Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za medicinsko knjigovodstvo

Program za medicinsko knjigovodstvo • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za medicinsko knjigovodstvo
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Razvojem novih kompjuterskih tehnologija sve češće medicina traži program medicinskog knjigovodstva koji bi objedinio sve računovodstvene potrebe u medicinskim centrima u jednu platformu. Ovaj program računovodstva medicinske dokumentacije može pomoći u otklanjanju složenosti u zdravstvenim ustanovama i kreiranju kvalitetnog rada za sve zaposlene. Nažalost, na tržištu je malo programa medicinskog knjigovodstva sa modernim tehnologijama, što ih čini rijetkima, jer su visoko specijalizirani. Naša kompanija želi da vam ponudi ovaj program medicinskog knjigovodstva jer smo specijalizovani za programe medicinskog računovodstva i možemo da implementiramo svaku medicinsku ideju. Naš program medicinskog knjigovodstva se zove USU-Soft program. To je program medicinskog računovodstva koji objedinjuje sve dostupne funkcije medicinske ustanove i omogućava vam da vodite računovodstvo na novom nivou! Funkcionalnost medicinskog računovodstvenog programa USU-Soft je vrlo opsežna i stoga pogodna za svako poduzeće, bilo da se radi o bolnici, klinici, sali za masažu ili oftalmologskoj ordinaciji. U programu medicinskog računovodstva USU-Soft možete održavati bazu podataka pacijenata, što je zauzvrat vrlo zgodno u poliklinici ili bolnici; svaki korisnik lako i brzo ulazi u računovodstveni program. Osim toga, možete vidjeti istoriju bolesti, napredak liječenja, preporuke liječnika itd.

Takođe je moguće priložiti rendgenske snimke na pacijentovu karticu i rezultate analize, što zauzvrat osigurava optimizaciju radnog vremena i uštedu slobodnog prostora na radnoj površini. U računovodstvenom programu USU-Soft možete detaljno opisati rad s pacijentom, koji zaposlenik je s njim komunicirao itd. Osim toga, možete organizirati smjene osoblja i rasporediti pacijente na određeno vrijeme. Osim toga, možete izračunati troškove lijekova u računovodstvenom programu, kao i uključiti njihov trošak u cijenu usluge itd. Računovodstveni program USU-Soft ima mogućnost interakcije sa skladištima, a možete dodati neograničenu količinu robe, lijekova, potrošnog materijala, medicinske opreme, a sve to podliježe inventarizaciji! USU-Soft je jedinstveni računovodstveni program za medicinske centre i bolnice; automatizuje radne procese, povećava efikasnost osoblja i čini svakodnevni rad praktičnijim!

Istraživanje kupaca je neophodno ako želite da poboljšate svoje usluge, jer prije svega morate znati šta vaši pacijenti misle o vama. Koristite ocjenu zadovoljstva kupaca da motivirate svoj tim. Ovo je veoma dobra praksa. Ali tu postoji zamka: zaposleni mogu smatrati da je ovaj indikator pristrasan u odnosu na njih ako su na zadovoljstvo korisnika uticale okolnosti koje su van njihove kontrole (npr. klima se pokvarila, bilo je vruće u prostoriji i kupac je bio nezadovoljan). U ovom slučaju, sistem motivacije ima suprotan efekat. Da biste to izbjegli, unaprijed odredite jasan slijed radnji za zaposlenike u slučaju nenormalnih situacija (na primjer, nešto se pokvarilo) i opći algoritam rada u slučaju nestandardnih situacija (na primjer, pacijent treba voditi razgovor na daljinu Skype tokom pružanja usluge). Ove upute pomažu vašem timu da usreći kupca čak i u slučaju nepredviđenih problema. Da, živimo u dobu u kojem je često jedina razlika između ponuda različitih kompanija koju kupci mogu vidjeti je razlika u kvalitetu usluge. Razlika u vašu korist će sigurno stvoriti sklonost kupca da dođe kod vas.

Zašto se pacijenti ne vraćaju u svoju zdravstvenu organizaciju? U kriznim vremenima ne preostaje vam ništa drugo nego da 'odradite' sa pacijentom 100% i ispunite sva vaša očekivanja, jer u suprotnom pacijent može jednostavno pronaći alternativu za vas. Jedan od razloga nedolaska kupca je kada je jednostavno zaboravio ili našao alternativu. Kako biste spriječili da se to dogodi, morate svesti na minimum mogućnost da će kupac zaboraviti na vas. Za to, prilikom naplate korisniku, administrator treba pitati korisnika da li se može podsjetiti da ponovi uslugu nakon određenog perioda (na primjer, za pola godine ili dva mjeseca).

Formiranjem liste ovih kupaca minimizirate gubitke, podsjećate kupce na termine i tako doprinosite boljim pokazateljima zadržavanja. Funkcionalnost računovodstvenog programa USU-Soft omogućava vam da ove klijente stavite na listu čekanja, tako da se prilikom formiranja kalendara za mjesec. Kupac se stavlja na listu čekanja i bit će obaviješten o potrebi da ga podsjeti da se registruje. Kupci vole pažnju i brigu. To znači da ako znate što više o kupcu, lakše ćete razgovarati s njim i pokazati mu svoju pažnju. Kako to implementirati u praksi? To je lako! Ako vodite bilješke o klijentu, imat ćete sve 'adute' u svojim rukama! Ako otkrijete da mušterija više voli kafu sa vrhnjem, stavite to u napomenu i sledeći put kada mušterija dođe, skuvate mu kafu sa vrhnjem i on će ceniti tu brigu i biti će vam privučen. Program USU-Soft ima funkciju bilješki koja vam umnogome olakšava život i pomaže vam da unesete sve informacije o klijentima na detaljan i sistematičan način. Kada želite kvalitetu, isprobajte našu računovodstvenu aplikaciju koja je posebno osmišljena da vašu instituciju učini boljom!