Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo u poligrafiji

Program za računovodstvo u poligrafiji • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo u poligrafiji
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program poligrafije, koji se lako može preuzeti sa interneta, pomaže u pojednostavljivanju dnevnih tokova rada za lociranje i obradu narudžbi, zakazivanje rada zaposlenih i izračunavanje troškova pruženih usluga. Kao iu svakom drugom poslu, za uspjeh i prosperitet poligrafskog poslovanja potrebno je ostati efikasno organiziran i pokrivati sve aspekte poslovanja. Glavni zadaci računovodstvene poligrafije su: obračun potrošnog materijala i praćenje racionalnosti njihovog korišćenja, kontrola naloga koje primaju menadžeri i praćenje svake faze njihovog izvršenja na različitim lokacijama, formiranje baze kupaca, blagovremeno održavanje potrebnih izveštaja u okviru organizaciju, optimizaciju troškova, kao i rast profita i efikasnost kompanije. Teoretski, kontrolu u poligrafiji treba organizovati i ručno i na automatizovan način. U ovoj fazi vrijedi odmah odrediti da je ručni način poslovnog računovodstva. Trenutno se rijetko koristi, jer je moralno zastario i pogodan je, u najboljem slučaju, samo za startapove, male kompanije sa malim prometom pristiglih narudžbi. Osim toga, odavno je poznato da takva računovodstvena metoda ne donosi očekivani rezultat, budući da se praćenje bilo kojeg procesa obavlja ručno u ručnom popunjavanju raznih knjiga i časopisa. U svakom slučaju, to utiče na pouzdanost opštih pokazatelja, jer je evidentno prisustvo uticaja ljudskog faktora. Odlično rješenje za sve predstavnike reklamnog poslovanja, a posebno poligrafske industrije, je korištenje posebnog programa za automatizirano računovodstvo u poligrafskoj industriji, čiji se princip korištenja zasniva na automatizaciji i sistematizaciji radnih aktivnosti, na upravljanju kompanije. Ovakav pristup omogućava kontrolu svih faza proizvodnje štampanih proizvoda, od prijema narudžbine do puštanja u promet, uključujući obračun osoblja i potrošnog materijala. Preuzimanje poligrafskih programa sa interneta nije teško, jer se svojim ulaskom na tržište modernih tehnologija u nedavnoj prošlosti predstavljaju u različitim varijacijama i sa različitim konfiguracijama funkcionalnosti. Glavni zadatak biznismena je ispravan izbor takvog poslovnog programa, koji daje najindikativniji rezultat inovacija.

Šta možemo ponuditi? Skrenite pažnju i koristite usluge automatizacije instaliranjem ekskluzivnog proizvoda koji je razvila kompanija USU-Soft, USU Software sistem. Ovo je zaista jedinstven kompjuterski softver, o čemu svjedoče recenzije programa za poligrafsko računovodstvo na službenoj stranici proizvođača. Tamo, osim recenzija, možete pronaći i upoznati se s raznim informativnim člancima, prezentacijama i drugim korisnim materijalima koji vam omogućavaju da saznate više o aplikaciji. Program se s pravom naziva univerzalnim, jer vam omogućava da vodite evidenciju o različitim kategorijama usluga i proizvoda, uključujući poluproizvode, dijelove i komponente, što ga čini pogodnim za korištenje u bilo kojem segmentu poslovanja. Osim toga, ne samo da uspijeva organizirati kontrolu nad jednom od područja djelovanja. Na primjer, računovodstvo naloga, ali uzima u obzir i monetarne transakcije, rad osoblja, kao i porezne izvještaje i skladišni sistem kompanije. Jedna od prednosti podešavanja ovog programa o kojima se najviše govori je brzo pokretanje interfejsa i lako ga je naučiti, što možete i sami da uradite. Radni prostor programa je toliko dostupan da ćete ga razumjeti za nekoliko sati, čak i bez iskustva u ovoj oblasti aktivnosti. Veoma važan posao u ovom poslu biće mogućnost sinhronizacije automatizovanog programa u poligrafskoj industriji sa mnogim modernim komercijalnim uređajima, skladištima i proizvodima za poligrafiju knjiga. Velika prednost automatizacije u odnosu na poligrafiju očigledna je za računovodstvo, koje dobija centralizovan pristup svim odeljenjima i zaposlenima koji u njima rade, kao i poslovnicama ako je kompanija umrežena. Barkod tehnologija, koja se može primijeniti u programu, omogućava praćenje osoblja i njihove aktivnosti putem barkod bedževa. Osim toga, svi članovi tima imaju mogućnost obavljanja simultanih aktivnosti u interfejsu računarskog softvera, sve dok su povezani putem lokalne mreže ili interneta. Računovodstveni program poligrafije ima interfejs podeljen u tri glavna odeljka: Moduli, Izveštaji i Reference, koji prikazuju sve operacije koje se izvode u proizvodnom ciklusu.

