Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program računovodstva štamparije

Program računovodstva štamparije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program računovodstva štamparije
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Poslednjih godina sve češće se koristi specijalizovani računovodstveni program za štamparije, što se lako može objasniti širokim funkcionalnim spektrom automatizovane podrške, kvalitetom operativne i tehničke kontrole i obiljem redovnih podsistema koji rade u različitim menadžmentima. nivoa. Cilj programa je prepoznati efikasnu koordinaciju između različitih proizvodnih i uslužnih odjela, pri čemu je važno izbjeći prekid radnog procesa, pravilno rasporediti resurse, upravljati zapošljavanjem osoblja i maksimalno iskoristiti mogućnosti štampača.

Na web stranici USU Software sistema odjednom je objavljeno nekoliko sistemskih rješenja za standarde štamparske industrije, uključujući poseban računovodstveni program u štampariji. Odlikuje se efikasnošću, pouzdanošću, povećanom pažnjom na najsitnije aspekte i nijanse upravljanja. Projekat se ne smatra teškim. Program se može koristiti za izbjegavanje rutinskih operacija (inventar, preliminarni proračuni, analitički izvještaji), za mudro korištenje postojećih proizvodnih resursa, za procjenu performansi strukture i za izvođenje finansijske analize.

Nije tajna da je računovodstveni program za štampariju veoma efikasan i efikasan u pogledu poslovanja sa narudžbinama, gde je u preliminarnoj fazi lako izračunati ukupan trošak nove aplikacije, odrediti troškove: papir, mastilo, film , itd. Istovremeno, određeni materijali se mogu rezervirati za buduće primjene, automatski kupiti nedostajuće artikle, odrediti cijenu određene vrste štampanog materijala, kako bi se kasnije napustili nepotrebni troškovi. Program savršeno izračunava i ne pravi greške.

Ne zaboravite na kontakte sa kupcima proizvoda koje štamparija proizvodi. Baza korisnika je udobno implementirana, dostupna je mogućnost uvoza i izvoza podataka, postoji modul za SMS komunikaciju za obavještavanje kupaca da je narudžba završena, za razmjenu reklamnih informacija. U početku je program rađen uzimajući u obzir realnost štamparske industrije, koja određuje glavne aspekte razvoja poslovanja - punu finansijsku kontrolu, nabavku materijala, analizu proizvedenih proizvoda, promociju i oglašavanje, racionalnu alokaciju resursa.

Skladišno knjigovodstvo je od najveće važnosti u vođenju štamparije, što omogućava precizno praćenje kretanja gotovih štampanih proizvoda i materijala potrebnih za njihovu proizvodnju. Program vas odmah obavještava koji materijali (trenutno) su potrebni kompaniji. Uz pomoć konfiguracije, lakše je nego ikada uspostaviti komunikaciju između proizvodnih odjela, izgraditi jasne mehanizme za rad osoblja, formirati liste zadataka ili planirati okvirne aktivnosti korak po korak. Za svaku računovodstvenu poziciju daju se sveobuhvatni analitički podaci.

Nije ništa iznenađujuće da moderna štamparija nastoji da što prije nabavi specijalizovani program za poboljšanje kvaliteta koordinacije na nivoima upravljanja, računovodstva, operativnog i tehničkog računovodstva i regulatornog toka dokumentacije. Svaka kompanija u štamparskoj industriji ima svoje karakteristike, ali ih ujedinjuje želja za razvojem poslovanja, izlaskom na nova tržišta, povećanjem produktivnosti i kvaliteta štampanih proizvoda, efikasnom interakcijom sa kupcima itd. Sve to pod istim softverskim omotom.

Digitalni asistent kontroliše ključne aspekte štamparije, uključujući računovodstvo kontrole nad proizvodnim resursima, papirologiju, preliminarne kalkulacije troškova narudžbine. Možete samostalno mijenjati postavke programa za udoban rad sa katalozima informacija i referentnim knjigama, za praćenje najvažnijih procesa i operacija u realnom vremenu. Računovodstvo regulatorne rotacije dokumentacije opremljeno je mogućnošću automatskog popunjavanja dokumenata i obrazaca kako se ne bi gubilo dodatno vrijeme. Kontakt s bazom korisnika postaje produktivniji, uključujući i SMS komunikaciju. Korisnici mogu obavijestiti kupce da je štampani materijal spreman ili podijeliti reklamne informacije. Program efikasno izračunava ne samo troškove novih aplikacija, već i što preciznije određuje broj materijala potrebnih za proizvodnju: mastilo, papir, film, itd. Uz pomoć ugrađenog skladišnog računovodstva možete pomno pratiti kretanje robe i materijalnih artikala. Štamparija može lako rezervisati određene materijale za buduće narudžbe, automatski završiti nabavku nedostajućih resursa, smanjiti troškove i osloboditi se nepotrebnih troškova. Konfiguracija nastoji uspostaviti pouzdanu i efikasnu komunikaciju između proizvodnih odjela na svaki način kako bi se izbjegli prekidi u proizvodnji i, kao rezultat, riješili financijskih gubitaka. Integracija softverskog programa sa web resursom strukture štampanja nije isključena za trenutno postavljanje važnih podataka na mrežu. Program pruža zbirne izvještaje za bilo koju računovodstvenu kategoriju, uključujući aktivnost baze korisnika, preferencije kupaca, najtraženije usluge, statistiku. Ako trenutni finansijski računovodstveni pokazatelji ostavljaju mnogo da se požele, došlo je do pada profita i povećanja rashoda, onda je softverska inteligencija prva koja je to prijavila. Inventar je također uključen među operacije koje konfiguracija obavlja automatski.

Općenito, postaje mnogo lakše odlagati štampariju (njene mogućnosti i resurse) kada su sve faze proizvodnje automatski kontrolirane. Ekskluzivni projekti sa širokim spektrom funkcija izrađuju se po principu ključ u ruke. Sadrži opcije i funkcije izvan osnovne opreme.

Preporučuje se instaliranje besplatne demo verzije sistema za probni period.