Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kliniku

Program za kliniku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kliniku
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Medicina je jedna od pionirskih industrija u korištenju najnovijih tehnologija. Poslednjih godina sve više medicinskih centara prelazi na automatizovano obračunavanje svojih aktivnosti korišćenjem kompjuterskih programa. Pozivamo vas da razmotrite mogućnosti programa USU-Soft za klinike i medicinske centre. Pruža visokokvalitetno računovodstvo bez grešaka, brzo prikupljanje i obradu podataka i osigurava efikasno upravljanje osobljem. Prepoznatljiva karakteristika kliničkog programa je njegova kvaliteta i jednostavnost upotrebe; suptilnosti kliničkog programa lako je naučiti, čak i bez posebnih kompjuterskih vještina. Programsko upravljanje klinikama i medicinskim centrima bit će razumljivo svakom korisniku; klinički program uključuje program pomoći koji upisuje pacijente. Klinički program pohranjuje cjelokupnu istoriju bolesti, tretmane i rezultate osobe. Program kliničke kontrole sadrži glavne klasifikatore bolesti, vrste mogućih opcija liječenja. Program kliničke kontrole skraćuje vrijeme za razmišljanje o rezultatima pregleda svakog pacijenta. Prilikom popunjavanja kartice potrebno je samo odabrati gotove podatke iz imenika. Funkcije izveštavanja omogućavaju glavnom lekaru da vidi sve o lečenju i ekonomskom upravljanju poliklinikom. Program za klinike i medicinske centre omogućava vam da evidentirate uplate pacijenata. Podržana su plaćanja u više valuta.

Uz program kliničke kontrole, možete voditi evidenciju o lijekovima i predvidjeti potrebu za kupovinom lijekova i tableta na vrijeme. Program kliničke kontrole omogućava automatsko generiranje svih potrebnih izvještaja. Dizajn kartona bolesti radi se u elektronskom formatu i odmah se štampa. Potrebne fotografije i slike su priložene kartici. Izdavanje recepata po programu klinikama i medicinskim centrima traje vrlo malo vremena jer se opcije liječenja uklapaju u gotove opcije. Automatska distribucija vam omogućava da obavijestite pacijente o spremnosti rezultata testa čim budu spremni. Za zaposlene se izrađuju individualni rasporedi i rasporedi rada, koji se po potrebi mogu pregledati i uređivati. Smjene su kreirane za praktičan rad. Rad ljekara se automatski evidentira na osnovu utvrđenih stopa ili postotaka. Demo verziju programa za klinike i medicinske centre možete preuzeti sa web stranice ususoft.com u besplatnoj verziji. Uz njega ćete moći vidjeti sve funkcionalnosti programa kliničkog upravljanja na djelu.

Pređimo sa 'kontrole' na 'motivaciju'. Da bi se vaši zaposleni odnosili prema vašim klijentima s ljubavlju, morate se prema njima odnositi na isti način. Ovo je omogućeno transparentnim i jasnim programom rasta sa jasno definisanim ciljevima i ciljevima, na primjer 'povećati procenat upisa za 5% do kraja mjeseca'. Posjedovanje jasnih zahtjeva olakšava vašim zaposlenima postizanje željenih rezultata. I bit će lakše zadržati ih motiviranim, ohrabrujući ih da ostvare svoje ciljeve. I izbacite zaposlenike koji nisu voljni igrati po vašim pravilima. Uz USU-Soft program za kliničko upravljanje, možete konfigurirati automatski obračun motivacionog dijela plaće na osnovu pravila koja su vam potrebna. Program kliničkog upravljanja USU-Soft sigurno će postati glavni i najefikasniji alat za rješavanje problema motivacije i kontrole osoblja.

Postanite stručnjak u svojoj oblasti i budite dostupni medijima. Budite dostupni lokalnim i nacionalnim novinskim centrima i online i štampanim publikacijama, komentirajući trenutne zdravstvene probleme. Novine i televizijski reporteri često traže stručnjake da prokomentarišu brojne situacije. Sjetite se nebrojenih priča o virusima, tradicionalno popraćenih informacijama o tome kako se zaštititi ili o potrebi da se cijepite. U idealnom slučaju, trebali biste predvidjeti koje informacije mediji mogu tražiti i biti spremni. Također možete slati obavijesti u kojima piše 'Dostupan sam ako vam treba savjet'.

Marketinški trendovi u 2020. godini nalažu da se informativni naglasak ne stavlja na usluge, već na ljekare koji ih pružaju. Osim toga, ovo rješenje doprinosi klasičnom pravilu pet dodira: kada osoba prvi put vidi stručnjaka, on vas oprezno opaža. Kada vas vidi peti put u različito vrijeme i na različite načine - na web stranici, na blogu, u medijima i na specijalizovanim forumima - postajete dobri stari poznanik pacijenata!

Prema različitim studijama, u prosjeku 65-80% prometa kompanije obezbjeđuju redovni kupci. Istovremeno, u trenutnoj ekonomskoj klimi, borba za kupce postaje sve žešća, a kvalitet usluge postaje najvažnija, ako ne i jedina prednost po kojoj se kompanija može razlikovati od konkurenata. To je dobra usluga koja podstiče kupca da se vrati i dovede prijatelje i kupi još usluga i povezanih proizvoda. Aplikacija USU-Soft može uspostaviti visoku kvalitetu vaših usluga i učiniti vašu kliniku posebnom! Program upravljanja klinikom prati sve faze aktivnosti vaše klinike i daje šefu organizacije ili menadžeru povratne informacije o učinku. Budite slobodni da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih pitanja. Uvijek smo spremni da vam poslužimo i kažemo vam više o aplikaciji!