Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za polikliniku

Program za polikliniku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za polikliniku
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Medicinski program Poliklinike USU-Soft važan je pomagač u organizaciji koja je povezana sa djelatnošću medicine. Pogodan je za širok spektar preduzeća: poliklinika, bolnica, zdravstveni predstavnici, sanatorijum, medicinska poliklinika, laboratorija itd. Osim toga, funkcionalnost je sposobna za obavljanje mnogih funkcija i može uključivati neograničen broj zadataka. Sve se prilagođava prema željama klijenta zajedno sa našim agilnim profesionalcima koji su osjetljivi na sva mišljenja i sugestije. Poliklinički medicinski program pomaže da se otklone razni problemi u radu sa kontrolom i arhivom ustanove, kao i da se zaboravi na brojne fascikle sa dokumentacijom i oprosti se od beskrajnih redova na recepciji i u ustanovi. U poliklinici u kojoj se koristi medicinski program, računovodstvo je što preciznije. Ako ga integrišete sa web-stranicom kompanije, on će obaviti online računovodstvo pacijenata.

Prilikom dodavanja novih kupaca dozvoljeno je naznačiti glavne i sekundarne podatke (e-mail, mjesto stanovanja, broj telefona i sl.), s kojima se vrši SMS ili e-mail distribucija. Podsjetite pacijenta u klinici o rezultatima testova, nadolazećem pregledu ili nadolazećim događajima. Osim toga, programeri USU-Soft programa upravljanja poliklinikom su stavili veliki naglasak na funkcije programa upravljanja poliklinikom tokom medicinskog pregleda u bolnici. Tokom pregleda, lekar ima zgodan radni prozor, gde je moguće uneti sve pacijentove pritužbe i komentare direktno u program menadžmenta poliklinike kako bi se prikazala dijagnoza prema Međunarodnoj klasifikaciji bolesti. Bonusi se dodjeljuju svakom zaposlenom u poliklinici, uzimajući u obzir odrađene sate i kvalitet ocjenjivanja. Program kontrole medicinske poliklinike USU-Soft je uvijek dostupan i ima atraktivnu cijenu.

Naš program vođenja poliklinika uspješno se koristi iu sanatorijama. Može se prilagoditi vašim specifičnim željama. Zauzvrat, svaki klijent može biti zadovoljan visokim nivoom kvaliteta, kao i pouzdanom uslugom poliklinike. Naš zdravstveni program kontrole zdravstvene poliklinike uključuje mogućnosti elektroničkog savjetovanja sa stručnjakom tako da ne morate stajati u bezbrojnim redovima i gubiti vrijeme. Osim toga, baza podataka čuva cjelokupnu medicinsku povijest posjeta pacijenta poliklinici, ljekara koji prisustvuje i lijekova koji su mu propisani. U programu medicinske poliklinike možete koristiti funkciju pružanja popusta i pogodnosti redovnim pacijentima. Program za upravljanje poliklinikom možete besplatno preuzeti u obliku demo verzije.

Koliko novih sastanaka sa istim klijentima mogu zakazati vaši zaposleni? Kao što smo mnogo puta rekli, generalno govoreći, stopa je između 20-40% za većinu kompanija u uslužnoj industriji. To znači da gubite do 80% kupaca koji su možda duže ostali s vama. Ovdje se gubici mjere milionima, jer mušterije mogu dugo doći kod vas i to redovno. Međutim, često zaposleni ne ulažu dovoljno truda da dogovore ponovni sastanak sa klijentom. Ovo je mjesto gdje funkcija 'Waitlist' programa može biti od velike pomoći. Uz ovu mogućnost polikliničkog računovodstvenog programa, recepcionar može odmah predložiti da se klijent podsjeti da ponovi proceduru. Prilikom zakazivanja klijenta za ranu posjetu, nakon određenog vremenskog perioda pojavljuje se obavijest da klijenta treba kontaktirati kada se zakaže termin za taj datum. A to znači da možete nazvati tog kupca da ga podsjetite na posjetu. Dakle, ne samo da završavate konsultacije i ne gubite prihod, već klijenta 'vezujete' za svoju polikliniku. Zahvaljujući ovoj jednostavnoj funkciji polikliničkog računovodstvenog programa, možete zaraditi mnogo više! Smanjite gubitke i povećajte prihod uz USU-Soft program.

Koristeći program značajno povećavate svoju zaradu, jer se sada možete fokusirati na razvoj kompanije, a ne kontrolirati apsolutno sve procese! Osim toga, štedite puno vremena koje možete posvetiti sebi. Program USU-Soft brine o vama i vašem poslovnom razvoju, jer ako vi uspijete i mi ćemo!

Nije tajna da su ljudi postali mnogo zahtjevniji. Više se ne fokusiraju samo na cijenu, već i na uslugu koju nude. Bez najkvalitetnije usluge rizikujete da izgubite klijente. Istovremeno, dajući im dužnu pažnju uz pomoć programa, možete ne samo značajno povećati lojalnost svojih kupaca, već i povećati svoje prihode. Program USU-Soft je savršen ako želite uspostaviti kontrolu nad svojom institucijom i učiniti usluge mnogo boljim! Uvođenje novih tehnologija korisno je kako za menadžera, koji može pratiti sve, pa i najmanje procese u kompaniji, tako i za osoblje poliklinike, koje će imati stalan pristup raznim medicinskim izvorima i referentnim knjigama. Prilika da unaprijedite svoju instituciju je pred vašim očima. Dali smo sve od sebe da vam ispričamo o tome. Sada je vaš red da glumite. Ako želite da dobijete najviši kvalitet usluga vaše organizacije, onda koristite ovaj vrhunski softver!