Za organizaciju visokokvalitetnog računovodstva, praćenje potrošnog materijala, ispunjavanje narudžbi, kao i izgradnju baze kupaca, program kreira jedinstvene zapise imenovanja koji omogućavaju praćenje bilo koje kategorije usluga. Naravno, najvažnija stvar je kontrola unosa naloga. Prema njima, u evidenciji se moraju navesti sljedeći parametri: datum prijema narudžbe, opis detalja, podaci o kupcima, podaci o upotrijebljenim materijalima, izgled projekta, okvirni obračun cijene usluga. Zaposleni kontrolišu njegovo izvršavanje, kao i uređuju registar, u slučaju promjene njegovog statusa, koji može biti označen drugom bojom. Snimanje informacija o klijentima tokom vremena stvara veliku bazu kupaca koja se također koristi kroz automatske funkcije razmjene poruka. U evidenciji za obračun poligrafije i narudžbi potrošnog materijala ne samo da spremate tekstualne informacije, već prilažete i grafičke datoteke, poput skeniranih dokumenata ili fotografija, koje možete unaprijed preuzeti i sačuvati radi preglednosti radnji. Prednosti korištenja ovakvog programa, istaknute u ovom članku, samo su mali dio njegovih mogućnosti djelovanja u području oglašavanja. Poligrafski program možete lako preuzeti od konkurencije na Internetu, ali svi gube od USU softverskog sistema u pogledu funkcionalnosti, politike cijena i uslova saradnje.

Povratne informacije o poligrafskom programu USU Software-a ne mogu biti loše - to je potvrđeno godinama uspješne prodaje proizvoda i brojnim recenzijama naših zadovoljnih kupaca. Ne propustite priliku da svoj posao učinite uspješnim i lakim za upravljanje!

Knjigovodstvo poligrafske štampe je vrlo složen i multi-tasking posao, koji zahtijeva savjesno računovodstvo svake faze svoje radne aktivnosti, što se lako može organizirati kroz univerzalni softver USU. Takođe možete preuzeti probnu verziju proizvoda sa zvanične USU Software stranice, koja se može besplatno testirati u vašoj kompaniji u roku od tri nedelje. Jednostavna integracija sa modernom opremom omogućava čitanje i preuzimanje njenih informacija, brzo obavljanje nekoliko operacija. Prije preuzimanja i instaliranja programa za automatizaciju, možete proći kroz online konsultacije s našim stručnjacima kako biste odabrali potrebnu konfiguraciju. Možete preuzeti informativni materijal s bilo kojeg medija ili elektroničke datoteke, brzo uvezujući pomoću konverzije. Promet dokumenata koji se vrši u softverskom sistemu USU uvijek je blagovremen i gotovo automatski, jer se za izradu dokumenata koriste unaprijed razrađeni modeli zakonski utvrđenog uzorka. Možete preuzeti demo verziju instalacije softvera nakon vašeg e-mail zahtjeva o potrebi za ovom akcijom. Lako je, prema računovodstvu takve kompanije, pratiti izvršenje zadatih zadataka na pozadini svakog zaposlenog, kako bi se mogla pratiti efikasnost njegovog rada. Menadžer može lako upravljati aktivnostima tima tako što mu delegira zadatke u ugrađenom planeru, navodeći detalje, rokove i imena izvršilaca. U odeljku Izveštaji lako je proveriti racionalnost materijala koji se koriste u proizvodnji štampanih proizvoda, na osnovu analize postojeće evidencije. U odeljku Izveštaji možete jednostavno sastaviti i popuniti obračunske listove za svaki štampani proizvod, što olakšava izračunavanje troškova pruženih usluga. Mogućnost daljinskog pristupa Infobazi putem mobilnog uređaja povezanog na Internet čini menadžment i osoblje mobilnijima. Podrška za autorizaciju zaposlenika pomoću bedževa optimizira njihovu registraciju u bazi podataka programa. U toku procesa mogu se mijenjati izvršioci planiranih radova, koji se mogu još detaljnije upisati u računovodstveni registar. Podaci iz elektronske baze podataka mogu se katalogizirati i napomene sortirati, a narudžbe se mogu sortirati i po statusu ispunjenosti.