Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za poligrafiju

Softver za poligrafiju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za poligrafiju
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Specijalizovani softver za poligrafiju je sveprisutan, što se lako objašnjava pristupačnom cijenom, širokim spektrom funkcija, zahvaljujući kojima je sistem efikasan u koordinaciji različitih nivoa upravljanja i raspodjele proizvodnih resursa. Osim toga, softverski asistent je sposoban da u najkraćem mogućem roku preuzme kontrolu nad stavkama materijalne podrške, dovede u red promet propisane dokumentacije, uspostavi operativnu zbirku analitičkih informacija o tekućim procesima. Operacije se izvode u realnom vremenu.

Na web stranici Softverskog sistema USU predstavljena je posebna kategorija - softver za poligrafiju, gdje možete konsultovati odgovarajući funkcionalni projekat, kako za specifične uslove rada, tako i uzimajući u obzir poslovne ciljeve i ciljeve kompanije, infrastrukture. Postavljanje se ne smatra teškim. Običnim korisnicima je potrebno samo nekoliko praktičnih lekcija kako bi razumjeli softverske alate, naučili kako raditi s izlaznim dokumentima i analitičkim uzorcima, te kontrolirati kretanje gotovih proizvoda i proizvodnog materijala.

Nije tajna da softversko rješenje radi preliminarne kalkulacije za poligrafsku štampu kada korisniku treba nekoliko sekundi da izračuna konačnu cijenu aplikacije, tačno odredi kakav mu je materijal potreban, koliko mastila, filma, papira itd. najpopularniji softverski alat je SMS komunikacija, koja vam omogućava da u najkraćem mogućem roku obavijestite kupca da je obrazac spreman, podsjećajući vas na potrebu plaćanja usluga poligrafije ili otplate dugova, te dijelite reklamne poruke.

Ne zaboravite na interno računovodstvo skladišta, koje značajno poboljšava kvalitet upravljanja štampom. Nijedna transakcija neće ostati neuračunata. Možete brzo identificirati nepotrebne stavke potrošnje. Istovremeno, svi artikli podrške proizvodnji su pod preciznom programskom kontrolom. Za određene narudžbe možete automatski rezervirati materijale kako biste jednostavno izbjegli prekide u proizvodnji. Trenutne aplikacije se prate u realnom vremenu. Za korisnika nije problem ažurirati status narudžbe, znati fazu proizvodnje, slati najnovije informacije kupcima putem SMS-a.

Često softverski projekat djeluje kao neka vrsta veze između proizvodnih odjela, grana i odjeljenja poligrafske industrije. Istovremeno, svi korisnici mogu bezbedno da rade na pratećim materijalima i zalihama, pripremanju dokumenata, prikupljanju izveštaja. Statistika narudžbi, zbirni izvještaji, indikatori aktivnosti kupaca i finansijski rezultati za određeni period dostupni su u svakom trenutku. Uz pomoć konfiguracije, mnogo je lakše pratiti nivo zaposlenosti osoblja tima, izdavati lične zadatke, planirati sljedeće korake.

Nema ništa iznenađujuće u činjenici da mnoge moderne poligrafske kompanije radije koriste specijalizovani softver za poboljšanje kvaliteta usluge, podizanje nivoa koordinacije poslovanja i upravljanja i mudro upravljanje resursima. Programeri su se trudili da uzmu u obzir sve aspekte efikasne organizacije rada štamparske strukture kako ne bi zaustavili proizvodnju, da ne bi imali problema sa proizvodnim zalihama, materijalima i gotovim štampanim proizvodima i produktivno radili sa kupcima.

Digitalni asistent upravlja osnovnim aspektima upravljanja štampanjem, uključujući kontrolu nad proizvodnim resursima i podršku za dokumente. Postavke softvera se mogu mijenjati po vlastitom nahođenju kako biste udobno radili sa informacijskim vodičima i katalozima, kako biste pratili trenutne procese u realnom vremenu. Podsistem skladištenja pomno prati kretanje gotovih štampanih proizvoda i materijala za njihovu proizvodnju. Postavka otvara mogućnost uključivanja u SMS komunikaciju kako bi se kupci odmah obavijestili da je roba spremna, podsjetili ih na plaćanje poligrafskih usluga, podijelili reklamne informacije. Softverski proračuni traju nekoliko sekundi. Korisnicima nije teško utvrditi ukupan trošak narudžbe, izračunati potrebnu količinu papira, mastila, filma i drugih materijala.

Uz pomoć programa moguće je upravljati zapošljavanjem poligrafskog osoblja, planirati aktivnosti kompanije nekoliko koraka unaprijed. Svaki artikal zaliha skladišta se automatski prilagođava. Sistem vam govori koje su pozicije (u ovom trenutku) potrebne strukturi. Evidencija sadrži potrebne uzorke i obrasce regulatorne dokumentacije. Ako želite, možete koristiti funkciju automatskog dovršavanja da uštedite vrijeme. Nije isključena integracija softvera sa web resursom, koji će omogućiti brzo postavljanje informacija na web stranicu poligrafske štamparske strukture.

Postavka djeluje kao jedinstveni informativni centar kada je potrebno uspostaviti komunikaciju između odjela za štampu, više podružnica i odjela.

Ako trenutni pokazatelji strukture poligrafije ostavljaju mnogo da se požele, primjetan je pad profita, a troškovi su porasli, softverska inteligencija će to prva izvesti. Skladišne zalihe postaju produktivnije kada se svaki sljedeći korak poslovanja automatski regulira. Korisnici nemaju problema da detaljno analiziraju tipografske usluge kako bi identifikovali stavke prihoda i rashoda, oslobodili se nepotrebnih troškova i ojačali profitabilne pozicije.

Potpuno originalni projekti sa širokim spektrom funkcija razvijaju se po principu ključ u ruke. Predstavlja opcije i karakteristike izvan osnovnog spektra.

Prema probnom periodu, preporučuje se preuzimanje besplatne demo verzije aplikacije.