Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za elektronsku istoriju bolesti

Program za elektronsku istoriju bolesti • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za elektronsku istoriju bolesti
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mnoge klinike suočene su sa problemom nedostatka vremena zbog potrebe obrade i organizovanja velike količine informacija, pored velikog protoka posetilaca. Takođe je potrebno voditi evidenciju o vašim posjetima i pozivima drugim ljekarima kako bi se izvršio kompletan i sveobuhvatan pregled i propisao efikasan tretman. Ovih dana, većina organizacija medicinskih usluga posvuda prelazi na automatizovane programe elektronskog računovodstva istorije bolesti jer je mnogo važnije i časnije obaviti više posla za manje vremena. Ovaj problem posebno je zaintrigirao velike klinike, za koje su programi za automatizaciju elektronskog knjiženja istorije bolesti postali pitanje opstanka na tržištu medicinskih usluga. Ovo je posebno uticalo na održavanje jedinstvene baze podataka pacijenata (posebno na vođenje elektronske istorije bolesti svakog posetioca). Osim toga, bio je neophodan program elektronskog knjigovodstva anamneze, alat koji bi omogućio pohranjivanje podataka koje unose zaposleni iz različitih odjela klinike (na primjer, anamneza posjetitelja) i, po potrebi, vršenje kontrole, kroz analizu informacija o aktivnosti kompanije za donošenje kvalitetnih upravljačkih odluka. Predstavnici nekih kompanija pokušavaju da preuzmu program za automatizaciju elektronskog knjiženja anamneze sa interneta. Ali u takvim slučajevima uvijek treba da shvatite da nećete moći preuzeti odgovarajući kvalitetan poslovni program za upravljanje istorijom bolesti.

Naravno, možete voditi evidenciju u elektronskom programu za upravljanje istorijom bolesti koji ste mogli preuzeti, ali to činite na vlastitu odgovornost. Prvo, ovi elektronski programi za praćenje medicinske istorije ne nude opciju 'tehničke podrške'. Drugo, uvijek postoji mogućnost da se sve elektronske informacije koje su prikupili i unijeli vaši zaposlenici tokom dužeg vremenskog perioda mogu vrlo brzo izgubiti u slučaju kvara računara u takvim programima za praćenje elektronske istorije bolesti. U ovom slučaju, niko vam neće dati garanciju za njegovu restauraciju. Zbog toga se preporučuje da se ne koriste programi za kontrolu računovodstva elektronske istorije bolesti koji se mogu besplatno preuzeti sa interneta. Za korporativne klijente kreiran je USU-Soft program računovodstva elektronske istorije, koji se dokazao na tržištu Kazahstana i inozemstva kao visokokvalitetan programski proizvod za upravljanje elektronskom istorijom.

Motivirajte svoje klijente da ocijene usluge koje koriste u vašem programu za upravljanje elektronskom istorijom. U većini slučajeva, vjerni kupci su spremni dati povratne informacije. To znači da je konačna slika zadovoljstva pacijenata često jednodimenzionalna. Efikasan način da navedete klijente ne samo da cijene kvalitet usluge, već i da vam se vrate je da im na početku usluge kažete da uvijek dajete 10% popusta na sljedeću posjetu ako kupac kod kraj posjete ocjenjuje kvalitet usluge. Izmjerite broj kupaca koji odbijaju recenziju. Korisnik koji je nezadovoljan vašom uslugom najvjerovatnije neće pritisnuti nijedno dugme ili poslati tekstualnu poruku koju dobijete u programu. Najvjerovatnije će on ili ona 'glasati nogama' (on ili ona će šutjeti, ali vam više neće doći). Stoga je vrlo važno mjeriti ne samo broj pozitivnih ili negativnih recenzija, već i broj posjeta na kojima ljudi nisu željeli gubiti vrijeme i emocije na povratne informacije. To je broj neocjenjenih posjeta koji ukazuje na nivo nelojalnosti kupaca. Odmah odgovorite na nezadovoljstvo kupaca. Negativne povratne informacije kupaca ne znače nelojalnost kupaca. Trošeći energiju na demonstraciju nezadovoljstva, kupac najčešće pokazuje da nije u potpunosti razočaran u vas i vjeruje da će se čuti i da će uzrok njegovog nezadovoljstva biti otklonjen. Dajte sve od sebe da ispravite problem i, kada se riješi, lično pozovite kupca da se vrati i procijeni promjene. Program pruža alat za to.

Mnogi menadžeri su zabrinuti zbog relativno niske stope povrata kupaca. Postotak prijava klijenata može biti katastrofalno nizak, zbog čega nema dovoljno primarnih klijenata koji bi popunili 'praznine' u rasporedu, ili zašto profesionalci sjede uokolo i ne rade ništa. Gubite prihod i, naravno, gubite profit. Naravno, da bi se identifikovali uzroci niske stope upisa, potrebno je analizirati mnoge indikatore, prije svega, procijeniti taj isti procenat konsultacija.

Često je pravi razlog za malo ponovljenih posjeta klijentima to što pacijent jednostavno nije dobio ovu priliku u trenutku plaćanja. Administrator je šutio, jer 'da je pacijent htio, tražio bi' ili bi u svakodnevnom poslu jednostavno zaboravio ili bi se 'uhvatio'. Kako smanjiti gubitke u ovom slučaju? Ovdje pomoćnik može biti takozvana 'prodajna skripta'. Program USU-Soft ima funkciju koja olakšava ovaj proces. Kada se kupac odjavi, administrator prima 'podsjetnik' s ponudom za kupca, da li da ponudi povezane proizvode ili da odloži usluge. Iznenadit ćete se, ali sama ova funkcija može smanjiti 'praznine' u vašem rasporedu za 30 -60%! Koristite aplikaciju i uživajte u prekrasnom radu vašeg poslovanja!