Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za medicinski centar

Softver za medicinski centar • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za medicinski centar
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Sada možete i automatizovati rad u medicinskim centrima! Softver medicinskog centra USU-Soft je ono što će vam sigurno pomoći da istovremeno vodite sve vrste zapisa! Sve od skladišta do programa osiguranja će se obračunavati uz pomoć automatizovanog softvera za kontrolu rada medicinskog centra! Uz pomoć sistematskog upravljanja medicinskim centrom, moguće je putem SMS-a obavijestiti pacijente da su rezultati njihovih analiza spremni. Ovo je vrlo korisna funkcija, posebno za laboratorijske radnike. Osim toga, kontrolni program medicinskog centra vam omogućava da uređujete ili odštampate rezultate testova u posebnom obliku definisanom u postavkama softvera medicinskog centra. Plaćanje se vrši brzo i precizno - vlastiti softver za upravljanje medicinskog centra izračunava ukupan iznos plaćanja. Pacijenti mogu plaćati ne samo gotovinom, već i bezgotovinskim sredstvima; softver za kontrolu medicinskog centra omogućava vam da uzmete u obzir sve načine plaćanja. Računovodstveni program uprave medicinskog centra čak podržava plaćanje usluga na više načina istovremeno. Na primjer, osoba može platiti usluge osiguranja, a ono što se za njega ne plaća - u gotovini. Rezultati studija iz programa računovodstva menadžmenta medicinskog centra mogu se štampati sa ili bez standarda. Osim rezultata analize, pacijent može poslati SMS sa čestitkama ili informacijama o novim uslugama medicinskog centra. Predlošci za slanje putem SMS-a mogu se pohraniti i kreirati u programskim imenicima medicinskog centra. Isprobajte besplatnu ograničenu verziju računovodstvenog softvera medicinskog centra i uvjerite se u njegovu kompetenciju!

Koliko često se u svojoj praksi susrećete sa činjenicom da klijent zaboravi na posjetu, a administratori se, ne dođu do klijenta, ne trude da pošalju potvrdni SMS? Kako do toga ne bi došlo, implementirali smo funkciju SMS podsjetnika u upravljački softver našeg medicinskog centra, koji po svojoj funkcionalnosti nadmašuje sve postojeće analoge. Sada možete podesiti pogodno vrijeme i interval za slanje obavještenja zahvaljujući pametnom sistemu podešavanja SMS obavijesti. Na primjer, želite da podsjetite klijenta na posjetu 24 sata unaprijed i 3 sata prije termina (kako biste smanjili mogućnost nedolaska), ali također želite izbjeći uznemiravanje klijenata noću. Softver za pametnu konfiguraciju medicinskog centra omogućava vam da učinite što je moguće praktičnijim da korisnik prima SMS obavijesti od vas. Morate se složiti da je neprijatno probuditi se usred noći iz SMS obaveštenja. Sa našim softverom za kontrolu medicinskog centra to se neće dogoditi! A to znači da će vam kupac sigurno biti zadovoljan i odan. Na ovaj način ne samo da brinete o svom klijentu tako što ga podsećate na posetu, već i pokazujete poštovanje prema njegovom ličnom vremenu.

Dakle, čak i sa ovim jednostavnim alatima za poboljšanje usluga iz USU-Soft sistema, možete povećati lojalnost kupaca i na taj način zaraditi više novca. Na kraju krajeva, kupci koji vam se zahvale na naklonosti sigurno će vam se vratiti i dovesti vam prijatelje i poznanike! Ako se plašite da bi baza podataka mogla nestati, možete se opustiti jer softver za kontrolu medicinskog centra USU-Soft pravi sigurnosnu kopiju svih podataka svakih nekoliko sati. U slučaju kvara samo vas prebacimo na drugi server i vi, ne primjećujući ništa, nastavite s radom. Neki strahuju da bi računi mogli biti hakovani. Najčešći način hakovanja naloga je automatsko uparivanje lozinki. Nakon tri pogrešna pokušaja prijave, softver za kontrolu medicinskog centra je prema zadanim postavkama zaštićen tajnim kodom (catcha). Međutim, toplo preporučujemo korištenje složenih kombinacija i povremeno mijenjanje lozinke ili prijavu u softver putem SMS kodova koje ćemo poslati na vaš broj.

Kao što vidite, korištenje softvera nije samo zgodno, već i sigurno. Štitimo vaše interese, jer želimo da zarađujete više, da ne brinete o sigurnosti podataka i da budete sigurni u pouzdanost softvera sa kojim radite. Zato postupamo u skladu sa zakonom i Vaši poslovni podaci su zaštićeni od trećih lica. Samo vi imate pristup bazi podataka klijenata. Naš zadatak je održavati i održavati stabilan rad aplikacije. Koristimo šifrirane podatke i kanale povezivanja. Ovo osigurava da sve informacije koje dodate u softver ostaju dostupne samo vama! Mi brinemo o sigurnosti podataka, praveći sigurnosnu kopiju na eksterni uređaj za pohranu svakih nekoliko sati. Zahvaljujući ovom pristupu, u slučaju iznenadnog kvara softvera, nije potrebno više od 10 minuta da se uspostavi stabilan rad softvera i zadrže svi relevantni podaci. Uz USU-Soft, možete biti sigurni da će svi vaši podaci biti bezbedno pohranjeni i da će vaše poslovanje raditi nesmetano!

Preuzimanje softvera nije nimalo teško, mnogo je teže kvalitetno upravljati organizacijom, bez zanemarivanja bitnih detalja, kontrolisati sve procese i uključiti zaposlene u poboljšanje efikasnosti. USU-Soft sistem pruža sve alate koji su vam potrebni za ovo. Kada mislite da je automatizacija organizacije koja je povezana s medicinom teška, vjerovatno ste u pravu. Međutim, nije nemoguće, a sistem upravljanja i računovodstva koji nudimo sigurno će Vam pomoći da postignete samo najbolje rezultate!