Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za medicinske usluge

Program za medicinske usluge • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za medicinske usluge
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Ako ne znate kako pratiti medicinske usluge u medicini, a dugo surfate internetom, unesite upite kao što su 'medicinski program', 'prijava medicinske usluge', 'program medicinske usluge', 'preuzmi program 'u pretraživač medicinskih usluga', tada Vam možemo ponuditi rješenje, jer smo kreirali poseban program za pružanje medicinskih procedura - USU-Soft program. Aplikacija je jedinstveni program za obračun medicinskih procedura, koji optimizira vaše radne procese i osigurava kvalitetnu medicinsku njegu, što zauzvrat pozitivno utiče na imidž zdravstvene ustanove. Pružajući medicinske usluge, program USU-Soft ima veliki broj funkcija koje ga čine najboljim softverom na medicinskom tržištu.

Nudi podršku i pomoć oko zaliha u magacinu, registraciju medicinske njege, posjete, registraciju i za pružanje dijagnoza, analize, obezbjeđivanje ambulante, plaćanje medicinskih procedura, između ostalih korisnih mogućnosti. Program ne zauzima puno prostora na vašem tvrdom disku i nije zahtjevan za resurse vašeg računala; U programu mogu raditi početnici i napredni korisnici. Registracija pružanja medicinske usluge može se jednostavno izvršiti kroz poseban prozor, u koji se uvodi pacijent koji želi da se pretplati na medicinsku uslugu, naznačeno je vrijeme, ljekar, datum prijema i drugi kriterijumi. Program vrlo dobro komunicira sa opremom treće strane, na njega možete povezati skener bar kodova, porezni rekorder, štampač računa i drugu važnu opremu koja može pomoći u pružanju brze medicinske usluge. Također možete konfigurirati cijenu materijala i lijekova kako biste garantirali pružanje medicinskih usluga, koja će biti uzeta u obzir u cijeni medicinske usluge, a preko koje ćete moći vidjeti količinu materijala potrebnog za kupovinu. Program je u stanju optimizirati pružanje njege, imenovanje pacijenata i također pomaže u optimizaciji pružanja prodaje lijekova pacijentima. Aplikacija može automatizirati i poboljšati radno okruženje za osoblje i korisničku podršku.

Kako privući kupce? Koristite modernu tehnologiju za povećanje konverzija! Program USU-Soft ima ugrađenu funkciju online pretplate za vašu web stranicu, pa čak i za aplikacije društvenih medija. Sve što trebate učiniti je kopirati kod i zalijepiti ga na svoju web stranicu. A onda osvojite svoje kupce! Zašto imate loše rezultate u pridobijanju novih kupaca? Čitav razlog je nemogućnost rješavanja prigovora kupaca. Pogotovo sada, kada su se zamjerke promijenile, pojavljuju se riječi i misli koje plaše kupce, poput 'ne mogu priuštiti', 'nema novca', 'skupo', 'kriza'. Zato morate uvjeriti pacijente da imate atraktivne ponude sa popustima i odličnom kvalitetom! Šta vam program omogućava? Možete brzo pratiti status vaše kompanije na mreži i dobiti podatke o prihodima, učinku stručnjaka, broju klijenata i dobiti detaljne informacije o radu vašeg tima. Bez napuštanja kuće (ili na drugom kraju svijeta) možete vidjeti aktivnosti svojih zaposlenika i biti sigurni da vaš posao radi čak i bez njihove kontrole iz minute u minutu i stalne prisutnosti na vašem radnom mjestu. Sve podatke dobijate u grafičkom obliku, što svakako pojednostavljuje proces vrednovanja i kalkulacije kompanije.

Indikator učinka usluge koristan je za izračunavanje analize drugih vitalnih pokazatelja poslovanja u programu. Koje ulazne podatke trebamo izračunati? Tačna vrijednost troškova usluge, prihoda usluge i ukupnog broja sati provedenih u vođenju usluge. Kada koristite konvencionalne alate za izračunavanje tačnih brojeva, potrebno je dosta vremena (ako se izvrši potrebno računovodstvo, jer često menadžeri kupuju određenu količinu materijala svakog mjeseca bez računanja tačne količine troškova usluge). Stoga je program USU-Soft ovdje najpogodniji alat. Vaš administrator je u mogućnosti da u jednom programu snimi sve podatke o troškovima, finansijama i vremenu provedenom na usluzi. Tačne podatke o isplativosti bilo koje usluge za traženi period dobijate iz automatski generisanog programskog izveštaja!

Potrebno je analizirati rad vašeg administratora, jer je on zaštitno lice vaše kompanije. Čak i ako angažujete najbolje doktore, administrator možda neće moći kompetentno da govori o vašim uslugama. Kao rezultat toga, efektivna prodaja neće funkcionirati. Administrator obično vodi evidenciju u posebnom dnevniku, koji kontroliše menadžer servisa. A radi lakšeg skladištenja i upoređivanja stopa, podaci se unose u jedan od gore navedenih registara jednom kvartalno. Međutim, to je dug proces. Kako program USU-Soft rješava ovaj problem? Elegantno, jer program povezuje ovaj ili onaj zapis sa administratorom i automatski generiše izveštaj o vašoj prosečnoj fakturi, prihodima i dobiti za dati period!

Prilikom donošenja odluke i odabira najboljeg načina upravljanja svojim poslovanjem, morate uzeti u obzir sve specifičnosti aplikacija koje nudi tržište. Predstavljamo USU-Soft aplikaciju i nadamo se da ćete je odabrati kao alat za automatizaciju vašeg poslovanja! Ako imate bilo kakvih pitanja, rado ćemo odgovoriti na njih. Kontaktirajte nas i mi ćemo vam dati više novosti, kako bi slika naše aplikacije bila potpuna i razumljiva.