Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za medicinske ustanove

Program za medicinske ustanove • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za medicinske ustanove
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Programi za medicinske ustanove su sve traženiji zbog kompjuterizacije kompanija. Kompjutersko programsko upravljanje medicinskim ustanovama može u velikoj meri olakšati svakodnevne radne procese i omogućiti radni komfor kako korisnicima tako i zaposlenima. Jedan takav program upravljanja medicinskim ustanovama je USU-Soft. Program vam pomaže u organizaciji vaše zdravstvene ustanove. Ovaj program je jedinstven računovodstveni program zdravstvenih ustanova i kombinuje sve potrebne funkcije za vođenje kompjuterskog računovodstva i kompletne korporativne baze podataka. Ako na internetu tražite pitanja poput: 'program kontrole zdravstvenih ustanova', 'računovodstveni program zdravstvenih ustanova', 'preuzimanje programa zdravstvenih ustanova' i druga, onda ste pronašli ono što ste tražili! Kompjuterski program USU-Soft za upravljanje medicinskim ustanovama jednostavan je za učenje, ne zahtijeva kompjuterske resurse i, zbog široke funkcionalnosti, omogućava rad apsolutno svakoj medicinskoj organizaciji, bilo da se radi o istraživačkom centru ili laboratoriju. Uz pomoć našeg programa za upravljanje medicinskim ustanovama, možete voditi evidenciju klijenata, evidenciju pregleda ili kartice pacijenata na računaru. Osim toga, lako možete registrirati raspored medicinskih smjena, automatizirati registraciju pacijenata, izračunati potrošnju materijala za pruženu uslugu i još mnogo toga.

Uz pomoć kompjuterskog programa za kontrolu zdravstvenih ustanova, možete osigurati dobru agilnost u opsluživanju kupaca, kao i vidjeti i kontrolisati sve radnje koje obavljaju vaši zaposleni. Program informatike upravljanja medicinskim ustanovama zasigurno će postati najbolji asistent u vašoj kompaniji i optimizirati vaš svakodnevni rad. Uz pomoć automatizacije kroz kontrolni program zdravstvene ustanove možete omogućiti ugodan rad svom osoblju i zadovoljnim klijentima.

Ako se registrujete mjesecima unaprijed i potičete kupce da se prijave ranije, postoji velika šansa da će kupci doći, čak i ako dođe do sezonskog usporavanja. Recimo da je pacijent dobio neku vrstu sveobuhvatne usluge i želi je ponovo imati za četiri mjeseca. Naravno, malo je vjerovatno da ćete držati timski raspored četiri mjeseca unaprijed. Ali ako ne prijavite tog kupca, vjerovatno će proći više od četiri mjeseca prije nego što vam se on ili ona vrati. Ili još gore, on ili ona će otići kod vašeg konkurenta. To si ne možete priuštiti u veoma konkurentnom okruženju. Tada vam u pomoć priskaču računovodstveni program USU-Soft medicinske ustanove i integrirana funkcija 'liste čekanja'! Nakon što se dogovorite da zakažete termin za klijenta na predloženi datum za posjetu, dobićete obavijest o potrebi kada se odredi vrijeme za taj datum. A to znači da možete nazvati tog kupca da ga podsjetite na njihovu sljedeću posjetu. Na taj način ne samo da popunite termin i ne izgubite recept - klijenta 'vezete' za njegovu medicinsku ustanovu i neće imati razloga tražiti alternativu.

Sada neće trebati dugo za obuku administratora i stručnjaka - funkcionalnost naprednog programa uredno je podijeljena na funkcije i uključuje samo najneophodnije funkcije za svaku kategoriju zaposlenika. Nema više nepotrebnih koraka i 'zatrpanog interfejsa'. Jednostavno kontrolisati rad svojih zaposlenih nije nemoguće! Dodjeljujete potrebnu funkcionalnost svakom zaposleniku i više ne morate brinuti o tome da će zaposlenici imati pristup svim funkcijama jer sami definirate ograničenja. Zahvaljujući ograničenjima računovodstvenog programa medicinske ustanove za sve module osim direktora, možete prestati brinuti o sigurnosti vlastite baze podataka. Potpuni pristup bazi podataka i njeno preuzimanje su isključivo vaši! Zbog ograničene funkcionalnosti, pristup izvještajima i analitici bit će dostupan samo menadžerima, što znači da nećete morati brinuti o čuvanju podataka.

Nije tajna da uspeh kompanije danas, sutra, sledeće nedelje, pa čak i sledeće godine zavisi od menadžera, njegove efikasnosti i njegovog rada! Međutim, vrlo često je pažnja rukovodioca zdravstvene ustanove „raspršena“, jer on ili ona mora da rešava mnoge rutinske poslove, pa je, naravno, smanjena efikasnost. Tajna rješavanja problema je u organizaciji zadataka i procesa kontrole! Na kraju krajeva, menadžer bi trebao imati dovoljno vremena za planiranje i razvoj poslovanja. Bez toga neće biti povećanja profita, razvoja i obima. Razmislite o tome kako biste kao menadžer željeli skinuti teret svakodnevnih problema sa svojih ramena i uključiti se u razvoj svoje kompanije. Da li želite da vaši zaposleni budu organizovaniji i aktivniji? Želite li češće pobjeđivati, fokusirati se na upravljanje i razvoj kompanije, imati više slobodnog vremena? Sada je to moguće! Zahvaljujući USU-Soft-ovom naprednom računovodstvenom programu medicinskih ustanova, možete se fokusirati na proširenje svog poslovanja i posvetiti više vremena sebi, svojoj porodici i putovanjima, a da pritom nećete izgubiti prihod i vaše poslovanje će raditi normalno! Ukoliko želite da pročitate neke komentare naših korisnika, koji su uspešno instalirali naš sistem u svojim institucijama, želimo vam dobrodošlicu na našu web stranicu, gde ćete sigurno pronaći sve što vam je potrebno.