnog posla. Rad sa doktorima u programu doktora podržava pohranjivanje grafičkih slika (na primjer, fotografije pacijenata, rendgenske snimke ili rezultate ultrazvuka). Sve ovo i još mnogo toga možete pronaći u našem programu medicinskog praćenja! Imate priliku da besplatno preuzmete ograničeno izdanje programa Doctors Accounting na našoj službenoj web stranici.

Kontrola kvaliteta usluge je veoma važna. Za zaposlene koji direktno pružaju usluge pokazatelji kvaliteta rada najčešće su procenat konsultacija sa određenim specijalistom, njihova prosječna provjera, kao i nivo ocjene njihovog rada od strane kupaca. Za ostatak osoblja, mjera lične efikasnosti će biti nivo ukupnog zadovoljstva kupaca – utisak koji se dobija o kompaniji kao celini. Praćenje zadovoljstva kupaca može se vršiti na različite načine: intervju (lični, telefonski); slanje SMS-a, e-maila sa zahtjevom za klasifikaciju nivoa usluge primljene u odgovoru ili putem online linka ili instalacija daljinskih upravljača sa tipkama 'Klasifikujte kvalitet usluge'. Svaki od ovih oblika ima svoje prednosti i nedostatke, ali nijedan od njih neće biti efikasan alat za kontrolu kvaliteta usluge, ako nije upotpunjen odgovarajućom metodologijom i programom automatizacije računovodstva ljekara.

USU-Soft program upravljanja liječnikom, podložan sistematskom unosu podataka u njega, omogućava vam da u realnom vremenu vidite analize ključnih pokazatelja uspješnosti pojedinih zaposlenika i kompanije u cjelini. Vidite ne samo trenutnu sliku, već i dinamiku u odnosu na prethodne periode. Imajući pouzdane podatke u realnom vremenu o ključnim parametrima kompanije, tačno znate koji nivo ciljeva učinka je prenizak, a koji visok, ali dostižan. I možete uvjeriti svoje zaposlenike da je sve moguće ako se posvetite tome! A zatim možete pratiti proces postizanja indikatora i, ako je potrebno, izvršiti prilagodbe. Nije tajna da u uslužnoj djelatnosti, kao iu svakom drugom poslu, ostvarujemo maksimalan profit od stalnih kupaca. Po poznatom pravilu, 80% prihoda dolazi od 20% kupaca, a isto važi i za usluge, jer 80% prihoda dolazi od 20% usluga. Često u prodajnom toku, naš maksimalni profit ostvarujemo prodajom integrisanih usluga i depozita i pretplata. Uostalom, pretplate i sveobuhvatne usluge su brzi prihodi 'na kasi'.

Nemojte odbiti pružanje usluga čak i ako je vrijeme za koje se korisnik želi prijaviti zauzeto. Samo ga stavite na 'listu čekanja'. Mnogo je bolje nego biti odbijen. Osim toga, funkcija 'lista čekanja' omogućava vam da brzo vidite sve promjene rasporeda i obavijestite kupca o mogućnosti dolaska, ukoliko se pojavi željeno vrijeme! Na taj način ne samo da ćete povećati lojalnost kupaca, već nećete izgubiti ni prihod. Primjenom čak i ovih jednostavnih preporuka možete zaraditi 'ljubav kupaca'. Zahvaljujući kvalitetu koji nudite, kupci će rado reći svojim prijateljima i poznanicima!

Ne zaboravite da naš program upravljanja ljekarima podržava korištenje sezonskih karata. Koliko ćete prodavati usluge zavisi od sposobnosti vaših administratora i menadžera da prodaju složene i skupe usluge i pretplate. Ovdje će vam, naravno, dobro poslužiti tehnika prodaje. Međutim, ako želite uštedjeti vrijeme na obuci i čitanju knjiga, onda vam mogu pomoći prodajne skripte koje su već uključene u funkcionalnost programa USU-Soft. Skripte su govori, gotove skripte i jednostruke poruke za administratore kako bi pomogli da unaprijed prodaju usluge svojim klijentima. Uveli smo automatizaciju u mnoge organizacije koje se bave raznim vrstama djelatnosti. Tokom ovog vremena stekli smo iskustvo i znanje o tome kako raditi i ugraditi korake implementacije aplikacije u rad vašeg medicinskog centra. Vjerujte nam da usavršimo Vaš posao i nećemo Vas iznevjeriti!