Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun u štampariji

Program za obračun u štampariji • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun u štampariji
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Grafikon izračunava odgovorni radnik ili tehničar kompanije koristeći poseban program. Ručno izračunavanje troškova je nevješto i dugotrajno u naše moderno doba, a može napraviti i mnogo grešaka i netačnosti u obračunu što može dovesti do sukoba sa klijentom. Najbolji način za izračunavanje troškova štamparskih usluga u obračunu tekuće narudžbe u jedinstvenom i modernom programu - USU Software. Baza koja od svog nastanka ima multifunkcionalnost i automatizaciju svih procesa štampanja. Danas postoji ogroman izbor programa za poslovanje, kako odabrati pravu osnovu za svoju kompaniju i ne pogriješiti, vrhunske direktore muče takva razmišljanja. Naša testna demo baza, koja ima istu funkcionalnost kao i glavni USU-Soft sistem, pomaže vam da odlučite o izboru programa. Moći ćete da se posvetite programu i sami prođete kroz sve mogućnosti, a kada završite, izbor je na vama. Pošto ste razmišljali o kupovini softverske baze USU i platili troškove, naš tehničar vam pomaže da instalirate program na daljinu, štedeći vaše vrijeme. Ako je štampač veoma uspešan i ima dobru bazu kupaca sa ogromnom listom aranžmana, to znači da dobro radite u svom poslu i da je tehnolog štampača prilično kvalifikovan u obračunu troškova. Ispravnim obračunom troškova bit ćete obavezni na USU Software program, koji za nekoliko minuta generiše svaki izvještaj, kao i pružanje najtačnijih informacija kupcima i administraciji štamparije. Svaka narudžba zahtijeva pažnju i iskustvo u realizaciji, bitna komponenta je trošak, sa kojim se kupac mora složiti, kako bi potom krenuli svi procesi realizacije narudžbe i njene implementacije u štampariji. Sav timski rad u uređenju radi u štampariji, a na kalkulaciju troškova djeluje i program USU Software. Mnogo je lakše generisati primarnu dokumentaciju u grafičkom prikazu i podatke za poreske izvještaje u softverskoj bazi USU, u skladu sa svim zakonskim propisima. Osim toga, možete kontrolisati stanje likvidacionih računa preduzeća i obrtnih sredstava štamparije, izvršiti inventuru visokog kvaliteta iu najkraćem mogućem roku, formirajući stanja potrošnog materijala u USU Software programu i upoređujući ih sa stvarnim dostupnost u skladištima. Izračunavanje cijene u štampariji ne traje dugo, glavna nijansa ostaje temeljit unos svih slobodnih radnih mjesta za obavljanje ovog posla, a program USU Software radi svoj posao i izračunava trošak za nekoliko minuta. Razrađena mobilna aplikacija doprinosi da kalkulacija troškova bude na određenoj udaljenosti od stacionarnog izvora i ne dozvoljava da radni procesi miruju. Ukoliko se odlučite za kupovinu USU softvera za svoju štampariju, moći ćete da izvršite kalkulaciju cene i mnoge druge procese tačno i u najkraćem mogućem roku.

Moći ćete izgraditi svoju bazu podataka sa konkurentima dodavanjem ličnih podataka o svakom kupcu.

Kao rezultat procesa rada, svi zaposleni po potrebi mogu održavati informacije o svakom kretanju kod klijenta, kako ne bi izgubili potrebne informacije. Svoje kupce ćete moći obavijestiti slanjem niza poruka sa potrebnim informacijama. Moći ćete da izvršite proračune proizvoda u bazi podataka sa najvećom preciznošću iu najkraćem mogućem vremenu, radeći na taj način smislen posao.

U softveru ćete moći da generišete sve važne dokumente, ugovore, račune i uplate, bankovne izvode, uplatnice, potvrde, formulare, da dodate završenom radnom nalogu, dokumentaciju sa šablonom za naručivanje naloga. Raspoloživi dobavljač organizacije se obavezuje da će čuvati podatke o svim materijalnim pozicijama u softveru, primajući bilanse iz generisanog izveštaja, i može napraviti zahteve za kupovinu robe koja je u procesu dovršavanja. Korisnik će u bazi podataka održavati informacije o skladišnom knjigovodstvu, otpremati robu do dolaska, premještati je u proizvodnju, rješavati otpise. Postojeći ogranci organizacije aktivnije međusobno sarađuju, pružajući svu neophodnu pomoć, kao i informiranjem. Korisnici stvaraju različite analitičke preglede, označavajući najtraženije proizvode. U bazi podataka korisnik prati preovlađujuću statistiku za sve dostupne narudžbe, određujući najbolje kupce i profit od njih. Moći ćete čuvati podatke o svim uplatama proizvodnje, kao i planirati i prognozirati buduća plaćanja, podređeni informacijama o svim kutijama i njihovom prometu u tekućem periodu, kao i stanju tekućih računa preduzeća, koji postaju dostupni na adresi u svakom pogodnom trenutku, periodično pregledajte marketinške odluke na osnovu broja novih kupaca i uplata. Formiranje posebnog izvještaja s vremena na vrijeme daje vam priliku da kontrolišete postojeće dugove, kao i da vidite nepotpune uplate vaših kupaca. Korisnici su generisali podatke o stanju potrošnje za svaki nalog posebno, potpunu kontrolu nad raspoloživim novčanim sredstvima, kako bi vodili računa o tome gde se troši značajan iznos sredstava. Počnite voditi evidenciju zaliha, generirajte sve informacije o postojećim narudžbama, u potpunosti kontrolirajte troškove, dostupnost i distribuciju robe. U programu zaposleni dobijaju informacije o materijalima koji su u procesu zaključivanja i potom se prijavljuju za prijem. Baza je od samog početka opremljena elementarnim i intuitivnim sučeljem i omogućit će vam samostalno razumijevanje i početak rada.

Sadašnji izrađeni radni meni programa osmišljen je u savremenom stilu i povoljno utiče na aktivnost saradnika.

Ako ćete početi s radom, tada možete koristiti prijenos podataka ili ručno unijeti potrebne podatke.