Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za štampariju

Program za štampariju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za štampariju
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U posljednje vrijeme specijalizovani program za štampu postaje sve popularniji. Laskave smjernice i pozitivne kritike mogu se lako objasniti visokim kvalitetom informativnog proizvoda, širokim funkcionalnim spektrom, pristupačnom vrijednošću, intuitivnim i udobnim sučeljem. Program sebi ne postavlja za cilj potpuno eliminisanje ljudskog faktora, već uključuje osnovne principe i metode optimizacije, pri čemu svaka faza proizvodnje mora biti smislena i racionalna. Dizajn automatizacije sjajno koordinira nekoliko slojeva upravljanja.

Na zvaničnoj stranici USU softverskog sistema (USU.kz), IT štamparski proizvodi su predstavljeni u veoma širokom spektru, uključujući specijalizovani program za štampariju, koji se odlikuje pouzdanošću, lakoćom korišćenja i efikasnošću. Konfiguracija se ne može nazvati zapetljanom. Iskusni korisnici će bez problema razumjeti program, obučiti se za kompetentno vođenje štamparije, regulisati tekuće štamparske procese i uključiti se u planiranje, pripremu regulatornih obrazaca i kontrolu rada skladišta.

Svi znaju da softver za štampač s razlogom dobija uglavnom pozitivne kritike. Predstavnici štamparske industrije posebno ističu sposobnost softverske podrške da analizira svaki tok posla i pruži korisnicima sveobuhvatne količine informacija. Poseban naglasak na vidikovcu je kvalitet informativnih vodiča i elektronskih časopisa, koji sadrže sve štampane, ovdje i sada, i planirane proizvode za izdavanje, materijale za proizvodnju (tinta, papir, film), resurse, kupce i dobavljače.

Imajte na umu da program održavanja štamparije omogućava da sagledate stavke zaliha materijala iz malo drugačijeg ugla. Ne morate čitati recenzije da biste shvatili koliko je važno automatski dodijeliti proizvodne materijale prema određenim količinama narudžbe. Nema razloga za zaustavljanje proizvodnje, odvajanje osoblja od tekućih aktivnosti i vježbi, uključivanje vanjskih stručnjaka itd. Program se ističe u izbjegavanju nepotrebnih troškova, što na kraju može rezultirati povećanjem produktivnosti motora i profitabilnosti.

Program za kompjutersko štampanje pažljivo analizira pozicije problema kako bi odredio likvidnost i profitabilnost datog imena, da bi ukazao na tržišne izglede proizvoda, da bi definisao prioritetne pravce razvoja poslovanja i, naprotiv, da bi se rešio od štetnih. Ako vjerujete procjenama, mnoge osnovne alate možete savladati odmah tokom vježbe. Na primjer, upravljanje regulatornim zapisima, kontrola nad proizvodnim procesima, zalihe i finansijsko računovodstvo, preliminarni proračuni i obračun troškova.

Očigledno je da su recenzije specijalizovanog programa pokrenutog konkretno za potrebe današnje tipografije uglavnom komplementarne. Aplikacija nudi radikalno različite pristupe upravljanju strukturom i, općenito, organizacijom ekonomskih nivoa. Monitoring se vrši u svim fazama. Korisnici bez problema otkrivaju ranjivosti u aranžmanima za trenutno ispravljanje problematičnih pozicija, praćenje zaliha materijala, planiranje za budućnost i proučavanje najnovijih finansijskih pokazatelja.

Digitalni asistent kontroliše ključne nivoe upravljanja štampanjem, uključujući artikle zaliha, tok posla, finansijsko i analitičko izveštavanje. Korisnici nemaju problema s promjenom postavki programa kako bi udobno koristili ključne alate, radili s vodičima za podatke i elektronskim dnevnikima.

Prije kupovine licence, savjetujemo vam da pažljivo pročitate funkcionalni raspon i prođete kroz recenzije.

Automatsko slanje SMS-a ima za cilj promptno prenošenje važnih informacija primaocima (kupcima, dobavljačima, izvođačima), kao i obavljanje reklamnih aktivnosti i promociju usluga. Program upisa u štampariju ne samo da upravlja uslovima proizvodnje, lansiranja i grafičke matrice uopšte, već i proizvodi tkanine: mastila, papire, filmove itd. dokumentaciju i analitičke izvještaje. Preliminarne kalkulacije pomažu u mjerenju likvidnosti i profitabilnosti odvojene stavke, identifikaciji tržišnih izgleda stavke i generiranju strategije proširenja poslovanja. Inventarizacija je pod elektronskom kontrolom. Niti jedan pokret ne prolazi nezapaženo. Lako je unaprijed rezervirati određene količine materijala za narudžbu. Informacije su sigurno zaštićene. Osim toga, bolje je postaviti funkciju sigurnosne kopije datoteka. Štamparija dobija potpunu kontrolu nad novčanim resursima, što će joj uskoro omogućiti da poveže pokazatelje koristi i vrednosti, da se oslobodi skupe i neisplative robe. Ako trenutni rezultati ostavljaju mnogo da se požele, kupci zanemaruju proizvode iz druge grupe i program žuri da vas o tome prvi obavesti. Posluživanje sa procesima štampanja postaje mnogo lakše kada se svaki korak automatski podešava. Ako vjerujete recenzijama, obuka neće dugo trajati. Neke osnovne alate najbolje je naučiti radeći. Zaista originalni računarski proizvodi dizajnirani su isključivo po narudžbi, što vam omogućava da izađete izvan funkcionalnog opsega, da kupite korisna proširenja i opcije.

Nemojte zanemariti probnu verziju operacije. U ove svrhe napravljeno je demo izdanje.