Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun za poligrafiju

Program za obračun za poligrafiju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun za poligrafiju
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Proračun poligrafskog izlaza, posebno automatske regulacije i računovodstva, zahtijevaju mnoge organizacije! Naša specijalizirana aplikacija za računovodstvo i automatsku regulaciju pomaže vam u ovom teškom zadatku! Pomaže vam brzo i jednostavno! Određivanje troškova proizvodnje poligrafije može početi s vrstama posla koje vaša organizacija obavlja. Za poligrafiju je prikazan primjer cijene poligrafije. Naš program možete koristiti i za bilo koju drugu vrstu aktivnosti. Kalkulator cijena ima jedinstven izgled i dojam. Menadžer jednostavno opisuje posao po redu, a sam program izračunava iznos. Kalkulacija cijene pokazuje zaposleniku različite procente profitne marže i pored svakog prikazuje obračunate cijene. Menadžer sam može odlučiti o cijeni koju je spreman platiti kupcu.

Takođe, prilikom korišćenja kalkulacija u jednoj bazi podataka, greške su isključene, kao u slučaju korišćenja različitih fajlova za obračun od strane različitih zaposlenih. Obračun cijena i troškova poligrafije u automatiziranom računovodstvu i upravljanju može se sastojati od nekoliko stavki. Dakle, za svaki rad možete napraviti budžet i za sam rad i za potrebne materijale. Uzorak procjene cijene je dat u demo verziji programa računovodstva i upravljanja. Izračun vrijednosti je predstavljen i u videu u kojem prikazujemo principe rada sa automatiziranim programom za praćenje i upravljanje. Program pamti obračun rada svakog menadžera.

Istovremeno, šef odjela marketinga može kontrolirati sve svoje zaposlenike. Na primjer, nemojte pustiti narudžbu u poligrafsku proizvodnju ako nešto nije ispravno izračunato ili se ne uzme u obzir neka troškovna stavka. Stavke troškova su vrste aktivnosti. Izrada budžeta je veoma važan i odgovoran zadatak! Naš jednostavan i praktičan program će vam svakako pomoći!

Obračun usluga počinje listom usluga koje pruža poligrafska organizacija. U našem softverskom softveru za automatizirano računovodstvo i upravljanje, obračun troškova i računovodstvo se mogu kombinirati. Procjena troškova može se sastojati od nekoliko stavki za svaku vrstu posla. Troškovi proizvodnje tipografije su također podržani. Program automatizovanih upravljačkih računovodstvenih sistema održava visok prestiž kompanije. Moderno automatizirano računovodstveno upravljanje pomaže vam da ostvarite svoje ciljeve u kraćem vremenskom periodu. Automatski program za upravljanje računarstvom informacionog softvera oslobađa vas mnogih nepotrebnih kalkulacija. Moderno planiranje vam omogućava da sastavite budžet za narednu godinu, izbjegavajući nepotrebne troškove i povećavajući efikasnost kompanije. Nećete imati pitanja o tome kako napraviti izvještaj - sistem automatizacije upravljanja ga lako generiše. Prodavci su motivirani na osnovu automatskog izvještaja o prodaji. Menadžer nema sumnje kako da proceni vrednost, jer program ima jasan i jednostavan interfejs. Sistemi upravljačkog računovodstva za izračunavanje vrednosti čuvaju visok prestiž tipografije. Savremena programska regulativa pomaže vam da ostvarite svoje ciljeve u kraćem vremenskom periodu. Informacije o upravljanju poligrafijom pomažu vam da se oslobodite mnogih nepotrebnih kalkulacija. Moderno planiranje omogućit će vam planiranje budžeta za narednu godinu, izbjegavanje nepotrebnih troškova i povećanje efikasnosti poligrafskog poslovanja. Korisnici nemaju pitanja o tome kako napraviti izvještaj - poligrafski program automatizacije kontrole može ga lako generirati. Motivacija prodavca se zasniva na izveštaju o prodaji. Implementacija programa računovodstva troškova ne oduzima puno vremena - naši stručnjaci ga mogu instalirati tako što će se povezati s vama na daljinu. Analizu uspješnosti poslovanja je lako napraviti na osnovu izvještaja. Izrada softvera po narudžbi moguć je u kratkom vremenu. Nezgodno je i irelevantno voditi evidenciju o Excel poslovima. Zgodno i isplativo rješenje je naša aplikacija za obračun troškova. Izračun cijene se zasniva na različitom procentu profitne marže. Stavke obračuna popunjava samo odgovorna osoba. Postoji nekoliko metoda i algoritama za obračun troškova koji se mogu koristiti. Ako u nekom trenutku ne postoji definitivna logika obračuna, zaposleni će samostalno odrediti cijenu za ovaj posao. Obračun se uspostavlja za proizvodnju bilo kojeg proizvoda ili obračun plaćenih usluga.

Poligrafski proračun možete preuzeti sa naše web stranice. Tu je i primjer proračuna. Stoga besplatno preuzmite aplikaciju u demo verziji. Vrste proračuna su veoma različite u našem programu. Osim toga, svaki menadžer može imati svoju unaprijed izračunatu listu naloga, koja ne može ići u poligrafsku proizvodnju. U automatizovanoj poligrafskoj aplikaciji za računovodstvo i upravljanje, izračunavanje poligrafske vrednosti proizvoda poštuje poverljivost: menadžer vidi samo sebe i ne vidi druge. Svaki poligraf bi trebao imati takav automatizirani računovodstveni i upravljački program kako se ne bi naduvala glava menadžera, već jednostavno trošilo manje vremena na kalkulacije. Izračunavanje redosleda poligrafskog štampanja je najkritičniji trenutak. Od toga zavisi ceo dalji proizvodni ciklus.

Naš profesionalni automatizirani softver za računovodstvo i praćenje troškova olakšava ovaj težak posao i povećava produktivnost i prihod svakog poligrafskog poslovanja! Isprobajte program za izračunavanje poligrafije USU Software-a i oduševit ćete se sto posto. Mnoge funkcije su predstavljene na zvaničnoj stranici sa mogućnošću testiranja, ne propustite priliku da svoje poslovanje podignete na novi nivo.