Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za medicinski centar

Program za medicinski centar • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za medicinski centar
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za medicinski centar ne samo da može olakšati posao menadžeru, već i učiniti efikasnijim. Prilikom rada u zdravstvenom okruženju postoji hitna potreba za kontrolom kvaliteta i efikasnosti procesa. Svaka greška u vođenju klinike košta mnogo više nego u bilo kojoj drugoj oblasti. Takođe, količina podataka sa kojom morate da radite je izuzetno velika. Stoga je šefu call centra često potreban moćan alat za optimizaciju radnih procesa. Program medicinskog centra možete preuzeti sa našeg izvora. Računovodstveni program medicinskog centra USU-Soft nudi mnoštvo alata sa najširim mogućnostima za poslovanje. Računovodstveni program medicinskog centra nudi sve što bi moglo biti potrebno za efikasno vođenje doma zdravlja, stomatologije, ljekarne ili bilo koje druge bolničke organizacije. Program upravljanja medicinskim centrom je univerzalan. Ne samo da ćete imati priliku da ga koristite u različitim medicinskim ustanovama, već i u raznim oblastima u vođenju vašeg poslovanja. Program mandata računovodstva medicinskog centra pokriva područja kao što su upravljanje podacima, analitičko planiranje, upravljanje zaposlenicima i još mnogo, mnogo više. Ovaj računovodstveni program medicinskog centra omogućava vam da upravljate kompanijom na složen način, kontrolišući one aspekte koji su vam ranije mogli izmaći pažnji. Odmah nakon što preuzmete računovodstvene programe iz medicinskog centra, počet će se formirati baza podataka. Sadrži neograničenu količinu podataka o širokom spektru proizvoda, pojedinaca, usluga i operacija.

Moći ćete navesti i najmanje nijanse u opisu proizvoda, i to ne samo u kontakt podacima, već iu svim drugim informacijama potrebnim kupcima i zaposlenicima. Zgodna tražilica olakšava pronalaženje potrebnih informacija u bazi podataka. Lokacija bilo koje informacije u pozivnom centru je optimizirana, što štedi vrijeme i održava podatke u redu. Na osnovu dostupnih informacija, lako možete uspostaviti efikasno upravljanje centrom. Jednostavno preuzmite računovodstveni program medicinskog centra da biste pristupili raznim alatima za obradu i korištenje informacija. U našem računovodstvenom programu medicinskog centra možete vršiti analitičke kalkulacije, uzimati u obzir statistiku prihoda i rashoda i vršiti individualne procene za posetioce. Upotreba složenih izvještaja u analitičkim aktivnostima kompanije otvara više mogućnosti za proširenje i unapređenje funkcionisanja Doma zdravlja. Također se možete zapitati zašto je vrijedno preuzeti naš program upravljanja medicinskim centrom. Odgovor je jednostavan. USU-Soft Medical Accounting Program kreiran je posebno za menadžere svih nivoa i različite organizacije. Pogodan je za istovremeno upravljanje kompleksom poslova, omogućavajući vam da efikasno kontrolišete, razvijate i unapređujete aktivnosti širokog spektra oblasti. U poslu gdje je konkurencija stalna prijetnja, menadžer uvijek mora tražiti način da napreduje. Ovaj program medicinskog računovodstva pruža odličnu priliku za uvođenje najnovijih tehnologija u vođenju medicinskog poslovanja. Savremene tehnike pomažu u poboljšanju aktivnosti medicinske organizacije i efikasno se izdvajaju od konkurencije. Visoka preciznost, dobra organizacija i red u preduzeću čine ga privlačnijim kupcima.

Nabavka programa medicinskog računovodstva od programera USU-Soft programa biće odličan korak ka optimizaciji poslovanja kompanije. Bićete u mogućnosti da efikasno automatizujete mnoge procese koji su nekada bili dugotrajni i često zanemareni. Također je moguće besplatno preuzeti automatiziranu kontrolu u demo modu, kako biste precizno odredili kupovinu. Program menadžmenta Doma zdravlja racionalizuje resurse koji se koriste u proizvodnji tako da se svaki element maksimalno iskoristi.

Zašto klijenti napuštaju vaš medicinski centar? Danas, ako ne pružite odličnu uslugu, izgubit ćete kupce! Nije dovoljno samo pružati usluge; morate pružiti odličnu uslugu. Promjene u registraciji ili nedostatak podataka o kupcu čine korisnika nezadovoljnim i traže zamjenu. Program USU-Soft je zasigurno vaš savršeni pomoćnik za poboljšanje vaše usluge. Pružamo najvažniji skup funkcija koje će vam pomoći da značajno poboljšate svoju uslugu. Dobijate praktičnu knjigu termina (minimizira greške prilikom evidentiranja klijenata), karticu sa informacijama o klijentu (ne samo puno ime, već i 'omiljene usluge' i 'omiljeni specijalista', rođendan i druge podatke koje možete dodati u komentarima), SMS obavještenja i SMS podsjetnici (za zgodno podsjećanje kupaca na posjetu, a sada ih je lako obavijestiti o promocijama i specijalnim ponudama), dokumenti (sva potrebna dokumenta pohranjuju direktno u karticu korisnika). Dakle, minimiziranjem gubitaka od nepojavljivanja kupaca, ne samo da značajno povećavate svoju registraciju, već i povećavate svoj prihod i profit! Uz USU-Soft program, lakše je nego ikad! Ako još uvijek postoje sumnje u mogućnosti aplikacije za upravljanje sveprocesnom kontrolom, rado ćemo razgovarati s vama lično i detaljno razgovarati o posebnostima aplikacije.