Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo u štampariji

Računovodstvo u štampariji • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo u štampariji
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Jedan od najvažnijih elemenata za uspješan razvoj i rast profita u reklamnoj industriji je efektivnost računovodstva u štampariji. Posebnost ovog računovodstva je u tome što je prilično multitasking i mora da obezbedi kontrolu nad svim procesima u delatnosti štamparije. Vaši zadaci uključuju kontrolu potrošnje materijala u proizvodnji i njegovu analizu, koordinaciju svih primljenih narudžbi za štampu, kao i pravovremenost njihove realizacije. Možemo govoriti i o računovodstvu osoblja i njihovoj naknadi na osnovu obima obavljenog posla, jasno planiranoj i racionalnoj nabavci materijala, optimizaciji radnih aktivnosti zaposlenih, radi uštede radnog vremena. Takođe uključuje osoblje za smanjenje i povećanje ukupne radne produktivnosti praćenjem svih finansijskih transakcija koje se obavljaju u kompaniji. Kao što znate, svako računovodstvo ima različite načine svog izvođenja, koje svaka kompanija bira pojedinačno. Ovo može biti ručno računovodstvo ili se može primijeniti automatizirani pristup. Iako i danas postoji ručna metoda upravljanja poslovnom kućom i koju koriste pojedini vlasnici, nedvosmisleno možemo reći da je njena upotreba u kompanijama sa dovoljno velikim obimom narudžbi i klijenata krajnje nepoželjna. To je prije svega zbog činjenice da ručno popunjavanje računovodstvene dokumentacije nikada nije bilo efikasno, uvijek je komplicirano stalnom pojavom grešaka u evidenciji i obračunima, što se može objasniti utjecajem ljudskog faktora, a to je neizbežno. Ova metoda je zastarjela i dugo vremena nije donosila željene rezultate. Umor zaposlenih od papirologije, ogroman broj rutinskih zadataka popunjavanja dokumenata, obrade i ručnog izračunavanja velike količine podataka, rizici od gubitka informacija je ono od čega svi privrednici pokušavaju da pobegnu.

Tako je ulaskom u arenu savremenih tehnologija, instalacija specijalizovanih programa koji služe za automatizaciju delatnosti štampe i drugih poslovnih segmenata, manuelni pristup računovodstvu postepeno pao sa strane. Njegova upotreba ostala je relevantna samo za početnike s malim prometom organizacija. Automatizacija, kao način upravljanja aktivnostima štamparije, garantuje njenu optimizaciju, sistematizaciju radnih procesa i korišćenje savremene opreme za zamenu osoblja u obavljanju svakodnevnih rutinskih poslova. Izbor takve softverske instalacije, čije su varijacije predstavljene u dovoljnoj količini, zavisi od čelnika kuće i treba da bude optimalan za nijanse rada u štampariji.

Zadovoljstvo nam je predstaviti vam jednu od najpopularnijih i najtraženijih aplikacija za računovodstvo kućne tipografije, koju korisnici visoko cijene i pogodnu za bilo koju oblast djelatnosti. Predstavlja ga kompanija USU Software. Programeri koriste jedinstvene metode automatizacije u svojim programima. Zove se softverski sistem USU. Tokom nekoliko godina, predstavljen na tržištu moderne tehnologije, stekao je visoke ocjene u nebrojenim mogućnostima koje pruža za računovodstvo u oblastima finansijske, stambene, poreske, kadrovske i tehničke djelatnosti svake kompanije. To jest, za razliku od mnogih konkurentskih programa, aplikacija vam daje kontrolu nad svim aspektima tokova posla, a ne samo nad određenom kategorijom. Računarski program je iznenađujuće jednostavan u svojoj konfiguraciji, što ga čini vrlo lakim za samostalno savladavanje za nekoliko sati, bez pribjegavanja posebnoj obuci. Zbog jednostavnosti korišćenja, čak je i glavni meni podeljen na samo tri dela. Ponosi se istom jednostavnošću u fazi implementacije jer postoje dva razloga. Prvo, odvija se na daljinu. Drugo, za početak, postavlja se pitanje.

Ne morate kupovati posebnu opremu? Samo pripremite svoj lični računar sa instaliranim Windows operativnim sistemom. Štampanje računovodstva, sprovedeno u softverskom sistemu USU, daje rukovodiocu kompanije mogućnost da centralno upravlja svim filijalama i računovodstvenim službama u kući, kao i da uzme u obzir efikasan rad ovih odeljenja, čak iu pozadini zaposlenima. Ovo vam omogućava da budete mobilni i da uvek budete svesni šta se dešava. Ovo je već pola uspjeha. Za optimizaciju rada osoblja, omogućava laku i produktivnu integraciju sistema sa bilo kojim modernim skladištem, trgovinom ili, u slučaju grafičkih, štamparskim uređajima. Aplikacija vam omogućava da dodijelite zadatke potrebnim uređajima, koje oni sami izvršavaju po određenom rasporedu.

