Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun pacijenata

Program za obračun pacijenata • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun pacijenata
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Medicinski program omogućava pojednostavljenje radnog vremena preduzeća, preuzimanje dodatnih informacija i obavljanje aktivnosti registracije pacijenata bez ikakvih poteškoća. U njemu možete obavljati poslove cijele organizacije bez nepotrebne birokratije, problema i grešaka.

Program za računovodstvo pacijenata je dostupan besplatno u obliku probne verzije na ograničeni vremenski period, tako da možete vidjeti sve karakteristike programa i provjeriti interni sastav računovodstvene aplikacije. Svi naši sistemi su individualno prilagođeni određenim institucijama tako da je skup funkcija savršen za svakog korisnika. Osim toga, aplikacija za računovodstvo pacijenata može se besplatno preuzeti s naše službene web stranice. Interfejs su napravili stručnjaci, uzimajući u obzir mnoge aspekte: psihologiju, upotrebljivost, jasnoću. Program obračuna pacijenata je licenciran i potpuno podržan. Nije besplatno, ali je cijena atraktivna. Aplikacija za obračun pacijenata ima funkciju identifikacije korisnika, zahvaljujući kojoj menadžment može biti potpuno izoliran od neočekivanih zlonamjernih intervencija. Možete preuzeti potrebne podatke na računar i znati sve što se dešava u vašoj organizaciji. Možete preuzeti program za računovodstvo pacijenata i koristiti ga besplatno. Međutim, to je ograničena verzija i dozvoljeno vam je da je koristite besplatno samo neko vrijeme. Veliki akcenat je stavljen na automatizaciju rada vođenja kompanije. Perspektiva sistema zadovoljava potrebe članova vašeg tima i dizajnirana je da bude praktična i prijatna za rad.

Dakle, program obračuna pacijenata će definitivno biti razumljiv i dostupan u trenutku kada se posavjetujete s našim profesionalcima. Osim toga, sistemska baza podataka je pohranjena u aplikaciji onoliko dugo koliko vam je potrebna. Ne moramo plaćati pretplatu za korištenje aplikacije za računovodstvo pacijenata. Kao rezultat, plaćate jednom i koristite onoliko koliko vam je potrebno. O svakoj pregovaračkoj tački se može razgovarati direktno sa kupcem, u skladu sa njegovim potrebama i zahtevima. Program za obračun pacijenata USU-Soft automatski kreira bazu podataka pacijenata, unosi sve potrebne podatke o pacijentu i prikazuje potrebne podatke (rođendan klijenta, podsjetnik na pregled, besplatne posjete). Osim toga, program ima funkcije distribucije SMS-a i obavještenja putem e-pošte.

Program obračuna pacijenata dostupan je na našoj službenoj web stranici kao besplatna demo verzija. Lako je preuzeti i instalirati. Naš računovodstveni sistem je pogodan u svim medicinskim organizacijama (ambulanta, laboratorija, veterina, ambulanta). Kako bi se osigurao besprijekoran izvještaj, svi fajlovi se automatski generišu u elektronskom formatu.

Koristite SMS podsjetnike. Korištenjem funkcije SMS podsjetnika programa za računovodstvo pacijenata, koja je ugrađena u program, minimizirate šanse da se klijent ne pojavi. Što znači da ne samo da štedite vrijeme i novac, već vam omogućava da brzo reagujete na otkazivanje termina i imate priliku da se unaprijed informišete o otkazivanju i ako je moguće popunite termin. Osim toga, to je zgodno za klijenta: ponekad nije moguće odgovoriti na telefonski poziv i posvetiti vrijeme telefonskom razgovoru, ali je vrlo zgodno pogledati SMS poruku poslanu putem programa za obračun pacijenata. Takođe je zgodno da kupac otkaže termin samo slanjem tekstualne poruke. A ako je kupac zadovoljan uslugom, to nesumnjivo dovodi do povećanja njihove lojalnosti prema vama i motivira ih da vam se iznova vraćaju.

Koje su neosporne prednosti programa obračuna pacijenata? Prva neosporna prednost je zgodna funkcionalnost i jednostavnost korištenja. Zahvaljujući programu za računovodstvo pacijenata, možete brzo i efikasno dobiti sve informacije koje su vam potrebne za vođenje vašeg poslovanja, bez potrebe za korištenjem tablica ili mnogih programa trećih strana, jer su vam sve potrebne funkcionalnosti na raspolaganju u jednom programu za računovodstvo pacijenata. . A zahvaljujući jasnoći izvještaja i grafičkoj vizualizaciji, možete brzo i efikasno procijeniti potrebne pokazatelje. Nije potrebno voditi beskonačne tabele i beležiti sve brojke u svesku, jer sam sistem obezbeđuje potrebne podatke. Druga prednost je mogućnost operativne kontrole sa programom obračuna pacijenata. Svaki dan pratite status svog poslovanja i samo jednim klikom dođite do svih potrebnih informacija.

Zahvaljujući detaljnoj analizi programa obračuna pacijenata, lako možete dobiti informacije o zaposlenima koji su radili svaki dan, dnevnim prihodima, pruženim uslugama i broju kupaca. Dobijte detaljan izvještaj, online bilo kada! Treća važna prednost računovodstvene aplikacije je mogućnost praćenja vašeg rada s bilo kojeg mjesta u svijetu. Sada možete biti bilo gdje u svijetu i ne morate brinuti o svom poslu. Konačno, možete odvojiti vrijeme za sebe i dobiti sve detaljne informacije o stanju vašeg poslovanja i ništa vam nije van kontrole. Uvedite red i uživajte u savršenom radu vaše zdravstvene ustanove.