Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za centar za lečenje

Program za centar za lečenje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za centar za lečenje
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program centra za liječenje je jedinstveni asistent u radu svake medicinske organizacije! Sa programom jedinice za tretman ne samo da kontrolišete ceo proces rada, već i podižete status Vaše jedinice. Kao i salonski program, računovodstveni program centra za tretman uključuje široku lepezu karakteristika izvještavanja: analitiku, prihode, finansije, pacijente, zaposlenike, te depozite i osiguranje. Izvještaj o uputama prikazuje ljekare i njihove preporuke. Izvještaj o obimu prodaje identificira najprofitabilnije posjetitelje. Izvještaj o kretanju resursa odražava analizu svih rashoda i prihoda za ustanovu za tretman. Svi izvještaji koje obavlja centar za liječenje generiraju se u obliku tabela i dijagrama. Osim toga, u programu kontrole upravljanja centrom za liječenje možete prodati robu i prihvatiti plaćanja za usluge. U prisustvu prostorija za tretmane, depozitni materijali se mogu preuzeti direktno u program upravljanja centrom za tretman. Osim toga, u kompjuterskom programu centra za liječenje može se konfigurirati automatski proračun. Sve ovo i više možete pronaći u našem programu automatiziranog centra za liječenje!

Dobra usluga nije samo čaj ili kafa, kako su mnogi menadžeri usluga navikli razmišljati. Usluga počinje prvim pozivom korisnika i nastavlja se sve vrijeme kada vas korisnik posjeti. Postoji mnogo efikasnih, jednostavnih i jeftinih alata koji ne samo da značajno poboljšavaju vašu uslugu, već i povećavaju lojalnost vaših kupaca. Ovi alati su implementirani u USU-Soft programu centra za liječenje i ne zahtijevaju da trošite dodatni novac na oglašavanje i promociju. Sigurno ste se više puta susreli sa situacijom kada se klijent želi prijaviti za usluge, ali je, nažalost, isteklo vrijeme. Klijent je primoran da se prilagodi i žrtvuje svoje planove ili on ili ona jednostavno odbije termin, tako da možete izgubiti klijenta. Zahvaljujući funkciji 'liste čekanja' programa centra za liječenje, nećete izgubiti više klijenata. Klijenta ćete moći staviti na listu čekanja, a ako je slobodno vrijeme, vidjet ćete to u obavještenjima i možete se pretplatiti klijenta na usluge. Povećajte lojalnost kupaca, jer će vam kupac definitivno zahvaliti na prilici da dođete u pogodnom trenutku.

Ako iznenada nema interneta ili dođe do kvara, ne brinite. Naravno, to se može dogoditi, ali s programom centra za liječenje USU-Soft to je malo vjerovatno. Greške su praktično isključene jer iznajmljujemo servere u modernim i pouzdanim data centrima. Ali to čak nije ni glavna prednost programa centra za liječenje. Ako ne uspije, program centra za liječenje automatski prelazi u offline način rada, što mu omogućava rad bez interneta, te sinkronizira sve promjene u trenutku kada se poveže na mrežu.

Svaki menadžer, naravno, sanja da razvije taj program motivacije zaposlenih u kojem i menadžer 'profitira' i zaposlenik je zadovoljan. Ali, nažalost, to se ne dešava često. Program centra za tretman i obračun motivacije može biti previše komplikovan za zaposlenog, ili je menadžer zbunjen i ne zna koja je šema prikladna (jer svako preduzeće ima svoj specifičan sistem obračuna plate), ili greška u izvještaj može dovesti do pogrešnih proračuna. Šta treba uzeti u obzir pri obračunu plate? Prvi je da je popravljeno. To ne znači da morate plaćati fiksnu platu. Ne sve! To samo znači da sama šema mora uvijek biti ista. Drugi je 'transparentnost' šeme kompenzacije. Zaposleni moraju razumjeti po kom principu se obračunava plata, a prije svega moraju razumjeti šemu obračuna (da li se radi o 'jednostavnom' postotku, plata + postotak ili plata +% dobiti, ili nešto treće) Treća stvar je tačnost proračuna. Ne treba griješiti prilikom obračuna plata, jer zaposleni mogu posumnjati u vaše poštenje i njihova lojalnost će biti smanjena. Četvrto, uzmite u obzir sve komponente. To znači da bez obzira da li računate % vrijednosti usluge uključujući popust za kupce ili računate platu minus 'trošak', ne zaboravite na to. 'Đavo je u detaljima' i pogrešna računica može izazvati mnogo problema.

Sada više ne morate brinuti o sigurnosti baze podataka i očuvanju izvještaja uz naš program upravljanja centrom za liječenje. Programska funkcija 'razdvajanje funkcija' pomaže u postizanju ove sigurnosti. Zašto vam je potrebna funkcija 'razdvajanja dužnosti' i koje su njene očigledne prednosti? Lako razdvajanje uloga je potrebno jer ne morate razmišljati o tome koje uloge dati svakom zaposleniku: puna funkcionalnost je dostupna za direktore i druge menadžere, napredna funkcionalnost za transakcije i snimanje je dostupna za administratora, a ograničena funkcionalnost za zaposlenike koji će vidjeti samo programiranje, bez pristupa bazi podataka i transakcija, što će čuvati vaše podatke.

Informacioni sistem je u stanju da na najbolji mogući način ispuni svoje funkcije. Stoga smo sigurni da napredna aplikacija može učiniti vašu instituciju mnogo boljom i efikasnijom! Aplikacija je dobro izbalansirana i bez grešaka, tako da ćete sigurno imati koristi od instaliranja softvera.