Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za štamparsku industriju

Softver za štamparsku industriju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za štamparsku industriju
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Štamparska industrija mora voditi evidenciju za svaku narudžbu. Naš softver za industriju štampanja pomaže vam da se brzo registrujete i pratite narudžbine. Svaki nalog za izdavanje izdaje se određenom menadžeru koji radi samo sa svojim nalozima. A menadžer kontroliše rad svih menadžera. Takođe, lista naloga je sortirana prema statusu sekvence. Možete raditi sa prednarudžbama i onima koje su puštene u proizvodnju. Softver za industriju štampe je dostupan u proširenom ili laganom obliku. Proširena verzija softvera uključuje proračun aranžmana, što olakšava izračunavanje troškova za potrebne vrste posla. Troškovi se mogu prilagoditi za različite aktivnosti.

Odeljenje štamparske industrije vrši štampanje, kaširanje, UV lakiranje, gužvanje, savijanje, sečenje i gužvanje, štancanje, vruće štancanje, sedlasto šivanje, između ostalog. Automatizacija štamparske industrije vam omogućava da kreirate sopstvenu listu obavljenih poslova i popunite procenu troškova za svaki od njih. Sistem izdavanja transfera aranžmana vam omogućava da prenesete sekvencu sljedećem izvođaču. Ovo garantuje kontrolu lokacije narudžbe u svakoj fazi proizvodnje. Upravljanje emisijama automatizuje sve faze tehnološkog lanca. U ovaj lanac su uključeni i menadžeri, šef odjela marketinga, operateri i dizajneri, proizvodni tehnolozi, dobavljači i drugi zaposlenici organizacije. Računovodstvo u štampariji vodi se do radionice, gdje svaki radnik ili osoba zadužena za radionicu može označiti ko je koje radove uzeo, kada i kako ih je izveo.

Kontrola grafičke industrije se vrši uz podršku bar kodova, tako da će svaki zaposlenik prodavnice moći da se prijavi u softver sa ličnim bedžom. Računovodstvo u štamparskoj industriji je lako sa našim stručnim upravljačkim računovodstvenim sistemom. Specijalni softver za štamparsku industriju vaš je nezamjenjivi pomoćnik!

Kontrola u štamparskoj industriji počinje organizovanjem jedne baze kupaca u program.

Za svakog kupca u računovodstvenom programu možete pogledati njegovu istoriju narudžbi za bilo koji vremenski period. Po želji se dodaje knjigovodstvo materijala u aplikaciji za izdavanje. Menadžersko računovodstvo pomaže u povećanju prestiža. Upravljanje troškovima izdavanja i tehnološkim procesima s našim programom postaje lakše i brže. Softver za planiranje ima širok spektar alata za upravljanje. Možete lako generirati izvještaj o učinku u programu bez posebne edukacije, program je jednostavan i zgodan za korištenje. Naši zaposleni mogu automatizirati i instalirati program na daljinu preko interneta.

Sistem motivacije osoblja organizacije može se lako kreirati korišćenjem programa koji pojednostavljuje rad zaposlenih. Poboljšanje kvaliteta proizvedenih proizvoda može se lako postići korištenjem programa. Softver je sposoban za praćenje stanja, računa i potrošnje različitih materijala. Operativni menadžment štamparske industrije uključuje rad sa organizacijom različitih zaposlenih. Nalozi se mogu prenijeti fiksiranjem vremena prijenosa i tekućeg naloga. Menadžersko računovodstvo sa USU softverom pomaže u povećanju prestiža. Kontrola procesa postaje lakša i brža s našim softverom. Softver za planiranje ima širok spektar alata za upravljanje. Možete jednostavno generirati izvještaj o učinku u aplikaciji bez posebne edukacije. Naši stručnjaci će moći automatizirati program na daljinu putem interneta. Sistem motivacije osoblja organizacije može se lako kreirati korišćenjem programa koji pojednostavljuje rad zaposlenih. Poboljšanje kvaliteta proizvedenih proizvoda može se lako postići kroz univerzalni računovodstveni sistem. Razvoj sistema za podršku odlučivanju je odgovoran posao o kojem mnogo zavisi od kompanije.

Sa nama je lako analizirati organizaciju upravljanja!

Timesheet u Excelu je nezgodan. U aplikaciji sve izmjene možete izvršiti brzo i precizno. Obrazac za raspored štampanja se štampa iz programa. Obrazac redosleda menadžera može se razlikovati od narudžbenice tehnologa, koja će biti prebačena u proizvodnju u obliku BOM-a. Sistemi upravljanja u štamparskoj industriji mogu uključivati obračun troškova po narudžbi. Menadžer jednostavno opisuje vrste posla, a softver pošiljaoca izračunava troškove za njih. Softver za štamparsku industriju možete preuzeti sa službene stranice. Softver za štamparsku industriju može automatski da generiše ponudu i fakturu. Softver za izdavanje može se koristiti i za kreiranje drugih potrebnih dokumenata. Sistem računovodstvene štamparske industrije automatizuje rad tehnologa. Tehnolozi mogu promijeniti specifikacije menadžera, podijeliti posao prema nametanju, odabrati štampač i navesti potrebne materijale. Program prati narudžbe, uzimajući u obzir rad dobavljača, koji će u programu zabilježiti da li su sva roba i materijali dostupni za ispunjavanje svake pojedinačne narudžbe. Aplikacija za izdavanje podržava čak i TCP radnike i radnike u trgovini da rade na jednoj bazi podataka. Zaposleni u prodavnici biraju posao i po završetku unose rezultat u računovodstveni program štamparske industrije.

Narudžbe za štampu i kontrola boja u štampi bit će pod budnim okom elektronike pomoću naše specijalizirane aplikacije! USU softver je najpogodnija aplikacija prema potrebama svake kompanije. Nemojte se plašiti da se otvorite za nešto novo. Napredak ne miruje, što se tiče automatizacije, ne morate se bojati toga, naprotiv, uvođenjem takvog sistema u svoje preduzeće, sigurno nećete požaliti i značajno poboljšati svoje poslovanje.