Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun tiska

Program za obračun tiska • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun tiska
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program za štampu je dizajniran da reguliše i kontroliše štamparske aktivnosti obračunavanjem upotrebe materijala i opreme. Glavna štamparska oprema je štampač. Program za merenje štampača prati štampače širom mreže, prati upotrebu medija, stope korišćenja mastila i još mnogo toga. Program za računovodstvo štampanja je kompletan softver koji pojednostavljuje poslove u svim fazama proizvodnje štampe. Štampanje ima svoje karakteristike, potrebno je izračunati ne samo materijale u obliku papira, već i potrošnju mastila. Vođenje evidencije o troškovima štampe potrebno je samo zato što svi troškovi čine trošak gotovog proizvoda. Program kontrole računovodstva i štampe je ključ za efikasan rad u štamparskoj industriji, pa ako vaše poslovanje još nije automatizovano, razmislite o uvođenju specijalizovanih sistema. Korištenje programa za automatizaciju ne karakteriziraju samo računovodstvene i upravljačke funkcije, već ima efektivan utjecaj na smanjenje troškova, smanjenje potrošnje resursa, njihovu ciljanu upotrebu i optimizaciju rada zaposlenih. Uprkos činjenici da štampari i dalje koriste ručni rad u proizvodnji, uvođenjem automatizacije optimizuju se i druge radne operacije koje je potrebno zaštititi od uticaja ljudskog faktora. Takođe, mnogi zaposleni amateri se pozivaju na rad štamparije kako bi sakrili sopstvene greške. Operacije štampe su osnovni proces štampanja, pa se ovom zadatku isplati posvetiti dužnu pažnju, obezbeđujući maksimalnu efikasnost, bez obzira koji štampač koriste vaši zaposleni.

Kada se odlučujete za implementaciju automatiziranog programa, potrebno je jasno identificirati sve potrebe štampača. Naravno, fokusiranje na optimizaciju određene aktivnosti je odlično, ali kada je u pitanju automatizacija računovodstvenih aktivnosti, morate što pažljivije analizirati svaki proces i odrediti potrebe poslovanja. Ako imate listu potreba, lako možete odabrati program. Svaki automatizirani program ima svoj funkcionalni skup, koji se u većini slučajeva ne mijenja. Mnogi pokazatelji zavise od toga kako program odgovara vašoj kompaniji, pa se ovom procesu isplati posvetiti dužnu pažnju.

Program USU Software je program za automatizaciju koji može optimizirati cjelokupnu radnu aktivnost bilo koje kompanije, bez obzira na područje djelatnosti i specijalizaciju procesa. Softver USU je razvijen uzimajući u obzir specifične potrebe i zahtjeve kupaca, što omogućava prilagođavanje funkcionalnosti sistema. Softverski sistem USU nema ograničenja u upotrebi, bez definisanja nivoa tehničke veštine korisnika, sistem je jednostavan i praktičan. Proces implementacije ne ometa trenutni tok posla i izaziva dodatne troškove.

Program USU Software je pogodan za optimizaciju grafičke industrije, imajući sve potrebne opcije za to. Uz pomoć USU softvera možete jednostavno i brzo obavljati poslove kao što su računovodstvo, obavljanje transakcija i prikazivanje računa, upravljanje štampanjem i sve produktivne aktivnosti za proizvodnju štampanih proizvoda, kontrola i praćenje rada štampača, kreiranje jedinstvena mreža za upravljanje ispisom, kontrola skladištenja, upotrebe i potrošnje materijala prilikom štampanja na štampačima, proračun potrošnje mastila, budžetiranje narudžbine, obračun troškova štampanih proizvoda, kompletan proces skladištenja, tok dokumenata itd.

USU softverski sistem - zaštitni znak uspeha Vaše kompanije!

Meni sistema je jednostavan i lak za korišćenje, lako razumljiv, multifunkcionalan omogućava lak početak obuke i korišćenje programa od strane zaposlenih. Štampanje računovodstva uključuje kontrolu svih procesa, uključujući proizvodnju i tehnologiju, računovodstvene operacije, obradu dokumentacije, obračune i izvještaje. Stroga kontrola izvršenja izdanja u skladu sa svim standardima i štamparskim karakteristikama štampanih proizvoda, kontrola funkcionisanja štampača u toku štampe, tehnička kontrola održavanja i konfiguracija štampača, nabavka materijala za štampače. Proračun utroška materijala za svaki proces tiska, uzimajući u obzir upotrebu određenog štampača. Upravljanje opremom omogućava kontrolu materijalno-tehničke nabavke opreme za štampu kako bi se osiguralo nesmetano izvršenje izdavanja zadate narudžbe. U računovodstvenom programu koristi se sistematski metod rada sa podacima, formiranje baze podataka, unos, obrada i prenošenje informacija. Računovodstvo dokumentacije vrši se automatski, što omogućava smanjenje radne snage i pruža mogućnosti za troškove dokumentacije za rad. U programu možete provoditi analitička istraživanja i revizije, čiji rezultati omogućavaju neovisnu procjenu finansijske situacije kompanije i određivanje željenog pravca razvoja. Planiranje i predviđanje će vam omogućiti da razvijete programe za razvoj kompanije. Upravljanje štamparskom proizvodnjom u proizvodnji štampanih proizvoda omogućava ne samo praćenje i kontrolu izvršavanja zadataka već i sprečavanje situacija braka ili nedostataka.

Sve narudžbe se uzimaju u obzir u programu, od trenutka registracije, zaključno sa trenutkom prijenosa narudžbe kupcu, uključujući računovodstvo, proračun i obračun cijene koštanja. Dostupan je način daljinskog upravljanja, funkcija omogućava povezivanje s programom putem Interneta s bilo koje lokacije.

Softverski tim USU pruža sve softverske usluge, uključujući planiranu obuku.