Bogata funkcionalnost svakog odeljka interfejs menija pretpostavlja prisustvo mnogih opcija u skladu sa organizacijom efektivnog računovodstva u štampariji. Jedan od njegovih glavnih aspekata, koji je osnova za naknadne aktivnosti, kontrolu, kao i analizu podataka, biće kreiranje evidencije pojedinačnih artikala, neophodnih za praćenje kako unosa po kategorijama, tako i registraciju i obračun narudžbi. U knjigovodstvu materijala može se registrovati svako kretanje, do momenta upotrebe u proizvodnji, a takođe se u evidenciji prikazuju kratke karakteristike svake pozicije. Evidencija dolaznih narudžbi također pruža informacije o kupcu, njihovim preferencijama, detaljima projekta, izvođačima i približnim cijenama usluga. Program vrši sve potrebne kalkulacije pruženih usluga bez obzira da li postoje cjenovnici definirani u dijelu Reference. Istovremeno, može postojati više, a naknada za isti rad za različite klijente, zbog politike lojalnosti. Zaposlenici koji rade na projektu, čak i iz različitih odjela, mogu zajedno raditi na softveru ako su povezani putem lokalne mreže. Tako će svi izvršioci aplikacija moći da označe svoje ispravke, menjaju status njihovog izvršenja, ističu ih različitim bojama, a menadžeri će moći da prate efikasnost njihovog izvršenja i poštovanje rokova.

Softver za kontrolu štampača USU Software-a pruža različite alate za organizovanje jasnog, pouzdanog i bez grešaka računovodstva. Nećete naći bolju automatizovanu aplikaciju od ove u smislu karakteristika i pristupačne cene. Pomažemo vam da napravite pravi izbor tako što poklanjamo osnovnu verziju softvera potpuno besplatno na tri sedmice.

Grafika može lako izvršiti analize prema bilo kojem kriteriju svoje aktivnosti, zahvaljujući funkcionalnosti odjeljka 'Izvještaji'. Čuvanje tipografskih zapisa u automatizovanom softveru je jednostavno i praktično, i što je najvažnije, efikasno.

Instalacija softvera omogućava kreiranje neograničenog broja virtuelnog skladišnog materijala i potrošnog materijala za proizvodnju štampe. Uzimajući u obzir specifikacije reklamnog poslovanja. Veoma je važno da softverski sistem USU bude u stanju da pohrani i obradi bilo koju količinu dolaznih informacija. Računovodstvo automatske štampe je u mogućnosti da obezbedi automatsko kreiranje različitih vrsta dokumentacije. U automatskom generisanju toka posla možete koristiti šablone odobrene zakonom ili kreirane u skladu sa standardima vaše kompanije. Tehnologija bar koda korištena u automatizaciji primjenjuje se na označavanje bedževa kako bi se zaposleni mogli svakodnevno registrovati u sistemu.

Imate mogućnost da procijenite ne samo količinu obavljenog posla, već i broj sati koje je zaposlenik upisao u bazu podataka preko bedža. Rad u praktičnom sistemskom interfejsu za odjel nabavke, koji može povoljno planirati kupovine i zakazati nove isporuke. Automatska aplikacija može podijeliti narudžbe kupaca u pravovremene ispise koji se automatski pokreću. U ugrađenom planeru može se izraditi plan rada koji menadžer može podijeliti poštom sa klijentom i timom. Automatsko formiranje elektronske baze korisnika uvelike pomaže u daljem radu na poboljšanju kvaliteta usluge i korišćenja pošte. Za najčešće vrste štampe, kao što su vizit karte, mogu se izraditi troškovnici prema kojima se potrošni materijal za ovu poziciju automatski preuzima iz prodavnice.

Radi lakšeg naručivanja, uz Vašu registraciju se mogu priložiti fotografije i izgledi projekta, sva dokumenta koja se koriste u radu, kao i cjelokupna istorija saradnje u vidu korespondencije i poziva, čuvat će se u arhivi.

Softverski stručnjaci USU-a učinili su interfejs računovodstvenog softvera ne samo intuitivnim, već i koncizno dizajniranim, što je nesumnjivo prizor za bolne oči.